cevabı yanlış etikete vermissiniz |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2086. sayfa)
-
-
Kablo ve alet olarak almak istiyorsaniz lenova 68w olarak alin rahat edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir zamanlar yasadim sorun ekran koruma filminden kaynaklandigini tespit etmistim şaşırtıcı bir durum ama basima geldi. Belki işinize yarar
Tekrar girdiğimde beklenmedik şekilde kapandı diye uyarı veriyor sanmıyorum öyle birşeyden olduğunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Exynos hiçbir cihaz almam aldırmam.
-
o paraya sıfır yurtdışı xiaomi 14 ultra 16/512 global kamera kiti hediyeli alır server kaydı yapar yaslanırım arkaya.
Ben o Kaçak işlerine girmem. Yoksa ben de biliyorum o fiyata başka cihaz almayı ki s24 u alırım.
Arkadaşlar S23 Ultranin aldığı en son güncelleme hangisi?
yüklediniz mi var mı bir sorun ?
-
Ben yükledim hiç bir sorun yok, hatta her güncelleme sonrası antutu yaparım meraktan puan durumu nasıl diye, o kısımda da bir sorun yok, 1,5 milyonun biraz üzerinde alıyor uzun zamandır.
İyi akşamlar, henüz bana güncelleme gelmedi, belki sabahleyin gelir. kullandığım csc thl
-
Şu ana kadar bir sorun farketmedim.
Orjinal s23 ultra kullaniyorum turk telekom hattim ankaradayim ve sms gelmiyor bazen telefonu yeniden baslatinca veya guncelleme yapinca cok cok onceki sms ler geliyor ve bu yuzden cok magduriyet yasadim nasil cozecez
Konuyu telekom ile görüştünüz mü?
-
bu en son gelen guncelleme guvenlık guncellemesı mı sadece yoksa başka ıyıleştirmeleri de gerçekten içeriyor mu? ben de sımdı yukluyorum guncellemeyi.
-
Laptop da şarj eden arıyordum. senin yazını görünce arattım fiyatıda çok iyi gücü de. bakalım verdim siparişi
-
Laptop, tablet, pb, telefon, kulaklık hr şeyde kullanıyorum;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 15 Ocak 2025; 15:3:12 > -
İyi akşamlar, kullandığınız şarj aletini, aşağıda linkini verdiğim şarj aleti ile kıyas yapma şansınız var mı ? ben 2 şer tane aldım. sonra buradan bir arkadaş lenova 68w önerdi onu da aldım. bu iyiyse bunu da alayım diyorum. dursun kıyıda köşede :)
aliexpress.Baseus 65W GaN şarj hızlı şarj 4.0 3.0 tip C PD USB şarj taşınabilir QC4.0 3.0 hızlı şarj Laptop için IPhone14 13 - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005005368198990.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.40.51d23d12TntZL8&gatewayAdapt=glo2tur -
Bu ürünü kullanmadığım için bir şey diyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X