Bugün ve yarın |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Hocam etkinlik için davetiye şartı vs var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoksa davetiye şartı bizde gidelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar. Değişm için teşefonu gönderdiğimizde hatasız bir telefon için verilen fiyat, şurasında şu var bu var diye düşürülüyor mu daha sonra?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 4 Şubat 2023; 10:39:14 >
Watch 5 Pro isteyenler için 20 günlük sadece 5 kez kullanılmış sıfırdan ayırt edemeyeceğiniz cihazı 5500'e bırakabilirim. :)
-
Cok mantiksiz o ilanlar hocam telefon irakta 1050 dolar 19 bin yapiyor 11 bin kâr koymuslar. 30 bine alip 6 bine kayit yaptirana kadar telefon 44 bin zaten alip hediye saati satarsiniz maliyet ayni olur hemde yurtici cihaz istediğinizde satarsiniz. Sahibindendeki firsatcilara para kaptırmayın boşuna.
Çok aceleye getirdiler işi her şeyi çorba ettiler. Şimdi düzeltmeye çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 4 Şubat 2023; 11:34:4 >
Titreşim motorunda S22U ile karşılaştırıldığında bir gelişme olmuş mu?
Arkadaşlar ilk tam şarjı yaptım, sabahtan beri kullanıyorum. Tahminime göre ilk şarjda 7-8 saat ekran süresi alacağım.
Gidelim bugün mü yarın mı nasıl yapalım bugün gerçi bayilere gideceğim sıfır araç bulamıyorum 1.5 aydır
Hocam bende titreşim hep kapalı olduğu için bir şey diyemiyorum...
Teşekkürler
S3 Ultra 512 GB'ın 1050 USd olduğuna emin misiniz ? Bu kadar ucuz olmaması lazım..
Almanya'da S3 Ultra 512 GB fiyatı 1259 Euro'ya kadar düşmüş. Yaklaşık 27 bin TL'ye geliyor. Kayıt ücreti ile birlikte 33 bin'e gelir. Bu fiyat daha mantıklı gibi..
-
Hocam kampanya vs ile 1.5 ay sonra s23 ultra düz modeli zaten 38-39 civarlarına gelir bakın fold 4 38 bine bulunur oldu.
amazonSamsung Galaxy Z Fold4 256 GB Cep Telefonu, Koyu Yeşil (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Telefonu-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0B8DGHK8R/ref=sr_1_15?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=fold+4&qid=1675505334&sr=8-152 yıl garantiden olmaya değmez aradaki 5 bin. Bekleyip TR'den de alabilirsiniz.
-
-
Türkiye’de satarlar mı bunu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala cihazım kargolanmadı, şaka gibi cidden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde kargolanmadı, onayladı yazıyor okadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X