< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Benim bulduğum en uygun ve en güvenilir A101'deydi. Eski telefonumu alırken A101'den sipariş etmiştim. Ama sadece adaptör olarak geliyor, kablo çıkmıyor kutudan. Carrefour'da da 339 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung un kendi sitesinde adaptörle ilgili çok kötü yorumlar yapılmış emin olamadım almakta kararsızım
2018'den beri kullandığım Huawei Mate 10'u artık emekliye ayırdım. Kendisine hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Gerçekten sağlam telefonmuş. Hala ilk alındığı gün kozmetiği duruyor.
S23 FE 256 GB telefon bugün geldi kurmaya başladım.
Şeffaf kılıf ve kırılmaz siparişi verdim trendyoldan.
Anlaşacağız inşallah kendisiyle :)
-
Kılıf linki atar mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pil ve Cihaz Bakımı > Pil > Diğer Pil Ayarları > Performans Profili > "Standart" , "Düşük Seviyeli"
Bu ayarı deneyen oldu mu?
Ben 1, 2 saat denedim. Telefon ısınmadan çalıştı, performansta bir kayıp hissetmedim ama çok da deneyimleyemedim zaten.
-
O seçenek işlemci saat hızını kısıtlıyor diye biliyorum. Günlük kullanımda çok büyük fark yaratmıyor ve oyun açıldığın otomatik olarak stardarta geçiyor. Şarj ömrünü biraz uzatabilir.
O yorumlara pek takılmamak lazım. Her ürün için her şikayete bakacak olursak, hiçbir şey alamayız. Ben 1,5 yıldır Samsung 25W adaptör kullanıyorum, hiç şikayetim yok.
Piyasada düzgün kılıf yok şimdilik.
Geçici olarak bunu aldım.
MTK Moveteck Samsung Galaxy S23 Fe Kılıf Kamera Korumalı Fiyatı (hepsiburada.com)
-
Light performance mode diye geçiyordu bu günlük hayata etkisi ufak işlemci biraz daha yavaş çalışıyor bence kullanılabilir. Ben kullanacağım yani.
trendyol.comCoverzone Galaxy S23 Fe Ile Uyumlu Kılıf Transparan Glasselegance Kamera Korumalı Arka Kapak Şeffaf Renk Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/coverzone/galaxy-s23-fe-ile-uyumlu-kilif-transparan-glasselegance-kamera-korumali-arka-kapak-seffaf-renk-p-772474934?boutiqueId=61&merchantId=107175
-
Tükenmiş galiba stokta yok
Farkettiniz mi kimse çekim gücünde bahsetmemiş. Herkes işlemci, pil vs derdinde. Ama önemli hususlardan biri bu bir telefon sinyal çekim gücü inşallah iyidir.
Önceki telefonum Huawei Mate 10 çekim konusunda çok iyiydi. Çoğu telefonun çekmediği yerde sinyal alabiliyordu.
-
Evet şimdi gördüm. Sonuncusunu ben kaptım galiba :)
İnşallah uyumlu sağlam bir üründür :)
-
Transformers'a benziyor :)
-
Terminatör diyorum ben :)
-
Çekim gücünden ben memnunum şimdilik. Asıl metrobüse binip deneyimleyebilirim.
A52s metrobüs güzergahında çok kesiliyordu. Sinyal kaybettiği yerler oluyordu. S23 FE ile metrobüse binemedim daha :)
-
Lütfen testi yapalım. S23FE aldık diye halktan kopmayalım :)
-
Galaxy A54 forumunda Ram Plus denen bir özelliği kapatınca batarya daha iyi gidiyor diyorlardı. Bu telefonda default olarak açık mı?
-
Merhaba hocam, kılıf ekranla sıfırmı yoksa çıkıntı varmi? ayrıca arka kameralar kılıftan dışarı taşıyormu, görsel paylaşmanız mümkünmüdür ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X