Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.781
Cevap
658
Favori
2.119.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dikkat edin yurt içi görünümlü yurt dışı Server kayıtlı s23 ultralar var piyasada
    IMEI numarasını sorgulayınca Türkiye 23 Ultra görünüyor fakat cihaz yurt dışı Server kayıtlı çıkıyor bizzat başıma geldi Hatta cihazın arka kapağı değişmiş Tabii adamlar işi biliyor kapakta normal yurt dışı cihazın numarası yazdığı için değiştirmişler takılan kapak orijinal fakat değişmiş yani iş planlıca yapılmış
    Türkiye 23 Ultra IMEI numaralarını yurt dışı 23 Ultra cihazlara Server kayıt ile atıyorlar ki Muhtemelen de birkaç ay sonra klona düşer bu numaralar Sonuçta Türkiye cihazının numarası atılmış illaki bir şeyler olur
    Kimse boşuna Türkiye 23 Ultra emeğisini harcamaz değil mi
    Zaten cihazın daha yan ve alt üst jiletinleri duruyor pil döngüsü 50 Ama ne hikmetse arka kapak değişmiş zaten buradan bir şey olduğu belli
    Ki aklınızda bulunsun Birçok arkadaş biliyor fakat yine diyeyim 12'ye 256 alıp da Türkiye kayıtlı bu cihaz derlerse inanmayın Türkiye cihazları 8'e 256 ve 12'ye 512
    Ben bunu hem ram'in 12 olmasından hem de güvenli klasör ve Samsung peys Çalışmayınca anladım
    Ben aldığım kişi ile görüştüm toplu olarak aldığını konuyu bilmediğini söyledi anlaştık geri iade alacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız çok fazla olmasa da denk gelebilir böyle cihazlar. Ancak 12/256 TR garantili de çok var piyasada. O da ithalatçı garantili oluyor. 8/256 ve 12/512 direkt Samsung Türkiye garantili oluyor.

• Arkadaşlar dün kapali kutu yurtdışı s23 ultra aldım. Telefon gün içinde 9-10 kere kendi kendine kapandı. Bugün de aynı şekilde cebimden çıkardığımda kapanmış olduğunu farkediyordum. Bu sorunu daha önce yasayan var mı neden kaynaklaniyordur sizce ? Server kayit henüz yapmadığım için guncelleme yapmadim o yuzden mi oluyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoviç E kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç normal değil , eğer geri verme durumunuz varsa geri vermenizi tavsiye ederim, çıktığından beri yurt dışı telefon kullanıyorum. Şu anda da server kayıtlı , bir kere kendimde çevremde kapanan telefon görmedim.

Donanımsal bir problem olabilir kapanması normal değil

Böyle birşey yaşanması normal değil , geri götürün üstadım.

normal bir durum değil değişim talep edin

server kayıt riskli o cihazda işlem esnasında edl modda kapanırsa çöker o cihaz sonra arka kapak açılarak işlem sağlanması gerekir bu kadar sık kapanması normal değil kimden aldıysanız değişim talep edin..

• Aldığım yerle yarın görüşeceğim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

• KAIRA kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam ülkemize has ithalatçı ve distribütör garantili ürünler çok fazla kavram karmaşası yaşatıyor mevzuatı farklı olunca bilhassa bu konuda xiaomi kullanıcıları dertli ikinci sırada samsung var bir dönem prime serisi tamamen ithalatçı garantili geliyordu..

• Arkadaşlar kapalı kutu telefon alındığında iphonedaki gibi daha once aktif edilmis mi vs anlayabileceğim bir yöntem var mı ? Bu aldığım telefonun kutusundaki guvenlik bantlarini ben cikardim ama boyle sorunlu çıkması midemi bulandırdı

Cihazınz garantili ise garanti başlangıç tarihinden anlayabilirsiniz.

bu siteden bakabilirsiniz

https://www.samsung.com/tr/support/your-service/check-warranty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALyCho -- 16 Ocak 2025; 13:17:42 >
  • Arkadaşlar s23 ultra için araç içi telefon tutacağı önerir misini. Telefon çok büyük ve çoğu tutucu iş görmüyor tartmıyor düşüyor vs

Araç Hyundai Getz 2010 1.5

• faenal F kullanıcısına yanıt
    Test yaptığınızda sabit bir sıcaklık değerinde olması da çok önemli. Ben buz aküsü kullanıyorum. Aşırı ısınınca performans düşürülüyor yazılım tarafından.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Her cihazımı orijinal servisi dışında asla başka ellere bırakmıyorum. Bu benim vazgeçmediğim bir kural. 2 sene önce note 10 plus vardı elimde. Cami kırıldı, kasa pil ekran komple değiştim. 2.eli 6500 vardı. Ben bu parayı samsung servisine verdim. İçim çok rahat. Her türlü testten geçtiğini biliyorum. Sorun yaşarsam, 6 aya kadar garantili olduğunu biliyorum. Daha ne olsun. Bir kaç kuruş az olsun diye cihazı katlettirmem kimseye.

• SGNTR kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler 👍

• Cihazim yurtdisi Imei yazınca bu tarih cikti hocam ama hicbirsey anlayamadım ne zaman ilk aktif edilmis yani ?

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoviç -- 16 Ocak 2025; 14:56:48 >
  • 
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.