Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.737
Cevap
117
Favori
194.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi için teşekkür ederim,
    İlk birkaç gün özellikle data aktarımı esnasında cihaz çok ısındı.Bu ayarı yaptıktan donra ısınma problemi hiç yok.2-3 saat ekran açık uygulamalar kullansam dahi hiç ısınma olmadı diyebilirim.
  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

888 ve 888+ birebir aynı işlemciler, + olanı sadece saat hızı ufak artmış ve gpu hızı bir tık fazla

• SD işlemcili samsung gittikçe zorlaşacak gibi

• ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt

Adamlar Exynos'a güveniyor artık demek ki.

• Çek konusunda bilginiz var mı 14 gün dolmasına rağmen henüz gelmedi. Bir kaç güne gelir mi?

• S23 FE öğrenci indirimi devam ediyor mu?
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

İnternetten aldıysanız link paylaşırsanız sevinirim

• Sizde de kilit ekranında parmak izini okutup ekranın açıldığı sırada ekranın renk tonu değişiyor mu?
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    evet parmak okunurken göz korumasını vs kapatıyor s22/s23 böyle değil sanırım farklı bir teknoloji var
  • noitstall N kullanıcısına yanıt
    Bana bir tık bug gibi geldi hocam
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    değil ama
  • galatasaray1905__ kullanıcısına yanıt
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

Geldi bana birkaç gün önce

• Baktım bana da gelmiş şimdi :)

Ben de bunu aldım aynı satıcıdan zaten kalın temperli yerine hep 9H kullanıyordum denk geldi aldım gayet memnunum. Spigen kılıflar indirime girdiğinde bir de kılıf çözeceğim.
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    120Hz
    Hafif performans modu
    Bluetooth kulaklık kullandım, dışardaydım bir süre parlaklık sürekli çok yükseldi.
    Ekstra karartma %30 civarı açık oluyor ben de ayrıca hep karanlık mod kullanıyorum.
    Rutinlerden 25 altına inince güç tasarrufu açılıyor
    65 wifi 35 hücresel kullanım diyebilirim.
    Batarya henüz tam performans göstermiyor yeni olduğu için, telefon bir kaç güncelleme istiyor arayüz tam akıcı değil henüz.
    S22 ile aynı kullanımda 2.5-3.5 saat alıyordum.
    Sabah 8 de sarjdan çektim 9'da taktım %10 ile 30-40 dk daha verirdi ekran süresi.

Teşekkürler

• Öğrenci indiriminin tekrar geri gelme ihtimali var mı sizce, Daha önce geri çekipte tekrar indirim verdikleri modeller olmuşmuydu , Bu haliyle alınacak fiyatta değil, takas desteği bile 2500

• Android 14 güncellemesi alan oldu mu aranızda arkadaşlar ? S23 ana serilerine dagitilmaya başlanmış
  • SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

3 saate yaklaştı ve pil daha 60 altına düşmedi ekran adaptifte güç tasarrufu kapalı ben daha hiç 6 saatin altına düşmedim sorusu olan varsa alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.