Yenilenmiş cihaz mı aldınız siz? Cihazı nereden aldınız? |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2088. sayfa)
-
-
Kutusunda alt imei bilgilerinin olduğu yerde seri numarası yazar. O numarayı cihaz yurtdışı veya yurtiçi olsun hiç farketmez,
Buradan girin. Ülke türkiye seçili o farketmiyor sorun yok.
Mesela bende böyle bir ekran çıktı. Yani cihazım yurtdışı ve ücretini verip tamir ettirebilirim demek. şimdi bu yazan tarihten 2 sene çıkartın cihazın aktif edilmiş internete bağlanmış tarihi oluyor. Mesela ben cihazı 28 ocak 2024 de internete bağlamışım aktif etmişim ve samsungta bunu anlamış. Eğer buradan sorguladığınızda bir sonuç çıkmıyorsa demek ki cihazınız daha önce açılıp internete bağlanmamış demektir.
Yurtdışı cihazlarda şöyle bir ayrımı var alttan etiketi kaldırıp kutuda o cihazın sağlam mı sağı solu kırık mı diye baktıkları durum olabiliyor. Bu 2. el demek değildir bu arada çünkü malum pahallı cihazlar getirten adam da riske girmek istemiyor.
-
Sıfır kapalı kutu diye bir telefoncudan aldım hocam. Hem cihazin arizali cikmasi hem de bu tarih olayina bakinca yenilenmiş cihaz satmışlar galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğiniz testi nssıl yapıyoruz. Google plsy de bir ksç uygulama gördüm ama gerçek mi bilemedim.
Yukarıdaki linke girip imei no yazıyorsunuz hocam
Antutu testini nasıl yaparım diye arkadaşa yazmıştım hocam.
Cihazın arka kapak kısmında samsung yazısı altında model numarası imei ve seri numarası yazar. Bunlar kutuda ve cihaz içinde yazan imei ve seri numaraları aynı mı ? aynı değilse veya kapağında samsung ve ce yazısı falan varsa başka birşey yazmıyorsa cihazınız dışarda toplanmış 2. el bir cihaz da olabilir.
-
Bir S23 Ultra 512gb - 12gb ram'li telefon sahibi olarak S29Ultra'ya kadar telefon almayacağım. Bu telefonu en az 6 yıl kullanmayalım. S25Ultra eser miktarda dahi heyecan uyandırmıyor. Parayı sokakta bulmadık oglişim başgancanlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arka kapakta samsung ce yazısı ve imei no var hocam sistemde gözükenle aynı. Seri no yazmıyor ama
-
buradan Android versiyonunu kurup testi yapabilirsiniz sorunsuz.www.antutu.comAPK Download - AnTuTu Benchmark - Know Your Android Betterhttps://www.antutu.com/en/download.htm
buradan indirip apk sını yapabilirsiniz hocam.www.antutu.comAPK Download - AnTuTu Benchmark - Know Your Android Betterhttps://www.antutu.com/en/download.htm
İyi akşamlar arkadaşlar bende garantiyi seri no ile sorguladım bu şekilde bir ekran açıldı. Telefonum server kayıtlı bu arada ve uzun zaman oldu.
-
İyi akşamlar, AirPods Pro 2. Nesil kullanan var mı bizim telefonla? MacBook kullanıyorum günün çoğu bölümünde, o yüzden kulaklık olarak Apple alsam daha iyi olacak. S23 Ultra ile hangi özellikleri kullanamıyoruz veya eksik kaldığımız bir yönü var mı, detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz?
Hocam airpods pro değil de düz airpods 2. nesil kullanıyorum kulak algılaması bile çalışmıyor pro'da anc falan çalışmayabilir.
Düz bir kulaklk olarak kullanabilirsiniz anca.
Arkadaşlar vivo x200 pro alarak aranızdan ayrılıyorum, 25 ultra yı bekliyordum ama vazgeçtim. Herkese bol teknolojili günler dilerim . Umarım günün birinde bu telefonlara daha az paralar veririz
arkadaşlar 3gün önce kapalı kutu aldığım ve hiç güncelleştirme yapmadığım telefonumun yazılım bilgileri böyle. Sanki bana daha önce kullanılıp güncelleştirme yapılmış gibi geldi sizin fikriniz nedir
-
Server kayıtlı mı cihaz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X