< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2068. sayfa)

-
-
Poşete sarıp toprağa göm güncelleme gelince kullanmaya başlarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Nisan 2025; 18:1:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyice aştın hocam sen de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocam. Bütün banka uygulamalarını sildim şimdilik. Nisan için beklemedeyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar tepki vermeyin sıkılıp gider sonunda.
Samsung turkiye hesabi one ui 7 yi paylasmis.
Samsung Türkiyeyoutube
One UI 7 | Gerçek Yapay Zeka Dostun | Samsunghttps://www.youtube.com/watch?si=iMwD15VErizCPgpN&v=C30ld9BEAe4&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yarın başlıyor demek ki S24 için. S23 haftaya pazartesi salı alır
Forumu okumak için para vermemiz gerekiyor mu arkadaşlar ? Stand up falan yapılmaya başlamış.
Arkadaşlar evde ayıp olmasın diye size komik olduğunuzu söyleyebilirler ama hiç değilsiniz.
Bu arada one ui 7 falan pek umrumda değil. Yok ikonmuş zart hikaye bunlar. Floating island mı ne o güzel olabilir. Başka bi olay yok.
Geçen kız arkadaşımın 128gb ip16 sını kullandım, ekran bu kadar akıcı gelmedi mesela. Kamerası da sarımtrak falan değişik bi renk tonunda çekiyodu.
Gündüz falan bu makinanın kamera gayet güzel. Bizim yuhaladığımız bölüm farklı ışık koşullarında afallaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanozturk -- 8 Nisan 2025; 1:7:44 >
S23 camera 2 api kullanıyor, gcam e ek olrak marketten open camera, proshot, camera fv-5(pro sürüm) gibi farklı kamera uygulamalarını indirip kullanabilirsiniz. Stok kameranın foto işlemesinden memnun değilseniz bunları deneyebilirsiniz.
-
Hocam o zaman bu konu içerisinde kameranın benim gibi iyi ve yeterli olduğunu söyleyen de onlarca insana mevcut, sadece kötü diyenleri mi kıstas alacağız? Donanım(sensör) kötü olsa s23 s24 ve s25 modellerinde bu sensör kullanılmaya devam edilmezdi diye düşünüyorum. İnsanlar belli bir ücret ödeyip beklentiyi çok yüksek tutuyor belkide dslr performansı bekliyor... 1/1,56" sensör ile muhteşem ötesi sonuçlar almak mümkün değil. Orta segmentte daha iyi çekiyor dediğiniz xiaomi modelleri hangileridir? S23 ü satın almadan önce 13t, 13t pro, 14t gibi modellerle uzunca incelemerine bakarak satın aldım ve beni yanıltmadı aldığım sonuçlar incelemelerle oldukça tutarlı.
-
Arkadaşlar anne babasının bile geldi yine tipini evdiğim dediği, hayatsız sevgisiz tipleri ciddiye almayın. Engeli basıp geçin. Bu gibi idiot embesiller sadece klavye başına böyle konuşabilen, ruhsuz asosyal ergenler oluyor. Boşverin.
Aynen kardeşim beşşüz mölyör pörtföy aslasın sen kaplansın..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X