Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
117
Favori
194.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nereden aldınız hocam

• badibatu kullanıcısına yanıt

Bir onceki sayfada indirime girdiğinde alirken paylaşmıştım inceleyebilirsin. Trendyol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enjoy35 kullanıcısına yanıt
    Hocam konudan ayrı ama yanlış anlamazsanız bedava verilse kullanmam. Çok kötü görünüme sahip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

Keşke fikrini kendine saklasaydın burada isteyen düşünen olursa diye paylaştım amacım isteyen insanlara yardımcı olmak. Tercih ve zevk meselesidir sonuçta

• enjoy35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,paylaşımınız yanlış değil zaten. Fakat sırıtarıyor çirkinlikte kılıf. Dediğiniz gibi zevk. Güzel günlerde kullanın

• Arkadaşlar bu google play services %6 şarj yemiş yok mudur bunu azaltmanın yolu? internette pek sağlıklı bilgi bulamadım başta 3.5 civarıydı

• noitstall N kullanıcısına yanıt

Kaç gündür kullanıyorsunuz hocam benim düşük baya maksimum 4 saat gördüm 120hz de. 5 gündür kullanıyorum.

• sefa3456 S kullanıcısına yanıt
    9 gün oldu benim de. ama beklediğim gibi olmadı 5 saat verdi, bir de google play services aşırı şarj yiyor neden anlamadım. bi kaç güncelleme vs ile 6 saati görür diye düşünüyorum yine de

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Guc tasarrufu ve karanlik mod açik. Geneli wifi.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 26 Ekim 2023; 0:38:17 >

• Ben de bugün geçtim cihaza s22'den geçiyorum. Ekran adaptif ama 60-120 arasında değişiyor scroll yaparken biraz laglı yapıyor akıcı değil yeterince. Arka kamera güzel, ön kamera beğenmedim dokunmatik hassasiyeti bir tık daha kötü s22'ye göre ekran güzel net fark yok. Stereo hoparlörler daha iyi. Batarya olarak aynı kullanımda farkları yazacağım bir kaç gün sonra.

• Neredeyse 1 haftadır kullanıyorum bende.

Uygulama yükleme, yedek alma verme faslı bitti.

3, 4 gündür normal rutin kullanımda devam ediyor.

Dün 2 saat mobil + bluetooth kulaklık + bileklik geriş kalan süre evde wifi ve bileklik hem bağlı şekilde 7 buçuk saat ekran süresi aldım.

Sürekli 120hz

Light mode kullanıyorum.

Ön ve arka kameradan memnunum, ekran güzel. Geçişlerde biraz kasıntı yapabiliyor.

Batarya biraz daha iyi olabilirdi.

Android 14 çıksa bile bu telefon Android 13 de 1, 2 fazladan update alır diye düşünüyorum.

• Hızlı kontrol menüsünde ekstra karartma diye bir şey var. Geçen kullanayım dedim kilit ekrandan normal ekrana dönerken öyle bir kastırıyor ki telefonu hemen kapadım geri. Yaşayan varsa sebebi o

• Ekstra karartma kullanın mutlaka ekranın normal hali çok parlak gereksiz bir yarışa girdi üreticiler normal kullanıma göre çok parlak ekranlar yapılıyor ben de ekstra karartma çeyrek şekilde hep açıktır. Güneş altında resmen tüm renkler beyaz oluyor gerek yok bence.

• SAMSUNG sitesinden alınınca fatura nerede?

• Satin alirken verdiginiz mail adresine fatura geliyor

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

120 hz , aydınlık mod , güç tasarrufu kapalı , aod kapalı, çoğunluk mobil veri, çoğunluk kapalı ortam, orijinal şarj aleti.

Telefonu kullanırken pil öğrenmesi de devam ediyordu son dakikalarda bitti. Bir etkisi olur mu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziplayancekirge -- 27 Ekim 2023; 0:17:15 >
  • ziplayancekirge Z kullanıcısına yanıt
    Güzel bir ekran süresi, aydınlık mod %30 daha fazla güç tüketir. Daha fazlası çantada diyebilirim.

• acaba yakın zamanda eğitim indirimine geri sokulma durumu olur mu yoksa a54 alıp geçeceğim maalesef

• A54 yerine s21 fe dusunebilirsin. Egitim indirimine girmez ama s23fe daha yeni cikti indirimler devam eder.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.