Hocam, sabah 5'te 80%'le gune baslarim, insaat muhendisiyim, telefon elimden dusmez, outlook, firefox, video ve photo cekimleri, konusmalar (gunde 40-50 gorusmem olur), whatsapp, facebook, youtube, Wireless Android Auto ve Google Map (2.5 saat en az bu) Aksam 8 gibi evde olurum, 17% falan kaliyor. Hicbir zaman da ekran suresi neymis falan diye bakmam, vallahi bak sizler cok abartiyorsunuz, yok pil durumu, yok ekran suresi. Kurcaladikca da mutsuz oluyorsunuz dostum :) Not: Cihazi gecen sene Nisan 2024'te 2. el olarak Amazon'dan almistim, yani kullanilmis bir telefondu. Simdi iciniz kipir kipirdir eminim, Android 15 geliyor diye, bir gol de ordan yiyeceksiniz :) telefonu ilk aldiginizda icindeki stock rom neyse, oyle de kalmali. Microsoft'tan bilmiyor musunuz? Her yeni guncelleme yeni sorunlar getirir, hicbir seyi de cozmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 1 Nisan 2025; 14:52:39 > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2059. sayfa)

-
-
Hocam hangi servise vermiştiniz? birkaç gün sonra iyileşme var mı yokmu yazarsanız sevinirim.
-
Ekran suresiyle cok ilgilenen biri degilim hocam zaten. Benim icin onemli olan sd islemci ve one ui arayuzu olmasi. Ancak bende kapali kutu hala duruyor son zamanlarda ekranda cizgi sorunu biraz tedirgin ediyor beni acip bikac hafta sonra falan bende de olursa pisman olmak istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuzde 35 -40 farketti diyebilirim, Atasehir, kucukbakkalkoy de servis..
Evet söylediklerinize katılıyorum ama insanın içinde hep yeni şeyleri merak etme duygusu yok mu o yüzden gelen her güncellemeyi yüklemek zorundayız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Etiket yeni, 28 mart.
Stok vardır ama ay bittiği için yarından itibaren fiyat farklı olma ihtimali yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu aldım güncellemeyi kapattım diyenler de ayrı bi kafa yapısı.
Telefona kart yüklüyoruz nfc olarak, kredi kartı bilgileri var play hesabımızda, ne bilim mesajlaşmalarımız. Fotoğraflarımız vs va bissürü şey var ve güvenlik güncellemesi yapmadıklarını söylüyorlar. E gidin romlu çinli kullanın o zaman :D
Iste geldi guncelleme yapmazsak caliyolarmis, Google bizi dinliyomus yaaaa gibiler :)))) bi yerimize cip de takacaklar mi dayi?
Hangi gizli servisin hangi ajanisin da seni kim dinleyecek, kim hackleyecek acaba?
Hurafelerden bikmadiniz mi dostum, gercekten soruyorum bak...
Ben kendi telefonumda yarim milyon dolarlik borsa portfoyu yonetiyorum, 7 tane de kredi karti var toplam $150,000 dolar limitli. Parmak izi var sadece, ne guncelleme kuruyorum ne antivirus var.
Falanca mahalle teyzesi altinlarini, banka hesaplarini dolandiricilara kaptiriyor diye telefonlar guvensiz olmuyor, bu durum insanlarin guvensiz oldugunu gosterir sadece.
Windows 7 kullanan dolu insan var hala, hangisinin neyi calinmis bir soyler misin?
Seni dolandirici olarak arasam da, banka hesaplariniza sizmislar, biz polisiz, bana sifreni ver de duzelteyim desem! verenler cikiyor iste, bu kisiler telefonlarina Android 14 degil, Android 134 de kursa, saf ve cahil her yerde ve her zaman saf ve cahildir dostum!
Zaten insanimiz bu kadar saf ve bos olmasaydi, bastakilere ve onlara muhalif gozuken sahtecilere oy verirler miydi soruyorum sana...
Bu insanlarin hatasini guncelleme ile kapatamazsin, insan DNA'sini degistirmen lazim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 31 Mart 2025; 23:15:3 >
-
Update savaşları çıktı galiba hocam yine.
Yine calisan seyleri bozup S25 almaya zorlayacaklar hocam :)
-
Ünlü filozofumuzun da dediği gibi "herkesin hayatına kimse karışamaz."
İnsanlara akıl vermeyi bırakın da kim ne isterse onu kullansın yada yapsın.
Ben bu şekil güncellerim, o bu şekil günceller bu şekil güncelle.. Özgürlükler birdir.
