bende yarın siparişi geçeceğim ne zaman gönderilecek acaba bilginiz var mı ? |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
evet ayrıca kablosuz 2li şarj da geliyor 1.500 tl o da
-
hayır sadece takas indirimi alırsan ek 6500 saati vermiyor
-
Ben siparişi geçtim. S22U 512'yi veriyorum, S23U 512 alıyorum. Eskiyi 31.500 TL sayıyor, kalan 12.500 TL.yi ödeyeceğim. Sanırım ikili şarj cihazı da hediye olacak.
Değişim için adrese Pazartesi randevu aldım, en erken 6 Şubat'tan başlıyor. Eskiyi alıp yeniyi verecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 1 Şubat 2023; 22:5:38 > -
En mantıklı seçenek bu sanırım, cihaz geri alımda pek hevesli değil Samsung ,ürün verelim demeye getirmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermiyor, bende fiyat 48000 oluyor hemen, ya bizde hata var ya sayfada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
cream ve phantom black arasında kaldım
-
İphone 11 128 gb üstüne 4.500 tl verip s23 128 gb alabiliyorsun. Çok iyi bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 1 Şubat 2023; 22:18:35 >
Bilgim yok hocam. Ama yarın sorarım tekrar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle ya o Samsung'un foto düzenlemeleri ya gölgeleri ve objeleri silme özelliği falan bile efsane. Apple'da hep 3. parti yazılımlar bir de dünya kadar para istiyor onlara.
Hele ki zoom. Zaten S22U üzerine camiada telefon yoktu bu konuda, işte şimdi yeni kardeş S23U geldi iyiyse o iyidir.
-
samsung yaptı yapacağını böyleydi değiştirdi şimdi haha bende de 48 çıktı
-
Hocam ilk başta ücretin tamamını ödüyoruz değil mi? Mesela benim s20 plusı 8bşn sayıyor ek 6500 indirim yapıyor, 14500 lirayı ben daha sonra iade mi alacağım? Bir de eskiden kargoyla gönderiyorduk eski telefonu şimdi gidip verebiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürlerler, mobil sayfada sorun sanırım. Ticari karta taksit imkanı var mı acaba?
cihaz verince , 6500 ü de veriyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi hiç para ödenmiyor. Adrese gelince orada 12500 TL çekecekler karttan. İstanbul için konuşuyor, başka iller için uygulama farklı olabilir.
-
Hocam sen o ekran görüntüsünde 256GB eklemişsin, onun için zaten 41 bin görünüyor.
-
Pazar'a kadar istanbuldayım pazartesiden önce randevu opsiyonu var mı gördünüz mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam indirim kodu veya saat birleşmiyor şuan
saati alırsan + 512 lik 44 e geliyor
-
Yok, en erken 6 Şubat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X