Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MÜŞAVİR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
117
Favori
194.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet açık geliyor genelde ya da kurulumda soruyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

• Samsung shoptan siparişimi vereli tam 1 hafta oldu hala kargoya verilmedi. Benzer problem yaşayan var mı acaba?

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]amazon
    SEAHAI Samsung Galaxy S23 FE 5G için Kılıf, Ultra İnce Yumuşak Silikon Şeffaf Arka TPU Tampon Darbeye Dayanıklı Kılıf Moda Çiçekler Grafik Renkli Cilt İnce Kılıf - Renkli
    https://www.amazon.com.tr/SEAHAI-S23-FE-Dayan%C4%B1kl%C4%B1-%C3%87i%C3%A7ekler/dp/B0CG1R96Z9/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=262ZQ26J7VTGA&keywords=SEAHAI%2Bs23%2Bfe&qid=1698058977&s=electronics&sprefix=seahai%2Bs23%2Bfe%2Celectronics%2C137&sr=1-1&th=1

Yukarıdaki bu kılıfı satın aldım; kamera kısmının etrafının kapalı olması, kenar kısımlarında ek koruyucular olması, eşim kullanacağı için üzerinde çiçek desenli baskılar olması ve şeffaf olup cihazın rengini (mint) ortaya çıkarması tercih nedenimdi. Bu markanın ürünlerini tavsiy ederim.

Amazonda markanın S23FE için farklı kılıf seçenekleri mevcut.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    SEAHAI Samsung Galaxy S23 FE 5G için Kılıf, Ultra-ince Silikon TPU Darbeye Dayanıklı Tampon Telefon Kılıfı [Gelişmiş Hava Yastığı Düşme Koruması] [Petek Şekli] - Yeşil
    https://www.amazon.com.tr/SEAHAI-Ultra-ince-Dayan%C4%B1kl%C4%B1-Geli%C5%9Fmi%C5%9F-Korumas%C4%B1/dp/B0CG1RWX1Z/ref=sr_1_22?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=262ZQ26J7VTGA&keywords=SEAHAI+s23+fe&qid=1698058977&s=electronics&sprefix=seahai+s23+fe%2Celectronics%2C137&sr=1-22

SEAHAI Samsung Galaxy S23 FE 5G için kılıf, ultra ince, sert, yarı saydam PC mat, arka kapak, yumuşak TPU silikon çift katmanlı hibrit, darbeye dayanıklı, halka tutucu, asker yeşili
    https://www.amazon.com.tr/SEAHAI-S23-FE-katmanl%C4%B1-dayan%C4%B1kl%C4%B1/dp/B0CG1QVD7J/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=262ZQ26J7VTGA&keywords=SEAHAI+s23+fe&qid=1698058977&s=electronics&sprefix=seahai+s23+fe%2Celectronics%2C137&sr=1-6

Markanın S23 FE için olan tüm kılıfları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 23 Ekim 2023; 14:11:22 >

• badibatu kullanıcısına yanıt

Telefon Cuma sipariş verdim. Ertesi gün geldi.

• İçinden çıkan şarj kablosunun iki ucunun da type c olması ayrı bir gıcıklık. Eski şarj cihazına da takamıyorsunuz.

Orjinal cihaz bu mudur? EP-TA800N

• Yurtdışında seçenek var hocam.

Aliexpressten de verebilirdin.

• The white warrior kullanıcısına yanıt

Default açık ve 4gb seçili geliyor.

Ben 2gb a düşürdüm.

Bataryaya + katkısı varsa, kapatabilirimde.

