Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.397
Cevap
689
Favori
2.564.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 20632064206520662067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir gun belirleyelim herkes o gün şu telefonu kötülesin , bir daha da kötülemeyelim . Her girdiğimde kotu yorum görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilalcan94 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni telefon çıkınca içlerindeki yeni modeli alma içgüdülerini tatmin edip satın almaya bahane bulmak, suçluluk duymamak adına böyle davranıyorlar, sonra pişman olmamak için kendi kendilerine zaten s23 kötüydü s25'e geçerek doğru kararı verdim, boşa para harcamadim yani diyecekler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuperMert kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yılda 2 pil değiştirdim öyle bir sınır yok.

• hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt

hocam hangi serviste değiştirdiniz il ve ilçe olarak herkes yazsa aslında böyle sorunsuz bataryayı değiştirdikleri servisleri bizde oralara gidelim birde ne kadar sürdü değiştirmek aynı gün içinde oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 5 Nisan 2025; 21:19:42 >
  • zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt
    Samsun bayrak elektronik

SAMSUNG SERVİSİ - BAYRAK ELEKTRONİK
    (0362) 231 77 27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetgven4tr -- 5 Nisan 2025; 21:22:33 >

• zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt
    Evet aynı gün içinde alıyorum cihazı. Elden verdiğim için.

• 50 mp çekiminde renkleri bozuyor neden acaba one ui7 güncellemesiyle düzelir mi

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyosun sen ya ne ağlaması ergen misin?

• xxBaserisxx X kullanıcısına yanıt
    Aynısı 2 gün önce banada oldu

• hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Biz kötülemeye bahane aramıyoruz da siz kötü yönlerini görmemek için çok bahane arıyor gibisiniz. Kaç ay önce belki sene bile olabilir mesajlarım geçmişte duruyor. O zaman ne dediysem şuan hala telefondan genel olarak memnunum ama bu telefonun arka kamerası kötü bile değil rezalet. Önce siz bunu kabul edin. Herkes telefonu kullanıp konuya gelip fikrini belirtiyor kötü yorum görünce niye bazılarının zoruna gidiyor?

• 50mp de gerçekten fazla düzeltme yapıyor bazen hoş olmayabiliyor ne yaptıysam kapatamadım görsel zekayı da kapattım olmadı güncelleme ile düzelir umarım 12mp de o düzeltmeyi yapmıyor fotoğraflar daha doğal çıkıyor. Ama yinede kamera için rezalet diyemem bence orta iyi fotoğraflar çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozturk61

Biz kötülemeye bahane aramıyoruz da siz kötü yönlerini görmemek için çok bahane arıyor gibisiniz. Kaç ay önce belki sene bile olabilir mesajlarım geçmişte duruyor. O zaman ne dediysem şuan hala telefondan genel olarak memnunum ama bu telefonun arka kamerası kötü bile değil rezalet. Önce siz bunu kabul edin. Herkes telefonu kullanıp konuya gelip fikrini belirtiyor kötü yorum görünce niye bazılarının zoruna gidiyor?
    telefonun arka kamerası gerçekten rezalet hocam. ama ne yazık ki bu konudaki bircok kişi eleştirel bir şey yazınca hemen savunma moduna geçiyor .

• eozturk61 kullanıcısına yanıt
    Abart biraz daha 2 senedir kullanıyorum gayet yeterli kamerası, ne bekliyorsun dslr kamera performansı mı? Günlük kullanım için son derece yeterli bunun aksini kimse iddia edemez, karalamak isteyenler dışında

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Ben birşeyi abartmıyorum sen fanboyluk yapıyorsun. Kimse dslr performansı beklemiyor zaten bu telefon çatlasa da o performansı veremez. Aynı telefonu 2 seneyi aşkın bende kullanıyorum karalama da yapmıyorum senin gibi fanboylukta. Sen 4 senedir aynı sensörü kullanan markayı körü körüne savunmaya devam et senin gibiler oldukça zaten Samsung S30'da da aynı sensörü takıp size satar.

• Kamera konusunda one plus serisi çok başarılı

• Arkadaşlar selam,s23 de uygulamalara nasıl şifre koyacağız. Baya aradım ama bulamadim

• eozturk61 kullanıcısına yanıt

"Kamera kötü bile değil rezalet" hocam konuşmayım dedim ama pokemonunu çıkardınız. Neye kime hangi telefona göre kötü kıstasınız nedir? Dünya sıralamasında iphone 14 plus. xiaomi 13t pro, 14t gibi telefonlarla aynı klasmanda olan bir cihaz! Sizin beklentiniz nedir orasını bilemem ama gömme çabanız son derece anlamsız ve yersiz. Artık bu polemiği daha fazla uzatmayın derim zira verdiğiniz paranın karşılığını son kuruşuna kadar alıyorsunuz ne kadar ekmek o kadar köfte.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Svideoz kullanıcısına yanıt
    Neyi konuşup konuşmayacağımı sana mı soracağım? Sen kimsin hayırdır? Buraya mesaj yazarken konu kısıtlaması mı var? DxoMark denen siteye zaten güvenmiyorum orası ayrı da orada birinci bile olsa benim yaşadığım deneyim önemli sıralaması değil. Kamera donanımsal olarak bulanık en baştaki sorun bu zaten. Ön kamera pirinç kadar lens ile mükemmel selfieler çekerken arka kamera çağ dışı kalıyor bu kadar basit.

Geçmiş mesajlarda da yazdım. Ben elimdeki telefonla 3.parti bir uygulamada kimliğimin fotosunu çekip gönderemedim çünkü okunmayacak derecede bulanık çekti. Ben amiral gemisi telefonum varken arkadaşın iphone'u ile çekip gönderdim. Ama başka bir arkadaşım 10 15 liralık redmi telefon ile cam gibi çekip gönderdi.

Geçmişte Oneplus 7 Pro kullandım kaç sene öncenin telefonu. Gece modunda çektiğim fotoğraflar cam gibi çıkıyordu bunda ise fotoğraflar net olsa bile bulanık bir görüntü var.

Olay bu kadar basit.

Siz bu leş kamerayı övmeye devam edin. Benim deneyimim REZALET.

• 
Sayfa: önceki 20632064206520662067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.