Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.745
Cevap
117
Favori
195.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran süresi ne kadar oluyor?

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]trendyol.com
    AQUA AKSESUAR Samsung Galaxy S23 FE Uyumlu Kızaklı Lens Korumalı Yüzüklü Darbelere Dayanıklı Sert Tank Kapak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/aqua-aksesuar/samsung-galaxy-s23-fe-uyumlu-kizakli-lens-korumali-yuzuklu-darbelere-dayanikli-sert-tank-kapak-p-766101458?boutiqueId=61&merchantId=341777

ÇOK ESTETİK OLMASADA BELKİ KORUYACAK VE ŞU AKSESUAR YOKLUĞUNDA KAÇIRILMAYACAK BİR ÜRÜN BENCE. 3 ADET SİPARİŞ VERDİM TÜKENMEDEN ALIN NORMAL FİYATLARI 140 TL CİVARI.

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Stantlarda sadece mint renkli model oluyor. Sizce hangi renk daha güzel fotoğraflarını atabilir misiniz buraya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç gün önce 256 gblık modeli samsung shop tan aldım. Kılıf olarak linkteki kılıfı aldım yurt dışından gönderiliyormuş gelmesini bekliyorum. Kılıf arayanlar için alternatif olabilir.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]www.n11.com
    Samsung Galaxy S23 Fe Destek Zırh Cep Telefonu Kılıfları Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-s23-fe-destek-zirh-cep-telefonu-kiliflari-43774836?magaza=qichengda&secenek=black#unf-sell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyarrow -- 24 Ekim 2023; 17:16:13 >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? (Oyun var mı içinde)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmetmdB A kullanıcısına yanıt

Oyun oynamıyorum 120hz ile ortalama 7 saat

• Sycyc S kullanıcısına yanıt

Ben mor rengi daha koyu, parlak mor sanıyordum. Resimlerde öyle görüüyor.

Resimlerdeki gibi değil daha soluk.

En iyisi Mint olacaktır bence.

3-4 saat ekran süresi alan da var. Bu kadar farkın sebebi sizce nedir? 7 saat ekran süresi iyi bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The white warrior kullanıcısına yanıt

Kendi orjinal şarjını kullanıyorum konum ve nfc kapalı otomatik parlaklık günün yarısı mobil veri kalan yarısı wi-fi karışık şekilde sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum.

Yukarıda "Pil ve Cihaz Bakımı > Pil > Diğer Pil Ayarları > Performans Profili > "Standart" , "Düşük Seviyeli"
    Şu yukarıdaki ayarı yapmak batarya performansına bayağı katkıda bulunuyor." denmiş.
    Sizde de bu şekilde mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu naptınız ben Hepsiburadadan aldım bir tane üstünde ne model ne bir şey yazıyor bakalım olacak mı

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Spigen kılıflar ve ekran koruyucu gelmiş.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Galaxy S23 FE Kılıf - Ekran Koruyucu - Aksesuar - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/kategori/galaxy-s23-fe

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar maşallah

• Lordem kullanıcısına yanıt

Fiyatlardan daha çok benim dikkatimi çeken Spigen s23 fe kılıflarındaki kamera bölümünün s23 teki gibi olmaması.Vatan bilgisayarda ki Samsung Türkiye garantili yazan Samsung s23 fe kılıflarının kamera koruma kısmı s23 teki spigen kılıfına benziyor.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Samsung Galaxy S23 FE Silikon Kılıf - Açık Yeşil fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s23-fe-silikon-kilif-acik-yesil.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 25 Ekim 2023; 1:34:8 >
  • Samsung eğitim indirimi bitmiş mi hocam 24k gösteriyor fiyatı

• darqtitanQ D kullanıcısına yanıt

Samsung müşteri hizmetlerini aradım eğitim indirimi programından s23 fe yi çıkarmışlar şaka gibi. Bugün alacaktım ve sadece bu cihaz çıkmış SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] 

nfc ve aod hariç her şey açık, light modeda bence oturmuş gibi, 6 saat veriyorsa 120hz de, 60ta çok daha iyi verir
    (+ nerdeyse tamamen mobil veride)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noitstall -- 25 Ekim 2023; 14:6:7 >
  • 9. günde sonunda samsung kargoya verdi. Bakalım elimize ulaşınca cihazı görebileceğiz.

• Sycyc S kullanıcısına yanıt

tam eğitim indirimlik cihazı çıkarmışlar mı cidden? alayım dedim şansa bak ya

1 günde geldi kılıflar. Dusunen varsa saticiyi takip edip 20 tl kazandim 3 adet alimda da 30 tl kargo ucreti vermedim tanesi 84 e geldi. Malzeme çok kaliteli cuk diye oturdu çok sağlama benziyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.