Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.355
Cevap
690
Favori
2.560.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocam çöp lütfen salın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar harbiden siz kimsiniz böyle insanların ne yazacağına falan karışabileceğinizi sanıyorsunuz? İstersem sabah akşam buraya girer çöp yazarım sizi bağlayan ne? Ben telefon çöp demiyorum objektif fikirlerim sabit duruyor. İnsanlar kötü deyince hemen karşı saldırıya geçen sizin gibi fanboylar olmasa zaten konu uzamayacak. Kendinizi bu kötü değil gayet iyi diyerek mi memnun ediyorsunuz olayınız ne tam olarak?

• eozturk61 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim anladık, telefon kötü. Olabilir, telefonu beğenmemiş olabilirsin, saygı duyarım. Herkesin kullanım amacı, beklentileri ve bütçesi farklı. Benim mesajlarıma bakabilirsin. Hiç bir zaman bu telefona efso demedim aksine kötü de demedim. Her konuya girdiğimde yok telefonun şurası kötü yok burası kötü gibi önceden yazılan şeyleri okumaktan sıkıldık Kardeşim. Yararlı bir program, işe yarayan bi ayar veya özellik gibi şeyleri konuşalım. Telefonu beğenmediniz anladık ama her gün de gelip konuya yazılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilalcan94 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende telefon kötü demedim ki genel kullanım olarak çok memnunum bende hep söylüyorum. Ön kamerasından da çok memnunum. Beğenmediğim şey arka kamera ve güncelleme konusunda çok geç kalınması. Burada herkes fikrini belirtiyor, kimse düzenli olarak gelip günlük telefonu kötüleme mesaisi yapmıyor. Birisi beğenmediği birşeyi söylediğinde gereksiz bir karşı tepki geliyor konu böyle uzuyor.

Ayrıca görmek istemediğiniz kişileri bloklayabilirsiniz böylelikle mesajları görmemiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozturk61 -- 6 Nisan 2025; 12:16:22 >
    Siz yorum yazıyorsanız cevaplara da açık olacaksınız bu kadar basit. 3 gündür aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz anladık salın dedim ben de. Fanboy falan değilim eski yazdıklarımı okursanız gayet objektif bakıyorum çok uzattığınız için dedim. Hala da uzuyor farkındaysanız.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Ben cevaplara karşı birşey demedim zaten. İstediğin cevabı yaz ama benim ne yazıp ne yazamayacağıma sen veya başkası karışamaz. Forum kurallarında yasak olan birşeyi yapmadığım sürece sorun yok.

Okumak istemeyen engelleyip geçsin uzatan sen ve senin gibiler.

Hocam sizin cihazın lensinde vs sorun olabilir mi acaba WhatsApp kamerası ile çektim bana mı normal geliyor yoksa benimki de mi bulanık SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• SuperMert kullanıcısına yanıt

Oppo, vivo, one plus iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4 sene aynı sensörü veriyorsa sen de 4 sene kullan yeni sensör çıkınca değiştirirsin, her sene yeni telefon almak zorunda değilsin. Firmaların durumu böyle iPhone da çok farklı değil, telefon teknolojileri doyuma ulaştı, bir yenilik yok tüm cep telefonu markaları aynı durumda her yıl çıkarıyorlar yeni model ama bir önceki yıldan hiçbir farkı yok. Samsung'u karalamaya çalışıyorsun da diğerleri de farklı durumda değil.

Neyi konuşup konuşmadığın beni hiç alakadar etmiyor yalnız doğrular yerine yanlışları konuştuğunda da bunu düzeltmeme ne sen ne kimse karışamaz!

Aşağılayıcı üslubunaysa hiç inmeyeceğim çünkü bana bir değer katmaz aksine değer kaybettirir!

Dünyanın itibar ettiği telefon standartı haline gelmiş DXOMARK a güvenmeyişin emin ol onları çok üzdü...

Gsmarena da yapılan çekimler gayet net ve doğruyken sen bulanık çekiyorsan ya sende yada elindeki cihazda bir sorun olabileceği ihtimalini düşünmen gerekir!

Belki idrak edemedin kimsenin bu kamerayı göklere çıkardığı yok parasının karşılığını verdiğin söylüyorum.

Cam gibi çekiyor dediğin oneplus 7 pro ile s23 arasındaki farka bak hocam birde gözden muayene ol derim!

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Sen şimdi GSMARENA yada itibar etmiyorum dersin..SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 6 Nisan 2025; 15:43:51 >

• Svideoz kullanıcısına yanıt
    Mesajımı tam okumamışsın veya okusanda anlayacak kapasiteye sahip değilsin. O yüzden tekrar tekrar anlayana kadar oku ne konuda bulanık demişim önce algıla, cevap yazmadan önce. Kamera göklere çıkamaz zaten yerin dibinde geziyor 😄 Ayrıca niye bu kadar dert ettin Samsung bu kadar savunmaz bu telefonu sizin olayınız ne tam olarak? Yeni telefon alacak paran mı yok? O yüzden mi elindekini kötü değil diye bu kadar savunup kendini tatmin etmeye çalışıyorsun?

