< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Evet aynen öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben çok şaşırdım , fiyatlar çok iyi bence 512gb + saat ile 40k altına denk geliyor, Tr için baya çalışmışlar , Yurt dışından alma imkanım olmasına rağmen SamsungTr bu fiyatlarla düşündürdü 😎
Samsung Türkiye’yi tebrik etmek lazım. Gerçekten fiyatlandırma gayet iyi olmuş. saat hediyesi ile nerdeyse S22 Ultra fiyatına geliyor S23 Ultra.
41000 e 512 gb ve watch 5 pro mu oluyor şimdi ?
-
40 bin liraya uygun diyoruz piyasaya göre gerçekten uygun ama yine de yazarken rahatsız ediyor insanı.
23+ 4700 mah pille güzel duruyor bakalım hız aşırtılmış gen 2 nasıl çıkacak
Valla ben anlamadım 512 olan 43bin oluyor.kampanyalar birleştirilemiyor diyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=qz4Wq68EVvU&feature=youtu.be
Evet benim anladığım bu,
Siteye değişim fiyatları da eklenmiş yanlış anlamadıysam, 512GB'lık S22 Ultra'ya 25 bin TL veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 1 Şubat 2023; 21:38:15 >
düzeltme
41000 tl ye
512 gb s23 ultra
watch 5 pro
2li şarj seti ilk siparişe özel
çoook iyi lan
-
Saat fiyatını da düşünce fiyatlar bu piyasaya göre iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elmacı fanboyları beğenmez ama Samsung gene bu flaş enflasyon ve çökük TR ekonomisinde iyi fiyat çalışmış.
-
Aynen öyle , kafamı çok karıştırdı,aktif olarak one plus 7 pro var , 4 senedir devam, bakalım, sabah detaylı incelicem, + işlemci döküm TMSC mi ? Net miyiz bu konuda ??
hocam yarın 14 pro max i 42 ye satıyorum 41 e bu seti alıyorum
-
13 Pro'dan kurtulmak için bu günü bekliyodum da işlemcinin hangi gen 2 olduğunu yani tsmc mi samsung mu olduğunu göremedim bilgisi olan var mı
-
O indirim kodları nereye yazılıyor, göremedim.
-
41 nasıl oluyor? 43 bin 512 lik
yalnız kılıflar çüşşşş 4000 tl ye kılıf mı olur arkadaş samsung verdiği indirimi kılıftan çıkartacak sanıırım
-
512 yi seçip altnıda yazan kodu sepette gireceksin hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X