Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2054. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CaptanFarfan , weneorn Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.240
Cevap
693
Favori
2.555.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 20522053205420552056
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam kablonun data aktarim uyumlu olmasi gerekiyor eger uyumluysa linkteki programi kurup deneyin

samsung developer
    Samsung Android USB Driver | Samsung Developer
    https://developer.samsung.com/android-usb-driver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya iyice b.ka sardı Şebeke zor çeken yerler ve Vodafone birleşince iyice düşüyor ekran süresi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Batarya mı öldü yoksa telefon yazılımı mı bataryayı sömürmeye başladı acaba? Eğer batarya tükendi ise Samsung servise verip ücretsiz yeni batarya alabilirsiniz. Birçok kişi yapıyor bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Senin sorun sebeke ve vodafone hocam tt yada en iyisi turkcell bunlardan birine gec.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam normal kullanımda ekran süresi ne kadaer alıyorsunuz, benim şebeke problemim yok ancak artık 3 saat anca alıyorum. Güç tasarruf modunu açınca süre artıyor ama onda da kasıyor.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Batarya öldüğünü sanmam. Kullanımım çok değişmez . Son 2 aydır falan bu şekilde. Yazılımların etkisiyle Planlı eskitme de olabilir.

Operatörü de değiştiremiyorum taahhüt var malrsef.

1 ayda 3 tane s23 kullandım. Eski kullandığım ve 7 saat ekran süresi aldığım s23 yok artık gerçekten.

Pilin ölme durumunun olmadığı, yazılımsal sebepten olduğunun en net örneği olurum.
    3 cihazın da pili bitik olamaz ki şu an kullandığım 6 aylık mesela.

3 yıldan önce pillerin yıpranma ihtimalleri çok zayıf ve düşük bir ihtimal. Planlı eskitme ne yazık ki yazılım güncellemeleri ile yapılıyor.

• Arkadaşlar telefonu rahatsız etme moduna alınca WhatsApp'tan mesajlaşırken o iletildi sesleri ve gelen mesaj sesi geliyor.
    Normalde bu moddayken bu seslerin gelmemesi gerekiyor bunu nasıl düzeltebiliriz

• Appi kullanır durumda olduğunuz için orada app içi sesler olarak geliyor. Rahatsız etme modu telefon kullanılmıyorken gelen tüm sesleri kesiyor. App içinden o sesleri tamamen kapatmanız gerekiyor benim bildiğim kadarıyla. Ben whatsappde sürekli iç sesleri kapalı kullanıyorum..

• weneorn kullanıcısına yanıt
    S23 u yeni aldım bundan önce pixel 5 mi a3 bu cihazları kullandım bunlarda böyle değildi

Zor gelecek biliyorum fakat müsait bir zamanda yedeklerinizi alıp temiz bir kurulum yapıp uygulamaları yedekten değil de elle manuel olarak Grup kullanmayı deneyebilirsiniz

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Bende S23 kullanıyorum. Son 2 güvenlik güncellemesi şarj süresi mahvetti. Umarım one ui7 sorunsuz gelir.

• Nu.D.38 kullanıcısına yanıt
    S25 serisindeki gibi olursa toparlar. S25 plus kullandım süper süreler aldım.

• Su ekran cizgi sorunu cok canimi sıkıyor. Kutudan cikarip kullanmaya baslayim diyorum basima gelir korkusundan geri vazgeciyorum. Hadi geldi diyelim samsungun da sesi solugu cikmiyor bu seferde. Beklemedeyim simdilik.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Kasa çizikleri kullanıcı hatası diye değişmezler ileride olurda ekran değişimi yapılırsa bildiğim kadarıyla kasada değişiyor.

• Resmen yeni model aldırmak için yapıyorlar. Yazıklar olsun. Zorla Çin telefonu aldıracaklar adama.

• Mart güvenlik güncellemesinden sonra arabada Android Auto ve Google Maps ikilisini açınca şarj su gibi akıyor resmen bu nedir ya 😔

• Benimde 2 aydır ekran sürem 3 saatlere kadar düştü ekranı az kullandığımda dahada düşüyor. Hadi vodafonedan dicem de herkeste olması normal değil. Planlı eskitme gibi son iki ay bariz bi düşme var

• 
Sayfa: önceki 20522053205420552056
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.