Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.737
Cevap
117
Favori
194.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S22 23'te ultrasonic parmak okuyucu varken s23fe'de optical var? O yuzden oluyor diye biliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmetveysi47 M kullanıcısına yanıt

Buna cevap verebilecek var mı? Bir de hediye çeki yok bu sefer sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XCEVOO55 X kullanıcısına yanıt

Uygulamalar arka plandan silmeme rağmen tam kapanmiyor detaylara girdiğimde durmaya zorla aktif görünüyor ondan kaynaklı olabilir mi sizce?

• Kilit ekranında renkler neden kırılıyormuş gibi oluyor mesela düz bir renk koyduğunuzda renk geçişleri vs belli oluyor bunun sebebi nedir yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 1 Kasım 2023; 23:0:27 >
  • Lordem kullanıcısına yanıt

Hocam optik parmak izi okuyucu olan cihazlarda böyle oluyor diye biliyorum.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Evet sebebi ne acaba s22'de yoktu

• enjoy35 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam sağol, Tam alacaktım bu seferde öğrenci programından üyeliği pasiflemişler , yeniden başvurdum. İnşallah onaya kadar yetişir.

S22'de ultrasonik sistem kullanılıyor. Çalışma teknikleri farklı. Çok kafaya takılacak bir şey değil bence.

• _ahmet_ kullanıcısına yanıt

Pasifte olsa ben kullanmiştim siz kodu denedinizmi.

Birçok orta segment telefonda kullanılan ekran içi parmak izi tarayıcılar optik sensör yani parmağınızın anlık olarak fotoğrafını çekip kilidi açıyor, ekranın altında da bir nevi kamera lensi gibi lens var. Bunu yapmak içinde güçlü bir aydınlatmaya ihtiyaç duyuyor. S22 ve S23 serisinin geri kalanında ultrasonik tipte tarayıcı sensör var. Ultrasonik sensörler, parmak izini ses dalgaları yardımıyla algılıyor. Parmağınıza ses dalgaları gönderip parmak izinde bulunan ufak girintilerden geri yansıyan ses dalgalarını yakalıyorlar. Bu yüzden ultrasonik sensörler, aydınlatmaya ihtiyaç duymuyor.

İndirim kodu başka bir hesapta kullanılabiliyormu ? ayrıca hem öğrenci hesabı hemde normal bir başka hesaptan baktığımda bütün ürünlerin fiyatları aynı görünüyor, şuan herhangi bir üründe öğrenci indirimi yokmu ?

Benim de öğrenci indirimiyle s23fe almamdan 14 gün gecti ama henüz bana da hediye çeki gelmedi. Müşteri hizmetlerine soracağım ben de.

• Müşteri hizmetlerini sormayın bilmiyorlar ve olumsuz cevap veriyorlar gelmeyecek kampanyalar birleştirilemez diye iki kere Aradılar beni ama dün eşime geldi O da eğitim indirim programıydı bekleyin gelecektir Bir iki güne

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Yani bilemem ogrenci koduyla girdiginizde fiyat dusmuyorsa yapacak bir sey yok

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Bir güncelleme geldi sanıyorum güvenlik güncellemesi Hadi hayırlı olsun :)

• Samsungshop'tan ögrenci indirimi ile ürün alacaklar ( ögrenci maili olmayan hesapla) Avantajx ile guzel bir kombo yapabilirler,
    Ben aldıktan sonra gördüm, şartlara bakıp öyle alın, herhangi bir kupon yada indirimden yararlanirsak ve yinede para iadesi yapılırsa bence gayet iyi, yeni alacak arkadaşlar değerlendirebilerler.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

https://www.avantajix.com/tr/samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 2 Kasım 2023; 13:1:54 >

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

İkisi birleşmiyor deniyordu sanki hocam.

• XCEVOO55 X kullanıcısına yanıt

Benim full mobil veri ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum

• sefa3456 S kullanıcısına yanıt
    Bugün benim de mobil veri 4 saat civarı verdi. Az çekiyordu güncelleme vs yaptı ayrıca hay day oynarken acayip ısındı kastı 10 dk'da %6-7 gitti birden bire. Mobil veri sıkıntılı biraz özellikle çekmiyorsa çok batarya tüketimi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.