S23 serisi için komple geçerli :) 256 GB olanı hakkında bilgim yok maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
saklamaya gerek yok 14 pro nu 3 5 bin altı olur , olursa oda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saklama değilde etik olmaz diye direkt yazmak istemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şunu söylesen s22 ultradaN çok yüksek mi gelicek fiyat. Baya merak ettim şimdi
Yok hocam çok yüksek gelmeyecek rahat olun. Bir de yanında saat gibi bir hediye gelirse eğer o zaman işte tadından bir yenmez diyeyim :)
Yarını çok merak ediyorum. S22 Ultra'dan elzem düzeyde çok değişiklik var mı acaba?
S22 ultrayi verip rahatca alabilecek miyiz
S22 ultra için değişim olayını sormadım. Ama iPhone 14 pro Max kullanıcıları nerdeyse ücretsiz geçebilecek gibi diyebilirim.
45-50 seviyeleriyse hic umutlanmayayim o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence daha aşağısına umutlanın :)
Resmi sitede s22u 36k dan basliyor. Dediginiz gibiyse baya sasiracagiz. Peki s23u nun iyilestirmelerine gore duyum aldiniz mi? Degecek mi gecmeye
S23 ultra ülkemizde her türlü rakibi 14 pro maxten daha ucuza satılır. Samsung Türkiye'de şimdiye kadar hep apple'dan daha ucuza satıldı çünkü.
Çok sağlam bir kaynaktan aldım duyumu ve bugüne kadar hiç şaşırtmadı beni ama inşallah yine şaşırtmaz diyeyim.
Şuan S22u 32-33 bin seviyesinde vatan gibi teknoloji marketlerde satılıyor.
Herhangi bir detay sormadım sadece S23 serisinin fiyatını öğrenmek istedim kendisinden. Zaten en fazla verebileceği bilgi de buydu hocam.
yarın direkt sipariş verip alabilecek miyiz yoksa ön sipariş mi olacak bilgi var mı? ön sipariş olursa ne kadar bekleriz?
-
Merhaba herkese,
9-17 Şubat arasında yurtdışında olacağım. Samsung mağazalarında 1 Şubat sonrası direkt satış olur mu sizce?
Yurtdışından kendime alacağım için kâr oranını da maksimize etmek amaçlı S23 Ultra düşünüyorum. Fakat 256 GB / 8 Gb & 512 GB / 12 GB opsiyonlarını gerçekleştireceklerse ve 512'lik versiyon 1500€ gibi bir fiyata çıkarsa direkt iPhone 14 düşünüyorum
-
S23 ultra için sadece 512 gb olan modelinde 12 gb ram olacağı söyleniyor doğrumudur bu bilgi?
Yarın öğlen saatlerinde belki öğrenebilirim. Öğrenirsem haber veririm size.
Türkiye direkt satış olmaz ama yurtdışı için bir şey diyemem
14 Pro Max kullanıyorum hocam ve ben iOS tan oldukça muzdaripim. Gelişmiş gibi görünüyor ama iOS işte herşey aynı yani :) Sevmiyorsanız sakın bulaşmayın. Ama fiyat konusunda haklsınız. iOS cihazların fiyatları kolay kolay düşmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X