< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
saat ve 512 44 e gelince pek bir espirisi kalmadı benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 1 Şubat 2023; 22:25:10 > -
İyi günlerde kullanın inşallah:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
256U512 kodunu nereye gireceğiz acaba
-
Arkadaşlar sizce değişim düşünenler için şu an websitesinden alarak mı değişim yapmak daha mantıklı yoksa önsiparişler bitince Samsung mağazasına giderek değişim yapmak mı? Bu konuda bir fikriniz var mı acaba
Değişim yapılacaksa kod girme ekranı çıkmıyor galiba yanlış anlamadıysam
İşlemcinin TSMC olmaması bütün olayı bozdu ne güzel basacaktık düğmeye
Ayrıca bu rezilliğin de acilen haber olması gerekiyo 256 Gb'ta RAM düşüşü ne demek anasını satayım
-
Sanırım öyle, kod da çalışsa iyi fiyattı.
-
Kod çalışmada da iyi geldi bana, çünkü orda değişim için verilen fiyatın üstüne 6.500 TL veriyor birde. Yani 256 GB S22 Ultra'dan 512 GB S23 Ultra'ya 13.499 TL ödeyerek geçilebiliyor.
Ama ben İstanbul'da yaşamıyorum ve bu telefon kargolama işi bana çok saçma geldi. Ön siparişin bitip mağazalara gelmesini mi beklemeliyim acaba değişimi orda yapmak ve kargoyla uğraşmamak daha iyi gibi. O zamana kadar fiyatında bir değişim olur mu sizce?
Çeto işlemcinin tsmc olmadığı nerede yazıyor?
evet kod gidince espirisi kalmadı
-
-
değişim nasıl yapılıyor arkadaşlar s22 ultra 128 var bende. s23 ultra 128 için ne kadar ödemem gerekecek?
-
S23 un fiyati baya iyi olmus 25k saat hediyesi S21'i ama cok aza sayiyorlar 8200 civari..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
store giriş yaparken hata alan varmı. şifremi unuttum dedim şifremi değiştirdim yeni şifre ile giriş yapamadım yine şifre veya eposta hatalı diyor ben mi bir bu sorunu yaşıyorum?
-
Bende değişim kampanyasından yararlandım note 8 cihazımı 1600 TL ye saydı 6500 TL de ek indirim uygulanıcak toplamda 8100 tl indirim olucak 44 bin ödedim 8100 geri iademi olucak nasıl iade edilcek onu anlamadım ve eski cihazımı kargoyla göndermem gerekiyomuş yeni cihaz gelmeden eskiyi nasıl göndereyim ve yeni cihazın nezaman gönderileceğide belli değil
S20 FE'yi kaca sayıyor acaba? Bulamadım bir türlü. 128/ 6 Gb Sd 865.
Edit: Düzeltme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 1 Şubat 2023; 22:43:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla onunla ilgili tam bilgiyi bulamadım, ama önceden çıkan sızıntılarda normal gen 2 değil de samsung üretimi daha güçlü gen 2 kullanılacağı bilgisi yer almıştı. Şuanki tabloda normal gen 2 kullanılmadığı görülüyor o yüzden böyle bir çıkarım yaptım tsmc ise işler değişir
-
Ben de bu kargo ve başta direkt tam fiyatı ödeme işinden dolayı bekliyorum şu an ve ne yapacağıma karar veremedim.
Ön sipariş bitip değişim için mağazalara geldiğinde o zamana kadar fiyatında bir değişim olur mu sizce?
Ben anlık olarak boyutundan ve fiyattan dolayı düz 23 128gb siparişi verdim. UFS 3.1 muhabbetini biliyorum ama bana yetiyor. Ram farkı olmadığı için fazla para vermek istemedim. Ultra model almak istiyordum ama 50 bin lira vermek istemedim. O fiyata zaten iphone alınır değer durumundan dolayı.
Telefonun maliyeti sadece 300 lira oldu bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X