Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2057. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.180
Cevap
693
Favori
2.553.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Antutu denen uygulamanın neresi doğruymuş ki :) Google Play Store'dan boşuna kaldırılmadı zaten. Uzak durmanız her yönden iyi olur. Özellikle de Geekbench, 3D Mark, GFXBench,.. gibi Çinli olmayan güvenilir benchmark uygulamaları varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 27 Mart 2025; 17:51:41 >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

Hocam yazınız da radarimda olan s21 Fe den bahsettiniz. Sizdeki snapdragon olan versiyon 2 mi?

s10e kullanan ve hep küçük telefon kullanan biri olarak s23, s24 gibi telefonları almak bütçe olarak biraz aşıyor o yüzden hem samsung hemde görece 6.4 inc küçük olabilecek s21Fe yi düşünüyorum. En büyük endişem bataryadaki tutarsiz yorumlar. Sizin kullaniminizda s23 mü yoksa s21fe mi daha uzun süre ekran açık suresi veriyor. Diğer başka kullandığınız cihazlarla kiyaslayarak yazarsaniz daha bir fikir edinmiş olurum. Teşekkür ederim simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir kullandığım S23+ ıma veda edip bugün S25+ a geçiş yaptım. Biraz önce siparişimi verdim :) S23+ dan her zaman çok memnundum. Umarım S25+ dan da memnun kalırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Bende geçmeyi düşünüyorum kullandıktan sonra yazar mısın deneyimlerini

• netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam yazarım. 2 Nisan teslimat gözüküyor. Geldikten sonra bir müddet kullanıp deneyimlerimi yazarım.

Hayırlı olsun. Çok daha fazla memnun kalacaksın. Garanti veririm🙏🧿

• DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Bugün kendi kendine düzeldi hocam 😀

• Yahu ne olacak bu pil durumu ne yapıcaz. Gerçekten rezalet oldu son guncellemelerden sonra.

Dışarıda çalışan biriyim. Aldığımdan beri aynı şekilde kullanıyorum. Normalde akşama kadar yeten pil şimdi öğleden sonra bitiyor

• f0rester kullanıcısına yanıt
    Çok garip bir uygulama :D Neyse ki düzelmiş hocam :)

• Serjio33 S kullanıcısına yanıt

Sd888 versiyon bendeki. Ekran açık süresi daha önce kullandığım p30 a göre bi tık düşük ama kullanım senaryoma göre günü rahatlıkla çıkartacak seviyede gün sonu batarya 30-35 lerde kalıyor cihazım 7 aylık.

• Ekran açık kalma süresi hatalı kronometre ile kaydettim arada neredeyse 1 saatlik fark mevcut ilk defa böyle bir saçmalık oldu neye göre bu süreyi hesapladı anlamak zor verileri tamamen güvenilmez...
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• SuperMert kullanıcısına yanıt

Hocam hızlı şarj mı kullanıyorsun. Yavaş şarj edilen telefonun şarjı her zaman daha yavaş bitiyor bence. Elimden bir sürü cihaz geçti hep böyle oldu.

• Burada aynı sorun paylaşılmış süre güncellenmiyor..
    https://www.reddit.com/r/GalaxyS23Ultra/comments/16wptwj/comment/k37aoj3/

• Son güncellemelerden sonra benim pil süresinde de bariz azalma var.

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Vallahi bu telefonun bataryası yıldırdı beni bi düzene binmedi hocam, ben de şoförüm çoğu zaman navigasyon açık şarjdan çıkaramaz oldum. Değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası s25 plusa geçebilirsem geçeceğim

• Benim bugun garantim bitiyordu, dun batarya degistirdim garantiden S23 Plus..Telefon sifirlandi gibi, ilk gunden batarya performansi farkediliyor, garanti bitmeye yakin degistirin derim..Sarj suresi olarak belirgin fark var eski pille..

bir kampanyaya falanmı denk geldiniz yoksa normal bir şekilde gidip mi aldınız?

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Pilde yıpranma tespit edilmezse değiştirmiyorlar diye biliyorum ama sizinkini nasıl değiştirdiler?

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Samsung shop üzerinden aldım. Kamu personeliyim. Kamu indirimi vardı. 256 GB 53.974 TL ye denk geliyor. Kamu indirimiyle birlikte ekstra kampanyaları, kodları kullanamıyorsunuz. Aslında fiyatların biraz düşmesini bekledim. 512 GB lığı bekledim. Kupon vs kullanırım belki dedim. Böyle sebeplerim vardı. 512 GB lık geldi ama kamu indirimi uygulamıyor Samsung. 71499 gibi fahiş bir fiyat var. Ben de 256 GB ı aldım işte. 29499 fiyat biçiyor Samsung S23+ a. Iyzico kampanyasıda vardı 1000 TL iade. 23 bin geri ödeme kaldı bana.

• 
Sayfa: önceki 20552056205720582059
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.