Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ghettomania , yagmur67 , yagmur67 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
41.381
Cevap
688
Favori
2.562.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S23 un kaybetmedigi masa yok bu nasil bi telefon ben anlamadim ya

https://youtu.be/MKLJBR0UaZo?si=qTM9_eyF7J2397vD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz garantisi 2 yıl fakat pil 1 yıl sanırım. Doğru mudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuperMert kullanıcısına yanıt
    Yok, pili de 2 yıl garantiye alıyorlar benim bildiğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Bunu hep söylüyorum diğer Çinli markaların 15bin tl civarına sattığı orta seviye telefonu bile S23 kamerasından daha iyi. Kamerası tam bir rezalet. Ön kamerayı ayrı tutuyorum tabi.

• churchil C kullanıcısına yanıt

Evet maalesef S22 bile S23 den daha iyi çıkıyor testlerde çoğu konuda.

• eozturk61 kullanıcısına yanıt

Expert raw kullanın gcam dan aldığım sonuçlardan çok daha iyi iş çıkartıyor bu şekliyle kamera kalitesi Xiaomi 14t ve s24 ayarında zaten kamera sensörleri s24 ile birebir aynı!

• Svideoz kullanıcısına yanıt
    Sensörde donanımsal bulanıklık sorunu var zaten hocam expert raw kullanmak biraz o konuda deneyim istiyor galiba. Bunlarla uğraşmak zorunda kalmak bile samsungun iğrençliğini gösteriyor zaten. Çok sık telefon değiştiren birisi değilim o yüzden bir sene daha buna katlanıp seneye Honor veya Xiaomi'ye geçiş yapacağım.

• SuperMert kullanıcısına yanıt
    Pil de 2 yıl geçende S23+ in pilini garanti bitimine 20 gun kala serviste garantiden degistiler..

• 2 yıllık cihazım instagram reels videoları izlerken tamamen dondu ve yandan ekranı kilitlememe rağmen kilitlenmedi hiçbir tuş işe yaramadı. Biraz bekledikten sonra telefon kendi kendine yeniden başlattı. Açıkçası bu cihazdan beklemezdim böyle bir şey. Geçen sene de 1 kere olmuştu ve telefon yoğun bir kullanımda değildi. Daha önce yaşayan var mı?

• xxBaserisxx X kullanıcısına yanıt
    Oha bir an ben yazdım sandım. Aynısını dün yaşadım. Hatta aynı reels videosunu bulup 5 dakika deneme yaptım. Dün yazacaktım buraya sonra vazgeçtim.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Uygulama bazlı mı yoksa donanımsal mı bilmiyorum ama can sıkıcı

İnşallah uygulama kaynaklıdır (374.0.0.43.67). Yoksa can sıkıcı harbiden. 1-2 kere de kendi kendine yeniden başlatmıştı ama kılıftan kaynaklı tuşa mı bastı yoksa donanımsal mı emin olamadım.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı sürüm, bakalım başka yaşayan var mı?

• Normalde fazla Instagram a girmem ama yorumları okuyup yarım saat Instagram da reels videoları izledim bir sıkıntı yaşamadım.

• Kullandığım cihazda odaklama sorunu yada bulanık noktaya rastlamadım netleme gayet başarılı. Sizdeki cihazda bir sorun olabilir ?

• Ya bırakın Allah aşkına s22 yerden yere vurulan bi telefon ne oldu şimdi s23 leri s25 e yükseltelim hype i filan mı? Simdi de s23 leri mi yerden yere vuracagiz. 2 sene oldu gayet sorunsuz kullanim sağladı. Eskime psikolojisiyle kendimizi ikna etmeye gerek yok telefon gayet kullanılır daha 2-3 sene üst performans vadediyor

• code61 C kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Ben şu an istesem de s25 alamam bütçem yok. Sadece yaşadığım sorunu dile getirdim. Burası s23 sayfası değil mi? Nereye yazacağım başka

• Telefonun kamerasına laf atanlar olmuş, bence sorun varsa sizin cihazınızdan kaynaklanıyordur. Arkadaşımın 14 pro maxiyle ve kardeşimin iphone 15 iyle dahi kıylasladım, s23 gayet iyi bir kameraya sahip. Tek dezavantaj 50 mp çekimde renk bozuyor ve hala düzeltmediler. 12mp çekimde gayet iyi.

Hocam sizi alintilamadim üstelik size bile yazmadım 😀 alinmaniz ilginç olmuş başka bir arkadaşın dedikleri üzerine yazmıştım aslında. Ki onu bile alintilamadim gerginlik seven biri değilim görüşümü belirtmek istedim. Bi garip genel olarak bir kötüleme furyası gibi geldi bana o nedenle bunları yazdım.

• Bu başlıkta kesinlikle kötüleme ya da şikayet belittmeyin arkadaşlar. Zabıta var.

• 
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.