Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.732
Cevap
117
Favori
194.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süre mobil erişimi açmıştım belki ondan da kötüdür zamanla düzelebilir,bir gün oldu daha alalı.Guncellemelerle düzelir umarım.O zamana kadar hep 60hz ve pil tasarrufunda kullanmayı düşünüyorum.Yoksa bir gün dayanamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefa3456 S kullanıcısına yanıt

Kargoya verilmesi kaç gün sürdü?

• Lordem kullanıcısına yanıt

S22 de durun S24 çıktığında buy back le üst sürüme geçersiniz ki bende öyle yapacağım düzelme olmazsa

• badibatu kullanıcısına yanıt

Salı akşam siparişi verdim çarşamba günü kargoya verildi hocam.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 22 Ekim 2023; 6:27:18 >
  • szm428 S kullanıcısına yanıt
    Bu eleman ve bunun gibi kanallardan izlemeyin şu incelemeleri. Dikkat edin asla hiç bir cihazı kendisi temin edip incelemiyor. Elinde olmayan cihaza inceleme yapıyor kendince. Elinde ki maket model veya benzer ürüne launcher kurduğu oluyor. Sağdan soldan yabancı forumlarda vs topladığı yorum ve görüntüler ile inceleme yapıyor. Bunun yerine yabancı kanalları en basitinden gülüp geçilen Hindu kanallarına bakın en azından her detayıyla ve gerçekten elinde ki cihaz ile inceleme yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolbb -- 23 Ekim 2023; 1:38:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran koruyucu kılıf işini naptınız kullanan arkadaşlar

Kılıf Samsung'un orjinal silikon kılıfını aldım. Biraz pahalı ama kaliteli bir kılıf. Ekran koruyucu olarak amfilm aldım. Elime ulaşmadı daha yurtdışından geliyor.

• 120hz,konum açık pil bu şekil.Baya kötü burda atılanlara göre de umarım 1 haftada daha iyi olur.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa3456

120hz,konum açık pil bu şekil.Baya kötü burda atılanlara göre de umarım 1 haftada daha iyi olur.

Benim s22 2.5 ile başlamıştı 3.5-4.5'e geldi iki hafta sonra. Karanlık mod vs diğer rutinler bu telefon rahat 6 verir 120hz gün içinde wifi hücresel karışık. Öyle bir beklentim var.

• Değişim kampanyası ile hediye çeki birleşiyor mu arkadaşlar

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    hayır ya hediye çeki ya da takas desteği oluyor

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
  • Sycyc S kullanıcısına yanıt
    Şarj cihazı alırken dikkatli olmak gerekiyor. Ben sadece yetkili satıcılardan alırım. Bu ürünlerin sahtesi çok fazla. Aynı ürünü bilinen satıcılar 600 TL ye satarken diğer yerlerde 300 TL nasıl oluyor?

Umarım dediğiniz gibi olur,telefon gayet güzel çok beğendim pilde 6 saati görsem benim için yeterli olur.

• sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt

Samsung orijinal kılıfı nereden aldınız hocam?

• Vatan bilgisayar 800 TL.

• sefa3456 S kullanıcısına yanıt
    120 hz de bataryası oturmamış bi cihaz için normal bu süre gönlünüz rahat olsun. Oturunca 6 saati görür bence. 60hz falan çekerseniz daha da hissedilir şekilde artar muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.