• Evet doğru Ali Express 'den verebilirdim. Aliexpress den Verdiğim siparişlerin gelmesi çoğu zaman 45 güne yaklaşıyor. Amazon da en fazla iki hafta, iade süreci v.b. işlemler daha kolay, genelde bir hafta içerisinde elime ulaşıyor. Şu sıralar bundan dolayı bu işlerde amazonu tavsiye ediyor ve kullanıyorum. Yakın zamanda cihaz için kılıf, ekran koruyucu v.b. seçenekler Türkiye'de de artacaktır yurtdışına gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 23 Ekim 2023; 14:36:49 >
  • sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Renktaş :)

Spigen kılıflarada baktım güzel ve sağlam modeller var, global sitede S23 Fe için modeller satılıyor, fakat henüz Tr'de satılmıyor, yurtdışından almak bu kurlar ve teslimat sureleri ile pek mantıklı gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 23 Ekim 2023; 15:36:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    Şu tarz arkası şeffaf kenarları siyah kılıf bulabilen var mı?

• Sycyc S kullanıcısına yanıt

Bu tarz kılıflarda arka yüzdeki plastik yapı ile çerçeve kısa sürede ayrılıyor genelde.

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]Nukleer Muhtaryoutube
    Not.: Video içinde Kasım 2023 fiyatı 26k demişim. Geleceği görmeye henüz başlamadım :D 23.10.2023 'de Samsung resmi web sitesideki 256gb'lik S23 FE'nin fiyatı 25.999 TL. Gelecekte neler olur bilinmez. Merhaba, Galaxy S23 FE ve Apple Iphone 11 kamera testlerini yaptık. Gündüz çekimler, gece çekimleri, 4k video, 1080p video gibi pek çok test yaptık. Evet, evet bende farkındayım 2019 Iphone 11 ile 2023 S23 FE cihazlarının karşılaştırılması teknik açıdan saçma ama fiyatları eşit ve talep görüyorlar. Bu sefer pubg testi gibi işlere girmedik. Bu videoda sadece Iphone 11 kamera testi ve S23 FE kamera testlerini göreceksiniz. İlerleyen günlerde S23 FE Pubg testini yaparız. Exynos 2200 performans açısından şaşırtmaya devam ediyor. Video sonunda S23 Ultra demişken. İzlenmesi gereken bir videoyu da paylaşmak isterim, https://youtu.be/YSmHSJSCNBM?si=TAJwdNr6LOnmXq4- Galaxy S21 FE vs Iphone 11 | Kamera karşılaştırması - https://youtu.be/5dA7Z6XySqE?si=c6_eftUAxHtsMxDK Samsung S21FE vs A73 | Detaylı Kamera Kıyaslaması - https://youtu.be/2RFEYq9ASpQ?si=_k7VtAfpXrM3_s9P #apple #samsung #iphone11 #s23fe #vskamera
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=nm3dTaXUT-s
  • Full mobil veri,60hz pil tasarrufu,adaptif parlaklık kullandım.Cok düşük verdi dün 120 hz kullandım aynı süreyi aldım.Kamerayi çok kullandım ve dışarıda parlaklık full oldu ondan olabilir belki.

Hocam 128lik mint almıştım geçen hafta. Benimki de halen kargolanmadı

• Size nacizane bir tavsiye. 256 GB alın. 128 GB almayın. Zaten büyük kısmı sisteme programlara gidiyor. 128 GB kısa zamanda dolacaktır. 20000'e telefon alıp gıdım gıdım kullanmaya çalışarak kendinize eziyet etmeyin. İyi ki 256 GB almışım diyeceksiniz.

• furkanakuu F kullanıcısına yanıt

Benim de 128 mint. Bu modele talep beklenenden çok daha fazla oldu sanırım. O yüzden bu problemi yaşıyoruz.

Genel öğrenci indirimi olduğu için çok tablet ,telefon satılmış olabilir. Benimki de hala kargolanmadı.

• Kendime 256GB Mor, Eşime 256GB Siyah

Kardeşime 256GB Krem rengini aldım. (Hepsiburada 128GB göndermiş, değişim için uğraşıyorum şimdi)

Pil ve Cihaz Bakımı > Pil > Diğer Pil Ayarları > Performans Profili > "Standart" , "Düşük Seviyeli"

Şu yukarıdaki ayarı yapmak batarya performansına bayağı katkıda bulunuyor.

Ram Plus'ın batarya üzerinde etkisi var mı tam çözemedim.

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Hafif performans modu candır günlük kullanımı için.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.