Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
117
Favori
194.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sycyc S kullanıcısına yanıt

Benim bulduğum en uygun ve en güvenilir A101'deydi. Eski telefonumu alırken A101'den sipariş etmiştim. Ama sadece adaptör olarak geliyor, kablo çıkmıyor kutudan. Carrefour'da da 339 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt

Samsung un kendi sitesinde adaptörle ilgili çok kötü yorumlar yapılmış emin olamadım almakta kararsızım

• 2018'den beri kullandığım Huawei Mate 10'u artık emekliye ayırdım. Kendisine hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Gerçekten sağlam telefonmuş. Hala ilk alındığı gün kozmetiği duruyor.

S23 FE 256 GB telefon bugün geldi kurmaya başladım.

Şeffaf kılıf ve kırılmaz siparişi verdim trendyoldan.

Anlaşacağız inşallah kendisiyle :)

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Kılıf linki atar mısınız?

• Pil ve Cihaz Bakımı > Pil > Diğer Pil Ayarları > Performans Profili > "Standart" , "Düşük Seviyeli"

Bu ayarı deneyen oldu mu?

Ben 1, 2 saat denedim. Telefon ısınmadan çalıştı, performansta bir kayıp hissetmedim ama çok da deneyimleyemedim zaten.

• O seçenek işlemci saat hızını kısıtlıyor diye biliyorum. Günlük kullanımda çok büyük fark yaratmıyor ve oyun açıldığın otomatik olarak stardarta geçiyor. Şarj ömrünü biraz uzatabilir.

• Sycyc S kullanıcısına yanıt

O yorumlara pek takılmamak lazım. Her ürün için her şikayete bakacak olursak, hiçbir şey alamayız. Ben 1,5 yıldır Samsung 25W adaptör kullanıyorum, hiç şikayetim yok.

• Lordem kullanıcısına yanıt

Piyasada düzgün kılıf yok şimdilik.

Geçici olarak bunu aldım.

MTK Moveteck Samsung Galaxy S23 Fe Kılıf Kamera Korumalı Fiyatı (hepsiburada.com)

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Light performance mode diye geçiyordu bu günlük hayata etkisi ufak işlemci biraz daha yavaş çalışıyor bence kullanılabilir. Ben kullanacağım yani.

trendyol.com
    Coverzone Galaxy S23 Fe Ile Uyumlu Kılıf Transparan Glasselegance Kamera Korumalı Arka Kapak Şeffaf Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/coverzone/galaxy-s23-fe-ile-uyumlu-kilif-transparan-glasselegance-kamera-korumali-arka-kapak-seffaf-renk-p-772474934?boutiqueId=61&merchantId=107175
    Tükenmiş galiba stokta yok

• Farkettiniz mi kimse çekim gücünde bahsetmemiş. Herkes işlemci, pil vs derdinde. Ama önemli hususlardan biri bu bir telefon sinyal çekim gücü inşallah iyidir.

Önceki telefonum Huawei Mate 10 çekim konusunda çok iyiydi. Çoğu telefonun çekmediği yerde sinyal alabiliyordu.

Evet şimdi gördüm. Sonuncusunu ben kaptım galiba :)

İnşallah uyumlu sağlam bir üründür :)

Transformers'a benziyor :)

Terminatör diyorum ben :)

Çekim gücünden ben memnunum şimdilik. Asıl metrobüse binip deneyimleyebilirim.

A52s metrobüs güzergahında çok kesiliyordu. Sinyal kaybettiği yerler oluyordu. S23 FE ile metrobüse binemedim daha :)

Lütfen testi yapalım. S23FE aldık diye halktan kopmayalım :)

• Galaxy A54 forumunda Ram Plus denen bir özelliği kapatınca batarya daha iyi gidiyor diyorlardı. Bu telefonda default olarak açık mı?

• sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, kılıf ekranla sıfırmı yoksa çıkıntı varmi? ayrıca arka kameralar kılıftan dışarı taşıyormu, görsel paylaşmanız mümkünmüdür ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.