|
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
888 ve 888+ birebir aynı işlemciler, + olanı sadece saat hızı ufak artmış ve gpu hızı bir tık fazla
-
SD işlemcili samsung gittikçe zorlaşacak gibi
-
Adamlar Exynos'a güveniyor artık demek ki.
-
Çek konusunda bilginiz var mı 14 gün dolmasına rağmen henüz gelmedi. Bir kaç güne gelir mi?
-
S23 FE öğrenci indirimi devam ediyor mu? -
İnternetten aldıysanız link paylaşırsanız sevinirim
-
Sizde de kilit ekranında parmak izini okutup ekranın açıldığı sırada ekranın renk tonu değişiyor mu? -
evet parmak okunurken göz korumasını vs kapatıyor s22/s23 böyle değil sanırım farklı bir teknoloji var -
Bana bir tık bug gibi geldi hocam -
değil ama -
-
Geldi bana birkaç gün önce
-
Baktım bana da gelmiş şimdi :)
-
Ben de bunu aldım aynı satıcıdan zaten kalın temperli yerine hep 9H kullanıyordum denk geldi aldım gayet memnunum. Spigen kılıflar indirime girdiğinde bir de kılıf çözeceğim. -
-
Teşekkürler
-
Öğrenci indiriminin tekrar geri gelme ihtimali var mı sizce, Daha önce geri çekipte tekrar indirim verdikleri modeller olmuşmuydu , Bu haliyle alınacak fiyatta değil, takas desteği bile 2500
-
Android 14 güncellemesi alan oldu mu aranızda arkadaşlar ? S23 ana serilerine dagitilmaya başlanmış -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X