< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2062. sayfa)

-
-
Valla hocam bana gore her sene telefon yenilemek mantikli degil. Cunku, suanki islemciler 5 yil taş cikarabilecek performansa sahip. Diyelim ki bugun s25 aldin 45 bine onumuzdeki yil takasla da s26 ya gectin, minimum odeyecegin rakam 10 15 bin. E sen s25 i zaten 45 e aldin daha cihaz eskimeyi birak performansinda neredeyse zerre kayip olmuyor. S25 geldimi sana 55 60 bine? E ne anladim ben bu isten? Ve islemci gucu de oyle anim sanim da degismiyor degisse derim ki deger verdigi paraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 2 Nisan 2025; 7:43:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera samsung tarafından kötüleştirilmiş erken dönem kamera örneklerinde kamera daha başarılıymış gürültü yönetimi ve netlik şuan baya kötü.
16 Pro ile kamerada donma, videoda mikrofonun boğulması, bildirime dokunursanız sistem genelinde takılma ve yavaşlık, bazenleri uygulamalarda dokunmatiğin çalışmaması, bazı uygulamalarda klavye kasması vb (en önemlileri bunlardı)
Galaxy Store'a gelen güncelleme ile uygulama simgesi One UI 7'nin simgesine dönüştü. Yavaştan geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S23ü üzerine herhangi bir miktar vererek değiştirmek için ancak 2 şey değişirse mantıklı olur. 1. Kamera lensi diğer amiral gemilerini yakalamalı. 2. Pwm değeri Çinlilere yetişmeli. Aksi halde üzerine verilen 2 Tryye bir yazık olur diyorum. Daha öncede yazdım, aradaki farka yatırım yapın, 2 seneye zaten o yatırım ile telefon alırsınız..
Pil için konuşursam eğer, ben hep yavaş şarj ile akşamdan takar yatırım ve gerekmedikçe de şarja tak çıkar yapmam( hayat tarzım buna müsait). Pilin en büyük 2 düşmanı var, biri ısı(hızlı şarj buna neden oluyor), diğeri ise sürekli kısmi şarj deşarj. Bunlara uyamıyorsanız çok takılmayın ve pil değişimi yapın, konforunuz daha önemli sonuçta. Benim gibi kullanarak pil sıkıntısı yaşayan varsa ya operatör kötü çekiyordur ya da software sıkıntısı vardır.
Hangi sürüm
4.5.90.7
Yavaş şarj denedim ben bugün itibariyle. Bakalım ne kadar etkileyecek. Bana da mantıklı geliyor sadece ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Çünkü artık günü kurtarmayı geç öğleden sonra bitiyor
Bana gelmemiş senin cihaz tr mı
-
Pil zarar gördüyse çoktan, bir miktar yardımı olacaktır. Pil değişimi yaparsanız bu yöntemi baştan yapın. O zaman daha geç tükenir ömrü.
S23 ile Türkcell'den Samsung Mesajlar uygulaması ile SMS atamıyoruz. Karşı tarafa ulaşmıyor. Benzer durumu farkeden var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Samsung mesajlar app ve Turkcell ile sorun yok.
Enteresan, teşekkürler hocam. Sorunun kaynağını anlayamadık henüz.
Bir de başka bi husus; yine Samsung Mesajlar app içerisinde Ayarlar > Diğer Ayarlar menüsünde "İletim Mesajları" ayarı açıkken iletildi raporu gelmiyor diğer bir Türkcell hat ve başka bir telefonla da denediğimde hocam. Sizde iletim raporları geliyor mu peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Nisan 2025; 14:52:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İletildi raporu da geliyor, denedim.
TR cihazı hocam.
Son güncellemeyle birlikte pil sanki çok çok bitiyor arkadaşlar Sizde de öyle mi pişman oldum yüklediğime Ya bu 15 gelecek mi 15 ile biraz düzelme olur mu acaba Yoksa daha Sıkıntı mı olur Allah kerim ya yazık güzelim telefonu mahvettiler
Beta sürümlerini yükleyenler batarya süresinde düzelme olduğunu söylüyorlar ama görücez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X