• Arkadaşlar bu telefonun ana kamerası piyango gibi düzgün ışıkta bazen iphonedan daha güzel çekiyor. Işık düştüğünde 15 binlik telefondan kötü çekiyor. İç mekan çekimleri aşırı gürültülü. Fotoğraflarda ayrıntı yok. Bence en kötü yanı aşırı hdr uyguluyor fotoğraflar çok parlak çıkıyor. Pozlamasında sıkıntı var mesela gündüz oda içinde birinin fotoğrafını çekmeye çalıştığınızda ön izlemede bile pozlama sürekli değişiyor. Deklanşöre bastığınızda şansınıza artık. Aşırı parlattığı için resmi mesela kırmızı bir çiçek resmi çektiniz pembe gibi gösteriyor. Gece fotoğraflarıda tutarsız zifiri karanlıkta foto çekiyosun cam gibi ortamda azcık ışık oldumu bol gürültülü saçma sapan bi foto çekiyor. Beyaz dengeside tutarsız gündüz maviye çalan tonda çekimler yapıyor gece sarıya. Gece sokak fotoğrafı çekin her yer sapsarı. Bulanık fotoğraf sorunu bende hiç olmadı sürekli evrak tarıyorum her tarafı aynı netlikte bu arada. Bence bazı serilerde donanımsal sıkıntı var. Ön kamerasına laf yok ben çok beğeniyorum çoğu telefondan iyi bana göre en azından doğal ve net çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koomagene -- 6 Nisan 2025; 15:46:6 >

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli uzatma diyorsun ama uzatan hala sizsiniz. Ben her sene değişsin demiyorum ama lens donanımsal olarak bananablur problemli. Sorunlu olanı da bir zahmet değişsin yeni teknoloji bekleyen yok. Her sene telefon değiştirmeyi seven biri değilim zaten öyle olsam çoktan bu telefonu değiştirmiştim.

O zaman babanablurlu olmayan bi telefon al 🤣 elimizde bu var sadece

Dün huawei aldım onu övmediğim gibi bugün samsung aldım yarın belki oppo alır geçerim hiçbiri bana para ödemiyorum fanboyluk gibi ergen işleriyle uğraşmam resimler ortada hala boş yapıyorsun hocam devam et

Asıl sen yazığımı okuyup idrak edememişsin ki "samsung bu kadar savunmaz demişsin" halbuki övende gömende yok olması gerektiği kadar, parasının karşılığı kadar net çekiyor bilmem anlatabildim mi? Yanlışta olsa son sözü söyleme gibi bir derdin var beli ki konuyu daha fazla uzatmayacağım blok listemdesin hayatta başarılar...!

• Hala şu adama laf mı anlatıyorsunuz gerçekten

• koomagene K kullanıcısına yanıt

Samsung kamera içinden expert raw uygulamasıyla çekin noise seviyesi önemli ölçüde düşecektir. Bu kamerayla loş ortamda basçek tarzı fotolar kimi zaman noise verebilir ama pozlama ve iso değerlerine dikkat ederseniz çok daha aydınlık ve kaliteli fotolar çekebilirsiniz.

• Dostlar gerilmeyin telefon arka kamerası rezaletmiş işte arkadaş görüşünü belirtmiş sizde belirtmişsiniz o da inat etmiş sizde inatlaşmışsınız ancak burası samsungun şikayet çözüm merkezi ya da ağlama duvarı değil. Kamera arıyorsan sat iyi kameralı telefon al sanki zorla kullandırıyorlar. Kamerası kötüyse ve bunun ayarla yazılımla ilgisi yoksa satarsın kurtulursun. Burası bilgi paylaşma yeri. İddia kanıtlama peşinde olmasın kimse, kullanan kim ise subjektif kullanır mutlu ediyorsa devam eder etmiyorsa zilyon tane marka kamera var alır devam eder. Bu neyin atarı gideri arkadaş. Her gün şöyle kötü böyle kötü yaz samsunga şikayetvara burayı ne geriyorsunuz.
    Cevap vermeyin böyle kişilere geçin bence. Size sataşırsa da cevap vermeme hakkınızı kullanırsınız ya da "Aynen kardeşim" "Çok haklısın kardeşim" deyip yatıştırırsınız tavsiyelerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 6 Nisan 2025; 16:5:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt
    Kapalı mekanda expert raw ile çektiğinde aynı 50mp moddaki gibi renkleri bozuyor. İnsan fotosu çekmek mümkün değil ten rengini çok bozuyor ancak manzara fotoğraflarında işe yarar normal kamera modu gökyüzünü pastel boyaya çeviriyor expert rawda bu yok. Tek avantajı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koomagene -- 6 Nisan 2025; 16:12:49 >
  • zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir iddia peşinde değilim ki şubat 2023'ten beri bu foruma aynı fikirlerimi yazıyorum geçmişe gidip herkes bakabilir. Telefondan genel kullanım olarak memnunum arka kamerasını kabul edip kullanıyorum zaten ön kameradan aşırı memnunum. Bu zamana kadar hep söylüyordum ama böyle Samsung avukatları çıkmıyordu durumu ne değiştirdi bilemem. Kötü değil iyi diye direnip duruyorlar herkesin kendi fikri bana göre rezalet ama değiştirmem için bir sorun değil. Anlayamadıkları ne var bilmiyorum. Adama gece modunda cam gibi çekiyor diyorum gidip normal çekim örneklerini ss alıp buraya atıyor. İlginç tipler doluşmuş buraya.

• 
Sayfa: önceki 20642065206620672068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.