< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Düz s23 lerde cihazın hafıza okuma yazma hızı düşük olacak diye okumuştum samsung ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum fiyat arttırıp donanımdan kırpmak saçmalık bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ondan 256 gb diyorum. 128gb versiyonlarda Samsung UFS 3.1 ürettiği için o olacak ama 256larda 4.0 olacakmış. Geçen sene s22'nin 256gb olanını Türkiye'ye getirmediler. Bu kez getirirlerse alacam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
512GB yada 1TB olursa almayı düşünür müsünüz? Yoksa 256GB'mı olmalı?
Benim bilmediğim 256'nın farklı bir özelliği mi var? Tercih edilme sebebi nedir?
-
Valla 45k ya ben fold 4 alırım. Üzerine de kalem ve kılıfını aldım mı gayet güzel olur.
Katlanır teknolojisini çok merak ediyorum, acayip fütüristik görünüyor alet.
ilanı giren belliki sıra almak için girmiş akşam güncellenir
-
Samsung baya uyanıklık yapıyor. geçen sene 256gb s22de 12 GB ram bulunurken, şimdi neden 256 gblik S23 ultrada 8 gb ram var, neden? saçmalık. hem donanımı düşür, hem daha fazla para talep et.
Bu lansman saat kaçta?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 1 Şubat 2023; 13:50:48 >
saat 21 de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S22 ultra ya göre yenilikler neler acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatlarda belli olacakmı acaba 21 de
S23 ultra bekleyenlere akıllı kılıf 4000 tl 😀 www.vatanbilgisayar.comSamsung Galaxy S23 Ultra Akıllı Ekranlı Kılıf - Lila fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s23-ultra-akilli-ekranli-kilif-lila.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 1 Şubat 2023; 14:32:21 >
Alırım hocam ama düz s23'e o hafıza seçenekleri gelmiyor keşke gelse. 256 ile 128gb arasında da okuma hızı farkı olacak bunun haricinde ben şuan s20 plus kullanıyorum 128gb üstüne hafıza kartım da var, bana 128gb yeterli olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S23 Ultra 256 GB dahili depolama ile başlayacakmış. 512 ve 1 TB lık dahili depolama seçenekleri olacakmış. 128 GB dahili depolama olmayacakmış bilgilerinize arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 1 Şubat 2023; 14:55:43 >
evet olacak
-
Evet ancak bu veriler avrupa için üretilen cihazlarda geçerli.
iç pazar için ürettikleri cihazlarda her zaman çok daha iyi donanımlar oluyor. Yerel resmi sitede yer almaya başlasın ondan sonra bakalım duruma
-
Merhaba hocam. Evet şimdi öğrendim düz S23 128 ve 256 GB ta satışa sunulacak ve aralarındaki fiyat farkı 1000 tl olacakmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 1 Şubat 2023; 15:16:38 >
S23 Ultra başlangıç fiyatı N11 deki gibi olmayacak daha uyguna alabileceğiz arkadaşlar merak etmeyin :) Hatta N11 fiyatından daha uyguna 512 GB ta alınabilecek. Bu da son sızdırmam olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 1 Şubat 2023; 15:12:34 >
Kesinlikle
Hocam çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X