Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.746
Cevap
117
Favori
196.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öğrenci indirimi s23fe aldım ama yüz tanıma ile parmak izi ile telefon açma doğru düzgün çalışmıyor. Kronik sorun mu bende mi problem var acaba yedek parmak izi yüz tanıma ekledim yine olmadı çok nadir açıyor xa max daha iyi çalışıyor yüz tanimada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yorumlarda baktım hediye çeki deniliyor lphone 6 takas desteği ile aldım ek 2500₺ verilecek denilmişti o iş iptal mi oldu acaba 10 iş günü diyor 14gun iade süresi geçmiş olacak öyle olursa

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

karanlık mod otomatikte
    telefonun yakındaki cihazları arama aod hariç her özelliği açık ve light modda
    wifi mobil veri karışık /ikisi de hep açık

plasebo mudur denk mi gelmiştir bilmiyorum ama good guardians uygulamasını indirip Galaxy app boosterı uyguladım (ülkemizde yok yalnızca apk) ve sanki telefon hızlanmış ve pili daha iyi gidiyormuş gibi geliyor bilemiyorum denenebilir. ayrıca thermalli bir şey de vardı ordan da ayar yapılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noitstall -- 4 Kasım 2023; 21:31:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• darkcald kullanıcısına yanıt
    iade edemeyin diye o kadar bekletiliyor zaten herhalde, bir de yüz tanıma fotoğraf üstünden çalışıyor başarı değil, parmak izi de s23/s22 den farklo o da iyi değil ben ikisini de kullanmıyorum okumadığında sinir olmaktansa şifre girmek daha rahat

• 120hz karanlık mod yarı gün wifi yarı gün mobil veri bence samsung bu telefonda bataryayı baya iyleştirmiş 6 saatin altınğ hiç görmedim sorusu olan varsa cevaplayabilirim

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• noitstall N kullanıcısına yanıt

Şekilden şekle giriyorum yüz tanıma için parmak izi sert basınca bir nebze daha iyi çalışıyor. Xs max bundan kat kat iyi arkadaş amiral gemisi sonrası çıkan bir model bu s23fe böyle olmamalı

Para iadesi konusu netleşse iyi olur hediye çeki vereceklerse eğer iade ederim mh aradığımda karta nakit dediler

• XCEVOO55 X kullanıcısına yanıt

Ekran açık süresi nasıl hesaplanıyor %100 batarya ile günlük kullanıp batarya 2 3e düşünce mi kontrol ediliyor

• İlk 3 4 şarjdan sonra batarya düzelmeye başladı. 6 saati geçiyor artık. Ekran jelatini ile parmak izi, jelatinli hali kadar olmasa da iyi. Bazen bastırmak gerekiyor.

Şu an kalan şarj %10
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 5 Kasım 2023; 8:5:2 >
    xs in yüz tanımada daha iyi olması normal ama, direkt yüzü tarayan sensörler var bu sadece fotoğrafını çekip benziyor mu diye bakıyor olsun diye koymuşlar maalesef.. yoksa bu tlfnda da çentik olmaso gerekirdi. parmak izi çok kötü ama bence de dediğim gibi kullanamıyorum bile

• Şu bir gerçek ki fe lerin hepsi defolu ürünler. Her fe de muhakkak kronik sorun oluyor ucuz olmasinin sebebi de bu. Resmen outlet ürünler.

