< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEagles_1903 -- 26 Mart 2025; 17:3:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2056. sayfa)

-
-
Sizin sürüm nedir acaba 372.0.0.48.60.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu elinizde olan bir şey değil, Instagram sunucu tarafından değiştiriyor kullanıcı bazında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı hocam 48.60.
Çok saçma ya düzeltmenin bir yolu yok o zaman.
Güncelleme sonrasi bataryam daha hizli tukeniyor artik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu nasil kuracaz
arkadaslar merhaba iphonumu sattim yeni bir cihaz alma arefesindeyim kamu indirimim var 47 ye s25 almakmi yoksa s23 temiz bir cihaz 23 25 bandina almakmi cihazlar arasinda pek fark yok gibi arastirdigim.kadariyla bu iki cihazi deneyimleyen varmi yorumlayabilirmisiniz
İkisini de kullandım
Hız, batarya performansı, ekran renk farkı ve biraz da kasa farkı ile s25 önde. Diğer tarafları aynı sayılır.
Son olarak duyumlara göre bir de yazılım özellikleri farkı olacak.
Aradaki fiyat farkı sorun değilse güncel iyidir ama tercih meselesi.
Tesekkur ederim standart kullaniciyim hocam oyun oynamam sosyal medya muzik dinleme youtube video izleme vs bu tarz bi kullsnimim var telefon cok alip satan biri degilim o yuzden aldimmi en az 2 sene kullanacagim 25 bine s23 mu yoksa 47 bine sifir s25 mi aradaki farka degermi cok ikilemdeyim
Rica ederim... Malum s23 bataryası mah değeri olarak da büyük değil. Yoğun kullanımda günü çıkarmaz kimi zaman. Bu sorun değilse 2 sene götürür. S25 ile arada kalan farkı da altına yatırın o zaten yenisini alana kadar bir taraftan değerlenir.
Malum s25 cikti s23 de planli eskitme varmi birde one ui 7 gelecekmi s23 ede acaba
7 gelir. Eskitme yapmasalar bile yazdığım gibi yazılımsal özellikleri son serilere verdikleri şekilde birebir vermeyecekler ve zamanla s23 için eskisi kadar detaycı bir yazılım ekibi olamayacak bence.
Şu son zamanda yaptıkları gecikmeler bile ilerisini belli ediyor gibi.
Sizde şunu gördüm ama; düşüncelerinizde acabalar s25 tarafına yönelmenizi gerektiğini gösteriyor. Bütçe sorunu yoksa s25 alın siz.
Butcem yetiyor hocam bebim kafami karistiran birbirinin aynisi gibi her yerde yazilmasi cihazlarin kendim iphone kullanicisiyim 11 pro 14 pro son 16 pro iphone da ki keza bana kalsa birbirinin aynisi pek birsey koyamiyorlar artik uste uzun kullanim dusunuyoruk s25 daha mantikli gibi guncel cihaz oldugunicin haklisinjz
Evet, artık telefon tarafında teknoloji tıkandı, kamera tarafına yönelmeye başladılar. Gerçi onda da aman aman bir fark çıkaramıyorlar. Ekranlar neredeyse aynı, yazılım neredeyse aynı vs vs...
Ben biraz daha makul fiyatlı olsaydı honor magic 7 pro almak isterdim şahsen. Ağırlığı haricî bir eksi göremedim. Marka bazlı ön yargım yok.
Ben donanim tarafina onem veriyorum hocam 12gb ram ve islemci cok fark ediyor butcemde varsa direk s25 alir gecerim.
S23 256mb performansını ölçerken şöyle bir saçmalık gördüm. Antutuda hem eski hem son sürümde özellikle Sequence Write değeri aşırı düşük çıkıyor öyle ki s21 fe cihazım daha yüksek skor alıyor. Ayrıca YouTube sa gördüğüm bir karşılaştırmada 9.5.6 sürümde cihazım ufs 2.x olarak gözüküyor s23 yada plus sahibi olan arkadaşlar kontrol edebilirler mi sizde durum nasıl acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 27 Mart 2025; 16:30:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Programda bi hata vardir muhtemelen bide arka planda calisan indirilen vs. Biseyler varsa etki etmis olabilir hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 27 Mart 2025; 14:36:55 >
Snapdragon 8 gen 2 nin ufs 2 ye uyumluluğu bile yoktur muhtemelen. Program hatalı.
Belkide ama s23/s23+ kullananlarında bunu doğrulaması lazım, hata cihazda mı yoksa programda mı ..?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X