Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
41.781
Cevap
658
Favori
2.119.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
Giriş

yurtdışı cihaz henüz server kayıt yapmadım

• ekoviç E kullanıcısına yanıt

Kullanılıp 8.ay sonunda kenara kaldırılmış ve kullanım süresi sıfırlandığında tekrar satışa çıkmıştır belki. Kapalı kutu olayına ek güvenmeyin.

Kutu bantlarına zarar vermeden çıkarmak çok kolay.

• Bildiğim kadarıyla server kayıt işlemi sırasında telefona en son sürüm yükleniyor yani güncelleme yapılıyor. Server kaydı yapılmamış sıfır telefonlarda android 13 olması gerekiyor s23 ultralarda. Yine yanlış yönlendirmek istemem ama sanki kullanılıp güncelleme yapılmış gibi.

Yukarıdaki adrese telefonun seri numarasını yazdığınızda çıkan tarihle aldığınız tarih arasında 2 sene varsa kullanılmamıştır. Ama süre daha az ise kullanılmış demektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ismailmar86 İ kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende server kayıtlı kullanıyorum. bu siteden kontrol ettiğimde bir bilgiye ulaşamıyorum. Aktiv edilmeden mi acaba server kaydı yapıldı ?

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
  • Yine bildiğim kadarıyla söylüyorum yanılıyor da olabilirim. Garanti süresi dolmuş yani kullanılmış olabilir. Ya da telefonunuz türkiyede garanti kapsamında olmayan bir model olabilir.

• Yanılıyorsam doğrusunu bilen arkadaşlar yazıp yardımcı olursa biz de öğrenmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailmar86 -- 17 Ocak 2025; 15:47:26 >
  • Benim cihazin garantisi 04.02.25 de bitiyor garanti dahilinde keyfimize gore degistirebilcegimiz birsey varmi? Batarya cerceve vs .:)

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstadım güzel bir tercih

• ekoviç E kullanıcısına yanıt
    cihaz ile ilgili bir takım sıkıntılar olduğunu söylemiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam sürekli açılıp kapanıyor demiştiniz ve değişim talep etmenizi yazmıştık süreç ne oldu acaba?

cihazın kullanılmış olduğu aşikar..bu arada refurbished olsa fabrikada işlem görüp sisteme 1 sene garanti işleniyor tüm refurbished cihazlarda samsung 12 ay garanti veriyor sizin cihaz yenilenmişte değil basbaya kullanılıp iade alınmış sıkıntısı olan bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 18 Ocak 2025; 12:31:22 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Hocam pil değişimi yaptırabilirsin
    Servise git bir pile baksınlar zaten görürler sağlık durumunu Eğer sağlıklı sorun yok derlerse bile günü çıkarmıyor değişim istiyorum diye ısrar edersen değiştirirler Ama zaten pilin sağlığı düşmüş de olabilir bakmak lazım tabii belki de düşmemiştir
    Battery Guru
    Uygulamasını Play Store'dan indirin ve kurun ücretli sürüm almanıza gerek yok uygulama çalıştıktan sonra%5 civarındayken bir defa doldurun pili tahmini bir sağlık çıkar 3 aşağı 5 yukarı tutturuyor

Yok ben ille de tam değerleri öğrenmek istiyorum derseniz Samsung Müşteri hizmetlerini arayın uzaktan destek ile pil sağlığıma bakılmasını istiyorum deyin randevu oluştururlar müsait zamanda arayıp cihaza bağlanıp pil döngüsüne ve pil sağlığına bakarlar

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Uzaktan destek 91 cikti pil ben memnunum aslinda oyun vs oynamama ragmen 6 7 saat aliyorum ekran suresi.cihazi ilk aldigimdada ayni sureleri aliyordum bir degisiklik olmadi.
    Asil sormak istedigim aslinda cok eskiden note 8 pil degisimi vermistim kasayida degistiler ucretsiz .Bundada kasa degisiyormu batarya ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 18 Ocak 2025; 13:23:15 >

Eğer bir sorun varsa pil vs yada kamera falan o durumda bazen insiyatif alıp ekranı kasayı ve de arka kapağı da değiştirip cihazı sıfır hale de getirebiliyorlar. Ama bazen de sorun sadece pil ise pil değişiyor o kadar. Note 8 de insiyatif almışlar büyük bir ihtimal öyle de değişim yapmışlar.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Hayrola neden böyle bir seçim yaptın?

• norton772 kullanıcısına yanıt

Neden yapmasın hocam, s25 de donanım olarak s23 ve s24 le aynı herşey , bende s23u dan Oppo veya Pixel 9 pro ya geçicem muhtemelen

Durum tam olarak Orçun arkadaşımızın anlattığı gibi hocam
    Mesela ekranda sizin fark etmediğiniz bir yanık olur renk değişimi olur falan filan O durumda ekran kasa pil değişir
    Bu arada 91 pil ile giderseniz servise değişimi alırlar ki cihazı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız değiştirtin

80 altina dusunce degisiyorlar diye biliyordum nerede degisebilirim islem ne kadar suruyor ? Istanbul civari.

Yok hocam o kadar düşmesine gerek yok
    Hangi şehirdesiniz siz

Hocam hangi şehirdeyseniz Samsung servise gidin ellerinde parça varsa Birkaç saate çıkar cihaz

Tuzla dayim ben emaar avm de var siye duymustum sanki

• 
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.