S20 fe de ekranda ghost touch sorunu vardı

S21fe de batarya sorunluydu 3 saat ekran süresi veriyordu

S23fe de de parmak izi sensoru

%100 olduktan sonra prizden çıkarıp biene kadar kullanıyosun ve ekran açık süresi ekran süresi oluyo işte senin dediğin gibi ama buna diğer etkenleride eklemek belirtmek gerekiyo mesela 60hz mi 120 hz mi kullandın yada mobil veri mi kullandın wifi mi bunlarda değişkenlik gösterebiliyo

• ardarulez A kullanıcısına yanıt
    Bu telefonlar 600 dolar bandında satılıyor hocam hiç ucuz telefonlar değil. Xioami t serisi 300-400 dolar bandında satılıyor. Şöyle ki mükemmel bir telefon var mı onu düşünmek lazım. iPhone 15'ler bile ufak tefek sorunlar da olsa gündeme geliyor. Parmak izi için ben sorun yaşamadım ama ultrasonik olabilirdi tabi ki. Temperli cam yerine Nano cam kullanıyorum belki o etki ediyordur

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Gün için yoğun kullanım ekran süresi.  Adaptif 120 hz , çoğunluk wifi , %30 dan sonra güç tasarrufunda kullanılmıştır. Cihaz 8 günlük bi tık daha düzeleceğini umuyorum . Olumsuz olarak şebekenin zayif olduğu yerlerde pil hızlı düşüyor. Batarya performansını ortalama buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canariaa -- 5 Kasım 2023; 20:49:56 >
  • Ne parmak izi ne de yuz tanimada sorun yasamiyorum. Size onerim parmak izi olustururken normalde nasil acacaksaniz o yönde parmaginizi tanimlayin. Yuz tanima da yaparken mesela telefon asagidayken yuz tanimayi acacaginiz icin hafif asagidan yuzunuzu gosterin sag sol yapin. Ayrica yuz tanima ayarlarina girdiginizde gozum açik olmasi gerekir tikini kaldirinki daha hizli sorunsuz calissin. Parmaknizinde birazcik basarak beklemeniz lazim. Ilk kez kullaniyorsaniz ekrandan alisma sureci olacaktir. Telefon alirken zaten ultrasonic olmadigini bilerek almistim ve gorevini yeterince yerine getirdigini dusunuyorum bu yuzden herhangi bir defo sorun yoktur. Keske ultrasonic olsaydi ama yok.

• Valla ben defo goremedim. Fotoğraf makinem var ama bu cihazın kamerası düşük ışıkta çöl iyi çekiyor. Makineyi kullanmıyorum az ışıklı ortamda. Parmak izi vs de çalışıyor. Dün güncelleme geldi. Sonrasında sanki şarj iyileşti gibi. Tüm gün evdeydim tabi. Sadece WiFi olmasının etkisi vardır. Ama defolu vs katılmıyorum. Ben cihazı beğendim.

• Dönen ekran süreleri gayet tatmin edici. Galiba bir çok kesimi şaşırttı

• Emirryusuf E kullanıcısına yanıt
    Yani s22 serisindeki faciadan sonra Samsung'un bataryada hata yapmayacağı açıktı benim için. 3-4 saat ekran süreleri şaka gibiydi. Testlerde vs işlemciyi iyileştirdikleri bariz olarak görüldü ondan sonra da sökülme(teardown) videosunda koyulan devasa soğutmayı görünce soru işareti kalmadı bende. Çok iyi bir batarya süresi mi var? Hayır sadece olması gerektiği gibi 4500 mah değerinin karşılığını veriyor. Isınma gibi diğer sorunlar da yok. Cihaz çok yeni bir de bir kaç uyumsuzluk vs var şu anda sistemde onu da ekleyeyim. Güncellemelerle daha da iyi olacaktır. S24 exynos konuşulurken bu cihazda hata yapılmayacağı belliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 6 Kasım 2023; 0:29:37 >
  • S23 fe çıkarken çok eleştirdim bir çok yerde ama aldım :)

Eleştirim işlemci ve fiyat açısından dı.

Samsung öğrenci indirimi yapınca 256 gb modeli 25000 küsürden 21300 civarına düştü. Cihazı aldım.

Birde 2500 tl hediye çeki verdi. Bence gayet iyi fiyata bir telefon sahip oldum.

Oyun oynamam. Günlük işlerimi halletsin yeter. Uzun süreli bir ilişkimiz olur inşallah. Tek gecelik ilişkilere karşıyım :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.