İsteyen güncellesin, isteyen yaşlı amca modunda basic kullansın. Ama kendi çapınızda insanlara akıl vermeyin.. İnsanların planlı eskitmeyi şikayet etmesinden daha doğal bir şey yok.
Çuvalla para verdiğim cihazın dibine kadar özelliklerini kullanamayacaksam da zaten gidip Techno'nun falna giriş modelini alıp 500 milyörlük pörtföyü oradan yönetirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allah bereket versin. Dediklerinize çoğunlukla katılıyorum ama kapatılmamış bir arka kapıdan bir malwarelik kısmetsizlik sizi çok üzer. Yine de siz bilirsiniz tabii..
Valla ortada iki gerçek var güncellemeler konusunda biri Zamzungun özellikle bu sene bile isteye çok afedersiniz zıçması (One UI 7 geldi gelecek muhabbetleri)
Diğeri de son iki üç senedir düzgün yenilikler gelmemesi doygunluk seviyesine ulaşılması ama daha öncesine gittiğimizde sadece One UI için bile güzel özellikler eklenirdi saf androidde olmayan şeyler Google bunları entegre ediyor şimdi
Bu noktada güncelleme gereksiz diyenler de haklı gerekli diyenler de haklı
Ben mesela bu daire içine alma özelliğini çok sevdim zırt pırt çeviri yaptırıyorum ekran görüntüsü alıp yazı kopyalıyorum şarkı arıyorum falan işimi inanılmaz kolaylaştıran bi şey oldu
Güncellemelerin falsosu çok fazla sağlayıcı kaynak olduğu için ve çok model olduğu için çıkış yılından sonra çok da iplenmemesi kullanıcı geribildirimi olmasa bunlarla ilgilenecek kimse yok zaten yetişmek de mümkün değil. Yani her güncelleme yaptığımızda aslında rutini bozmuşuz gibi bi şey oluyor özellikle batarya tüketimi konusunda ve bir haftaya rayına oturmuş oluyor. Bunu da çözeceklerini düşünüyorum ileride yoksa 6 7 yıl sözlerinin altı boş kalmış olur.
Özetle isteyen istediği gibi kullansın.
-
Ahhh hocam, küçük bir şeyi kimse anlayamıyor maalesef. Mahallede üst kattaki yeni kiracı Haluk abiler bu back door ya da malware'leri takip edip, işte bu açığı kapatmadılar, hemen bu gece Mehveş teyzenin telefona sızıyoruz diye sizi, bizi beklemiyor, ayrıca bu tür açıklardan çoğu zaman 99%'un haberi bile olmaz. Haberi olup da profesyonelce bu açıkları takip edip, ona uygun kod geliştirip, telefonunuza bir şekilde yükleyip de hesabınızdaki 200 bin lirayı almakla uğraşmıyor kimse. Öyle gereksiz korkuyorsunuz ki hocam, yani 10 kişilik uluslararası bir hacker grubu, Seyfi amcanın eski telefonuna sızmak için gece gündüz Rusya'dan Çin'e kadar örgüt kurup emekli maaşını çalacak gibi düşünüyorsunuz :)
Bu tür dolandırıcılık işlerini yapanlar zaten backdoor falan bilen insanlar değil, direk telefon dolandırıcısı hepsi. Lütfen telefon dolandırıcılarıyla profesyonel hacker'ları bir tutmayın. Backdoor'la, malware yüklemeyle, digital sertifika çalmakla uğraşan insanlar İran'daki gibi santrifüjleri bozar ya da Waren Buffet'tan para çalar, Mehveş teyzeden değil :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 1 Nisan 2025; 1:58:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mesajdaki abi, amca, teyze isimlerini nereden buldun hocam, alemsin.
İnsanların para verdiği şeyden, firmanın vaat ettiklerini yerine getirmemesinden şikayet eden insanlara laf eden bu gibi sığırlar olduğu sürece kapitalist firmalar daha çooook söğüşler bizi..
Şu sığırları toplumdan temizlesek ABD falan halt eder yanımızda da.. Neyse.
Sizin için üç kuruş olan başkası için çuvalla para olabiliyor, yaşınızı bilmiyorum ancak ahkam kesmenizden anladığım kadarıyla belirli bir olgunlukta olmanız gerekiyor. Yarım milyon dolarla işlem yapmak yerine karşınızdaki kişiye hakaret etmemeyi öğrenin, parayı elbet kazanırsınız ancak saygı sizin için oldukça zor görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X