Bildirim
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2063. sayfa)
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 10 Masaüstü

Giriş
-
AOD açık mı sizde bu arada hocam? Bekleme süresinde en azından etkisi bariz diye düşünüyordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil hatta bugün hiç GPS de açmadım Bluetooth da açmadım.
Dışarıda olduğum için otomatik ekran parlakligi açık ondan mı pik yapıyor acaba. Yurtdisinda yım ayrıca çekim sorunu da yok. Ki normalde 5g kullanırım onu da kapadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bugün garanti kapsamında ücretsiz bataryamı değiştirdim, S27 çıkana kadar yola devam
Döngü sayısını filan baz alıyorlar mı bende değiştirmeyi düşünüyorum 1-2 ay içinde
Bana sorgusuz sualsiz değişim yaptılar hocam, 4 ay kaldı garanti bitimine
Cihazı servise teslim etmeden önce cihazı yedekleyip ve sıfırlayıp mı verdiniz hocam, yoksa Bakım Modu falan kullandınız mı? Cihaz yazılımına ellemişler mi ve içindeki verilerinize?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı bakım moduna aldılar ve herhangi bir veri kaybı yaşamadım
Aynı gün teslim ediyorlar mı ?
-
Merhabalar, telefonun ekran filmini değiştim, ancak parmak izi tanıtma yapamıyorum, tanımlama yaparken parmağı tanımıyor yüzdelik dilim sıfırda kalıyor ilerleme olmuyor,çözümü nedir acaba.
Farklı bir ekran koruyucu takmak.. tek çözümü bu maalesef
-
Hiç tanımaması sensör de mi problem var diye düşündürdü,çok ekran koruyucu taktım ilk defa böyle oldu.
Bende benzer bir durum yaşıyorum temperli ekran koruyucu taktım ama parmak izini oldukça zor algılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parmak izini tanıtma yapamadım.
Ekran koruyucudan hocam, direk söküp at. Bende de aynısı olmuştu hatta dandik diye dokunmatiği bile etlikiyordu. 10 dk içinde takmamla sökmem bir olmuştu...
%100 tam şarj sonrası Türk Telekom hücresel ile şarjım şuan %52 ekran açık sürem 2 saat 51 dakika. Pil performansım çok kötü. Pil değişimi yapacağım ama telefon 2 senelik bu yıpranma normal mi?
Gayet güzel benim cihazım 1 yıllık senin cihazınla aynı süreleri alıyorum. Garantisi dolmadıysa batarya değişimi için servise verebilirsiniz.
Garantisi doldu ücretli değişim yaptırmayı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X