Kesinlikle haklısın. İphone 11den s22ye sonrasında 13 proya geçtim Android gerçekten kendini çok geliştirmiş :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Açıkçası bu IOS durumunu hep merak etmişimdir. Ama işte o sistem sanki hep kapalı kutu gibi geliyor. Bu yüzden özgürlükçü dünya adına marka olarak Samsung dan şaşmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar.
Peki S23 Ultra'nın S22 Ultra fiyatlarında olma durumu mümkün müdür? Yoksa birkaç bin TL üstünde mi gelir?
Merhabalar
S23 Ultra S22 Ultra dan pahalı olacak ama yanında Saat kampanyası olursa eğer fiyat olarak biraz daha iyi konuma gelecektir.
Fiyat olarak 40 bin tl yi bulurmu fiyatı?
Kabaca yurtdışı 1.500 euro x21 güncel kur desek 31.5k + 20k vergileri eklesek 50-55k arası satışa çıkar 256gb baz modeli , 1 tb 70k bekliyorum , bakalım görücez yarın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 1 Şubat 2023; 1:33:55 > -
sıkıldığım için 23 ultraya geçmeyi düşünüyorum ama satarken veya değiştirirken çok zarar ediyorsun samsung da iphone da maalesef böyle değil bugün sordum telefoncu 14 pro max i 42 ye alıyor.
-
Hocam öğrenebilirseniz düz s23'ün 256gb versiyonu da Türkiye'ye gelecek mi onu da öğrenebilir misiniz:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
40bin geçmez s23 ultra
Bugün öğlen saatlerinde sorarım sizin için :)
S23 25
S23 plus 30
S23 ultra 35
Artı saat olacak bence hepsinde
Herkes bu civarda bekliyor ama sanırım 50-55k civarı gelecek son zam ve kur fiyatları ile beraber ,inşallah 40k ve altında bir fiyatla gelir
-
s23 fiyatları açıklanınca s22 fiyatlarına indirim gelecektir, acaba türkiye fiyatlarına yansır mı?
-
S22 Ultra zaten 35 bin civarında şimdi.
S23 Ultra gelir mi acaba o fiyatlara?
Gerçi başlangıç seviyesi olabilir.
-
Kore'deyim. Bu cihazı bekliyorum. Daha buradaki raflarda bile yok. Çok ilginç bir ilan.
-
Yalnız 256gb'lık ultralar o zaman 8gb ram ile gelecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen 256 gb almanın bir anlamı kalmadı hatta s23 almanında bir anlamı kalmadı hem fiyatı yükseltip hemde ram düşürmüşler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X