Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.737
Cevap
117
Favori
194.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S21 fe batarya konusunda berbat bir cihaz A54 daha stabil ve daha fazla güncelleme alacak yeni bir model.

• S serisi ile A serisi kıyaslamam bile eger batarya berbat diyorsanız geri kalan her şey de de A serisi berbat. Ben fikrimi söyledim S21 Fe de mevcut bende 60 hz kullanırım diyorsanız şarj olarak s23 fe ile çok fark yok, benzer süreleri verecektir. Amiral gemisi bir cihaz daha fazla enerji ihtiyaç duyar genelde de A Serilerine nazaran daha fazla pil tüketmesi de bundandır. Güncelleme konusunda da s21 fe 2022 cihazı ve 3 büyük güncelleme daha alacaktır. Karar tabiki yine alacak arkadaşın olacaktır.

• Samsung S21 FE'nin snapdragonlu versiyonu yakında satışa sunacakmış, hali hazirda S23 FE yeni çıkmışken eski seriyi tekrar piyasaya sürmesinin sebebi nedir, yoksa başka pazarlara sunup satamayıp elinde kalanlarımı getirip satacaklar ?

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enjoy35 kullanıcısına yanıt

Malesef gelmedi. 444lü numara ile görüştüm. info@samsung.com.tr 'ye sipariş nosunu içeren bir e-mail atın dedi. Attım hemen fatura pdf olarak geldi email ile.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

S21 fe dediğiniz exynos işlemcili olan mı? Yeni çıkacak snapdragonlu olan mı?

• eteksen kullanıcısına yanıt

Ülkemizde şuan satılmakta olan exynoslu modelden bahsediyorum.

• enjoy35 kullanıcısına yanıt

Yeni A serisi kötü değil bir tek A54'ün işlemcisi biraz zayıf kalıyor kameraları oldukça başarılı şarj olarak ortalama 7-7:30 civarı ekran süresi var.S21 Fe de ilk nesil 2200 var bu işlemcide biraz fazla güç tüketip ısınıyor ayrıca bataryaların bazıları farklı üreticiler tarafından üretilmiş hepsi aynı ekran süresi vermiyor anakonusuna bakın görürsünüz. S23Fe de ise revizyon görmüş daha başarılı 2200 modeli kullanılmakta.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

S21 fe snapdragon testlerine bakmak lazım.

• A54 aldık bakalım hocam üstüne kalan parayı da biriktirip mezun olunca amiral gemisi çekerim artık. bu ekonomide öğrenci olarak mecbur aza tamah edeceğiz. öğrenci indirimini de bir günle kaçırdık s23 fe'de şans işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darqtitanQ -- 27 Ekim 2023; 14:16:35 >
  • darqtitanQ D kullanıcısına yanıt

Telefon biraz kaba ama akıcılığı iyi kameraları da başarılı pişman olmazsınız hayırlı olsun.

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]Lütfi Karacayoutube
    Selamlar dostlarım. Yepyeni bir video ile karşınızdayım. Bugün konuğum Samsung'un ülkemizde çok tutan telefonlarından bir tanesi olan Galaxy S23 FE. 50 MP'lik ana kamerayla birlikte gelen S23 FE aynı zamanda ultra geniş açı ve telefoto kameralarını da arka bölümde barındırıyor. Ayrıca 8K video çekme yeteneği de mevcut. Ekran tarafında FHD+ çözünürlüğe sahip telefon yenileme hızı tarafında da rakiplerinin gerisinde kalmıyor. Dynamic Amoled 2x ekran yine seyir zevkine oldukça önemli katkılar sağlıyor. Ülkemizde Exynos 2200 ile birlikte 8 GB RAM ve 128/256 GB'lık depolama seçeneği barındırıyor. Daha fazla detayı videomda bulabilirsiniz. Şimdiden hepinize iyi seyirler. Videoyu sevdiyseniz seri yorum ve like :) Abone olmak için: https://bit.ly/3cNOYd4
    https://www.youtube.com/watch?v=vbKvcWWMemQ&ab_channel=L%C3%BCtfiKaraca
  • eteksen kullanıcısına yanıt

Snapdragon 888'li S21 FE ve Exynos 2100 çipsetli S21 FE arasında ısınma ve şarj konusunda pek fark yok. Reddit'te ikisini de kullanan bazı kişiler Snapdragon'un Exynos'tan daha fazla ısındığını, buna karşılık da grafik performansının çok az daha iyi olduğunu söylüyorlar.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt

Yani aslında geriye doğru modeli getirmek de biraz saçma. Elimizde kaldı size kakalayalım der gibi. Vakti zamanında getirmezler. Ulen şimdi de biz almıyoruz :)

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Ucuza versinler de öğrenciler alsın. Gençler iPhone özentiliğinden vazgeçsin. Yanına Buds da alsınlar, mis gibi işte. Nedir şu Apple özentiliği ya.

• Telefonun 3. rengi Krem de bugün geldi.
    Bayağı güzel renk. Mint alacak 4. kişi yok etrafımda :)
    Light Mode kullanıyorum, günlük kullanımda bir sorun yaşatmıyor. Dün 8 buçuk saat ekran süresi almışım. Bunun 30dk sı mobil ve dışarıda olsun. Bence iyi değerler.

• Geçen perşembe 128gb modelini sipariş etmiştim. Cihaz 1 hafta sonra bugün (cuma) teslim edildi. Bu süreçte bir kaç defa telefon, canlı destek ve watsapp yoluyla şikayetimi belirttim. Tedarik ve kargolama süreci gibi süreçlerden dolayı teslimatın uzadığını belirtiyorlar, bilginiz olsun. Öğrenci indirimi ile 19.670 TL Fiyat ile sahip oldum.

Bu arada bu cihaz A serilerinin rakibi değil. 50mp gn3 kamera sensörü ve dualpixel camera ile en başta zaten ayrışıyor. Fiyat olarak tartışılabilir, kıyaslanabilir.

• ziplayancekirge Z kullanıcısına yanıt

Benim çok düşük ya 120 hz aynı şekil mobil veri yoğunlukta kullanıyorum 4 saat alıyorum anca neden acaba,1 haftadır kullanıyorum

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• Arkadaşlar benim instagram kullanımımda arka planda 1 saat kullanım görünüyor,halbuki kapatmıştım arka plandan. Uygulama detaylarına girip durmaya zorla mı demem gerekiyor arkadan kapanınca tam kapanmıyor mu? Bu olaydan dolayı pil hızlı bitiyor olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.