< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 6 Kasım 2023; 13:57:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Elimde buds2pro var kapalı kutu . Düşünen olursa yazabilir 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 6 Kasım 2023; 15:59:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parmak İzi Kilit Açma hızını arttırma.
Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Kilit Ekranı > Parmak İzleri > Kilit Açarken Animasyonu Göster > Kapalı hale getirirseniz;
parmak izi kilit açma ve okuma hızının çok çok arttığını animasyonun sensör parmak izini okuduğu (sensör hızlı okuyor) halde kilit açma işlemi geciktirdiğini göreceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 6 Kasım 2023; 23:11:49 > -
Hayırlı olsun. Öğrenci indirimi her daim aktif midir, yoksa haftanın belli günleri mi aktif oluyor hocam?
-
İlk mesaj güncellense fena olmaz. Arkadaş cihazı kullanıyor mu acaba bilmiyorum ama bence ilgilenmek isteyen konuyu devralsa hoş olabilir.
-
Merhabalar. S23FE'nin siparişini verdim. Annem için almıştım fakat şöyle bir sorum olacak. Benim elimde S20FE var. S20FE'yi ilk aldığımda üzerinde yapıştırılmış bir şekilde ekran koruyuculu hali ile kutudan çıkmıştı. S23FE için de aynısı geçerli mi yoksa ek olarak internetten mi sipariş vermem gerekecek? Teşekkürler.
-
Sipariş etmeniz gerekiyor, herhangi bir koruyucu olmuyor. Siyah koruma bantlarıyla geliyor sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Donanımhaber'de o çeki o fiyata kimse almaz. Samsung Shop da ürünler zaten pahalı çekin pek anlamı kalmıyor. Herkes de öğrenci indirimi yok. Normal birine maksimum 3000 liraya satabilirsiniz.
-
Tüm Samsung telefonu forumlarında çekle ilgili mesajlarınız var. Ben size kibarca düşüncemi yazdım. İyi satışlar.
-
Ses sorunu yasayan oldumu whatsapp goruntulu gorusme ya da pubg oynarken arkadasimin sesi ya gelmiyor ya da kesik kesik oluyor. Oyunda ayrica ses çok boguk geliyor karsi tarafin
Epey faydalı oldu.
-
kamera içinde bir yöntem var mı gözler kapalı seçenek dışında çok kötü kilit açma özellikleri
-
Farklı cihazlarla karşılaştırdım, ön kamera açısı v.b. genişliği normal. Kameradan kaynaklı bir durum değil. Tamamen yazılımsal.
Yüz okuma; kamera açısı daha geniş bir alana müsade etmesine rağmen daha yakın, dar bir alandan ve tam karşıdan dik açıdan veriyi kaydediyor. Dediğim gibi yazılımsal bir durum. Tam karşıdan dik açıya yakın veriyi kaydettiği içinde tam karşıdan tutunca veya bu aralıkta tutunca sorunsuz çalışıyor. Tutuş durumuna göre hafif eğimli olduğunda veri uyuşmuyor. Muhtemelen yakın zamanda Yazılım güncellemesiyle düzelteceklerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 8 Kasım 2023; 11:25:27 > -
Ben de pil çok az gidiyor alalı baya oldu telefonu.Cogu zaman hat az çekiyor ve full mobil veri kullanıyorum.Karanlik mod otomatikte gece açılıyor.120 hz de kullanıyorum.Telefonu yarim şarj etmem gerekti.
Şebekenin çok düştüğü yerlerde pili su gibi çekiyor telefon bide mobil veri açıksa tuzu biberi. Kirsal bolgede çalışıyorum duruma gore 4-4.5 saat arasi ekran süresi ancak alabiliyorum. Ama hafta sonu evdeydim 7 saate yaklaştı ekran sürem, umarim zamanla iyilesme olur bu konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Exynoslar da genel anlamda şebeke çekimi bir tık zayıf oluyor geçmiş dönemlerde turkcell hat ile sorunlar yaşanıyordu.
-
"28 ekimde s23fe teslim aldım bugun iade hakkının son günü"
"Değişim kampanyasında eski cihaz fiyat teklifini onayladıktan sonra yeni cihaz için 14 günlük iade süreciniz başlayacaktır. iade süreciniz şuan dolmamaktadır. "
samsung mh cevabı
-
-
Coğu arkadas güzel süreler alıyor batarya tarafında ben karanlık mod 120hz kullanıyorum benden de iyi süreler çıkıyor. Ancak gün içinde şebekenin çok az çektiği bir yerde oluyorum o muhtemelen sebep oluyor. Bir de konu sakin şimdilik çok kullanan yok galiba henüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X