Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: churchil , zncrsz16 , zncrsz16 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
41.252
Cevap
693
Favori
2.556.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benden başka telefondan hiç memnun olmayan var mı  . kamera desen vasat, neticesinde iyi fotoğraflar çekmiyor özellikleri kağıt üstünde iyi bile olsa. birçok insan bundan muzdarip zaten. işlemcisi çok iyi ama kendi arayüzü bile zaman zaman takılıyor, uygulamalar çöküyor falan. iphone 13ü elime alıp kamerasıyla fotoğraf çekip, uygulamalarda arayüzde takıldıktan sonra daha da kötü geldi telefon. daha bugün twitter uygulaması arama kısmına girince siyah ekran olup çöktü mesela. youtube bile google uygulaması olmasına rağmen arada takılıyodu, küçük ekrana alınca video gelmiyodu falan. fiyatını hiç hak etmiyor bence. bir tek ben mi böyle düşünüyorum merak ettim valla  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 1 Nisan 2025; 20:51:14 >

• cpurss79 C kullanıcısına yanıt

Hocam inanın bende hiç biri yok. Bence bir hard reset deneyin oneui 7 gelince(biliyorum can sıkıcı ama denemekten zarar gelmez). Yine takılmalar çökmeler olursa donanımda bir sıkıntı var demektir(özellikle işlemci defektif olabilir) ama bunu servise anlatmak zor olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 1 Nisan 2025; 20:56:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iPhone 13'ü elime alıyorum dedikten sonra okumaya gerek yok. 60 hz telefon ile 120 hz telefon arasındaki farkı anlayamıyorsanız direkt iPhone modele yönelin hocam. Sizin için daha iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt

hocam her şey hz'den ibaret değil ki. emin olun ben de çok iyi biliyorum hz olayını. arayüz takıldıktan, uygulamlar çöktükten sonra 120 hz olmasının o kadar da bir anlamı yok. öyle ki hadi o konuda daha iyi kabul edelim tek değişken o da değil. ios androidden çok daha stabil çalışıyor. uygulamalarda bir bug, takılma olmuyor hiçbir zaman. kamerası çok daha iyi çekiyor. s23'ün kamerasından bu konuda onlarca insan muzdarip zaten. s23'ün kamerası gece karanlıkta falan saçma sapan fazla pozlayabiliyor, renk sıcaklığını doğru ayarlayamıyor. gündüz bile çok tutarsız sonuçlar veriyor.

Az önce de dediğim gibi iPhone modeline yönelin hocam.

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt

öyle yapacağım zaten hocam bundan sonra samsung hiçbir zaman tercihim olmayacak  teşekkürler tavsiyeniz için siz demeden önce iphone modeline yönelmek aklıma gelmemişti.

Rica ederim hocam

• weneorn kullanıcısına yanıt

benim cihazda mi bir sorun var bilmiyorum hocam bu yüzden de danıştım buraya aslında SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] . dediğiniz gibi oneui7 gelince hard reset deneyebilirim. daha bugün twitter çöktü onu da ekleyim SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Bu sorun bende hiç olmadı.

Kamera daha iyi olabilirdi ama idare ediyor. Bende takılma veya uygulama çökme gibi bir durum olmadı ama batarya ömrü ciddi anlamda düştü ilk aldığım zamana göre başka şikayetim yok.

• yavuz42 kullanıcısına yanıt

bilemiyorum hocam  . youtubeda küçük ekrana alınca siyah ekran oluyor, videoya yakınlaşınca yine böyle çöküyor falan mesela. aynı şekilde instagramda da gariplikler var ama o androidde hep çok sıkıntılı diye ciddiye almadım pek. belki de gerçekten benim cihazda bir sıkıntı vardır.

Galaxy App Booster kullanıp telefonu yeniden başlatın, uygulama hatalarını gidermede yardımcı oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158970433

※ Galaxy App Booster ile uygulamaları optimize etmek

Samsung'un kendi uygulaması olan Galaxy App Booster özellikle sistem, güvenlik güncellemeleri ve uygulamala güncellemelerinin ardından tarama yaparak oluşması muhtemel yavaşlık, tepkimede gecikme, aşırı tüketim gibi ufak tefek sorunları gideriyor. Haftada bir, ayda bir, denk geldikçe yapabilirsiniz. Uygulamayı dışarıdan APK olarak indirmemiz gerekiyor; indirip kurduktan sonra Ayarlar - Uygulamalar menüsünde listede gözükecek, linkini paylaşıyorum.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/app-booster/app-booster-7-0-10-release/samsung-galaxy-app-booster-7-0-10-android-apk-download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 1 Nisan 2025; 23:1:44 >

Muhtemelen sizde yazılımsal bir sorun var, ben iOS 18 ile yaşadığım hataları başka hiçbir cihazda veya yazılımda yaşamadım. Özellikle S24 ve S25 Ultra kullandığım süre boyunca herhangi bir çökme donma takılma yaşamadım iPhone a göre.

Maalesef o sorun (YouTube) bende de var ama o hata uygulama kaynaklı. Başka bir uygulama ile aynı şekilde resim üzerinde resim şeklinde kullanıyorum sıkıntı yok.

Alta YouTube benzeri şekilde çalışan başka bir uygulamanın resmini koyuyorum gayet stabil çalışıyor.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz42 -- 2 Nisan 2025; 0:11:7 >
    Çağrı merkezini arayıp bilgisayarim açılmıyor diye şikayet eden müşteri modeli.. Fişi prize taktınız mı acaba?..

• Galaxy optimizer yüklemiştim ama uygulama olarak çıkmıyor nerden bulcaz bunu?

• oguzhanozturk kullanıcısına yanıt

Ayarlar Uygulamalar listeden aratın.

• SuperMert kullanıcısına yanıt

son kullanıcı olarak ne yapmam gerek hocam, baştan telefona rom mu yazayım? telefon olduğu haliyle memnun etmiyor bunu dile getiriyorum. varsa bi bildiğiniz çağrı merkezini aramak yerine size soralım?

Teknolojiden anladığınızı belirtmişsiniz. Bence kendiniz bulabilirsiniz. Ama yapamıyorsanız şayet mesela güzel bir sıfırlayın cihazı temiz bir kurulum yapın. Bunca mesaj olmuş böyle çökme problemi ile alakalı kaç mesaj gördünüz..

Telefonu kamerası beklentinin altında..
    Hatta instagram tarafında da kötü olduğu söyleniyor. Kullanmadığım için bilemiyorum. Bunun dışında cihazda kişisel beklentiler dışında benim için fazlası ile yeterli..

Pardon son olarak evet pil tarafı kötüye gidiyor.. Memnun değilim.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

ios 18te hangi telefonda nasıl hatalar yaşadınız hocam?

• 
Sayfa: önceki 20592060206120622063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.