Rica ederim hocam, ne demek. Bir de özel mesajınızı kontrol edin lütfen :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Bu arada s23 plus modeli ilk etapta satışa çıkmayabilirmiş fiyatı belli değil arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benden bu kadar artık akşama lansmanı izleme vakti geldi :)
Lansmanda görüşmek üzere arkadaşlar
En merak ettiğim husus da tam olarak bu...
Çok ciddi farklar olacak mı acaba..?
S22 Ultra'dan S23 Ultra'ya geçmeyi düşünenler için değişim fiyatı nasıl olacak o konuda da bir bilginiz var mı? Geçmeyi düşünüyorum da
hadi bir güzellikde benden gelsin satılacak modeller
daha önce @xTheXx arkadaşımızın dediği gibi 23 ultra 256 gb dan başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 1 Şubat 2023; 16:27:19 >
-
Hocam o konuda bilgim yok maalesef.
bilgi için teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur. heyecanla bekliyoruz lansmanı.
-
Max 20 25 e sayarlar bence bizimkini(s22 ultra) üzerine 20 küsür bin vermeye değer mi onu tartışırız fiyatlar tam çıkınca :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 1 Şubat 2023; 16:56:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Merak etmeyin dediğim gibi olacağından eminim Lansmanı hep birlikte izleriz artık :)
Hatta peşin alımlarda bazı Samsung mağazalarında %2 ekstra indirimde olacak…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 1 Şubat 2023; 16:58:13 >
Hocam yani diyorsunuz ki 40 bine s23 ultra 512gb çıkar? Hani pek mantıklı gelmedi insallaj dediğiniz gibi olur da şu anda s22 ultra 35 bin civarında satıyorlar s22 ile 23 arasında o kadar az fiyat farkı bence olmaz.
Yine diyorum inşallah dediğiniz gibi olur
Yok hocam 40000 e 512 S23 Ultra diye bir şey demedim dememde :).
dedim ki n11 fiyatından çok daha uyguna 256 S23 Ultra alacağız hatta 512 gb bile N11 fiyatından daha uyguna gelecek dedim
Hocam ön satış ertesi gün başlar heralde değil mi? Daha önce hiç katılmadım da. İnternetten almak yerine direkt ertesi gün veya birkaç gün sonra mağazadan alanilir miyiz aynı kampanyayla?
abi sanki devlet güvenliği söz konusu, niye saklıyorsunuz fiyatı biliyorsanız? zaten akşam açıklanacak. biraz çocukça geliyor. yok ondan biraz daha ucuz olacak, yok 40 bin değil falan. kerpetenle ağzınizdan laf almaya çalışıyor millet.
bir şey biliyorsanız söyleyin. bu kadar saklanacak çok önemli gizli bir bilgi değil yahu.
Kusura bakmayın o zamn, N11 de 8gb 256gb modeli 45 denilince siz de bundan daha uyguna alabilecegiz deyince ben öyle düşündüm aşağı yukarı
Hocam firmanın sahibi ben değilim kusura bakmayın lütfen. Arkadaşların sorduğu sorulara bildiğim kadarıyla cevap veriyorum. Fiyat saklı tutuluyorsa bir sebebi vardır elbet neden markanın sakladığını ben açıklayayım ki? Lütfen etik değerlere sahip çıkalım. Size çocukça geliyorsa da kendiniz araştırın lütfen.
Rica ederim hocam ne kusuru :)
Firma fiyatı gizli tutuyorsa lansman öncesi kimseye buradan açıklayın demek olmaz. Etik değerlerden ziyade hukuki sonuçları bile olabilir. O nedenle saygı göstermek lazım. Zaten 3-4 saat sonra öğreneceğiz.
-
Mağazalardan ön satış şuan yapılabiliyor. Ne zaman teslim edilir sadece bu belli değil. Ay içerisinde deniyor ama bu 1 hafta içindemı olur ayın son haftası mı olur bilmiyorum.
hocam arkadaş zaten paylaşabileceği bilgiyi paylaşıyor akşam 9 da fiyatlar belli olacak. demekki 40 ila 44 arası bir şeyler beklemek lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X