Bende biliyon 14 Pro Max var, bir de yurt dışı S22 Ultra var. İnan dostum, Pro Max çekmecede yatıyor. Kullanasım gelmiyor ki ... Çok sıkıcı ve itici ya. Hayırlı olsun. İzlenimlerini bekliyoruz :) |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Kabul etmiyor, ozaman saat hediyesini kaldırıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değişim cihazı verince kod girme kısmı kayboluyor, izin vermiyor demek ki.
-
yalnız ne zaman gönderileceğini gören var mı ?
-
ya saat , ya 6500 ikisinden biri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bir dakika burada hileli bir durum var gibi
256 fiyatına - 512 alırsanız saati vermiyor mu kampanyalaşr birleştirilemez diyor
-
S22Ultra'yı verince 12.500 TL fark istiyor. Böyle almak mı mantıklı sizce? Ya da 41 bine doğrudan alıp saat hediyeli almak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 1 Şubat 2023; 21:52:14 > -
Banka promosyonu yatsın, s22 ultra veya z fold4 alacam ikiz sim kart yapıp arada dönüşümlü kullanacam. Bir hata yapıp geçtik 14 pm bakalım sonumuz ne olacak
hocam ben değişim cihazsız alıyorum ona bakmadım hiç
-
Ios o kadar mı sıkıcı ya. S23 bekleneni vermezse 14Pm alayım diyordum tırstım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heh dostum benim, sorma ben de pasaport kaydı yaptım. Aslında iptal edilebiliyor e-devletten ama bu sefer de cihaz değeri düşer kayıtsız haliyle satmanın.
Bizim bir arkadaş belki hattı senin üstüne yapar senden alırım, sen Samsungcusun kullanamazsın dedi de alırsa veririm vallahi ona.
-
tamam değişim cihazı yapanlar saat alamıyor
Kampanyalar birbiri ile birleştirilemez. Samsung Galaxy Watch 5 & Watch 5 Pro Kampanyası değişim kampanyası, birleştirilemez.
-
O kodu girince 6500 tl takas indirimini vermiyor ama
Yarın siparişi geçeceğim telefonu sonra satarım artık 😂
512gb s23Ultra + saat , 41k dimi ? Kapalı kutu saati satsak 5k ya ,36k ya mi geliyor s23ultra ?
Bir arkadaşta kızı için aynı şeyi diyor ama bir defa hanıma söz verdik, z fold4’ü verdiğimde baya bir fırça attı bana. Bugün lafını ettim tekrar 20 bin tlsini bana verirsen olur diyor çünkü o da bana demişti sen yapamazsın iphone ile diye dinlemedik ki
Arkadaşlar ben değişim kampanyasıyla alacağım, şimdi s20 plusa 8bşn veriyor bir de 6500 ek indirim veriyor, ben saat almayacağım ama şuan ne kadar ödeyeceğim anlayamadım. İlk 43 ödeyip daha sonra iade mi alacağım? Bir de kodu ödeyeceğimiz ekran ner de geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 1 Şubat 2023; 21:59:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıkıcılığından ziyade androidde ki özellikle samsung one ui arayüzünde ki o detaylar ayarlar vs filan iphone da çok kısıtlı
512gb seçip 256 gb fiyatından yaralanınca saat vermiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X