Az gidiyor dedim degistirdiler sorgusuz sualsiz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2058. sayfa)

-
-
Bataryanın performansından mennun musunuz?
-
S25+a geçmeyi neden tercih ettiniz hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 28 Mart 2025; 20:50:18 > -
Daha ilk kullanim tam sarjdan dustu, Ben online agir bir oyun oynuyorum hocam acaip pil yiyor, ona ragmen ilk gunden memnunum simdilik, wifi-4G karisik..
1 hafta 10 gun sonra sarj tam oturacak ve daha iyi sonuclar alacagim..Adaptif pil sifirlandi cunku, ogreniyor kullanma kosullarini..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 28 Mart 2025; 15:36:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ihtiyacım var diyemeyeceğim. S23+ her türlü yetiyordu. Normalde değeri düşmesin diye yeniledim. Yoksa S23 serisi gayet yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar galaxy s23 ün ses performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? İçinde 32 bit bir dac olduğu belirtiliyor bu kablolu kulaklık veya hoparlör bağlantısında iyi ses veriyor mu? Genelde bluetooth bağlantısında sesin az ve kalitesiz olduğu söyleniyor illaki samsung bir kulaklıkla mı iyi ses alırım? Cihazı almayı düşünüyorum tek endişem ses konusu ki bu bence telefon incelemelerinde göz ardı edilen önemli bir konu.
Arkadaşlar rahatsız etme modunu açtığımda bütün bildirimleri engelledim ancak WhatsApp'tan birisi bir şey yazdığında direkt geliyor bunu nasıl düzeltirim? Halbuki uygulama bildirimleri sekmesinde hiçbirine izin verilmedi yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 28 Mart 2025; 19:58:9 >
ilgili kişi favori kişilerinde olabilir mi? Kişiler uygulamasında yani.
Dediğiniz gibiymiş yaptım düzeldi çok sağolun.
-
Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun 😊
Arkadaşlar iyi bayramlar.
Hızlı şarj açık olmasına rağmen xiaomi'nin 120w'lık şarj aletiyle hızlı şarj yazısını göremiyorum, 5w'lık aletle aynı süreyi veriyor. Telefonda mı sorun var orijinal 25w olanı mı almam gerekiyor?
Teşekkürler
Xiaomi ile samsung un şarj protokolü farklı diye biliyorum. Orjinal samsung şarj aleti işinizi görür. Amazon dan amazon satıcılı olanlardan aldım şahsen çok memnunum.
Samsungta pd ve pps ozellikleri mevcut hocam xiaomi de farkli o yuzden plus kullaniyorsaniz 45w lik samsung sarj basligi ve 5 amper kablo almaniz lazim. Eger duz s23 se cihaz 25w baslik ve 3 amper kablo almaniz lazim.
Bu sorunun üzerinden 1 sene geçmiş olmasına rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyorum renkler soluk canlılık yok emektar LG v30 umda bile renkler çok canlı. Video oynatıcı ayarlarından video parlaklığını açtığım halde hdr içerik izlemek işkence.
Güncelleme
Sorunun sebebi buymuş çözümüde konuda mevcut biraz zahmetli olsa da kesinlikle işe yarıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 30 Mart 2025; 16:46:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah hocam ama paneller ısınırsa uzun kullanımda burn-in problemi ortaya çıkma riski de var
Ara ara ekrana değmek te lazım tabi eğer ılıktan öteye geçerse devre dışı bırakmakta fayda var.
-
Kusura bakmayın ama size güncellemeyi dayamazsalarsa ağlarsınız. Telefonu bozsa bile yeterki her ay güncelleme gelsin size :D Hatta her ay aynı güncellemeyi yeniden verseler bile ohhh yaşasın güncelleme geldi dersiniz.
Benim gibi alır almaz kapatın güncellemeri, ne pil bozulur ne yavaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 30 Mart 2025; 20:10:29 >
Suan cihazin durumu ne hocam batarya vs. Genel olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X