kapalı kutu yurt dışı alıp imei attırın mis gibi kullanın şarj aleti olarak spigen 45w gan olandan aldım kablosu ile 400 e almıştım gayet stabil güzel fazla para vermeden kaliteli bir ürün arayanlara |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2084. sayfa)
-
-
benimde haberim olsaydı keşke, yurtdışı alışverişi yapıp fazla ödemezdim. neyse buna da şükür diyelim.
-
S25 Ultra bende en ufak bir heyecan uyandırmıyor. S29 belki. Elimde üst seviye premium bir telefon varken yeni maceralara atılmaya hiç gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla açıkçası zaten birkaç senedir mobil cihazlarda öyle ahım şahım süper özellikler yok. Bir çinliler şarj hızına gücüne takıntılılar ama onları da çok fazla eksikleri var. Hem yazılım hem de donanım olarak.
Bu saatten sonra açıkçası beni ne heyecanlandırır ?
Pili 6000 veya 6500 mah yeni nesil lityum iyon değil karbon bilmemne alaşımlı olursa, şarj hızı minimum kablolu veya kablosuzda 100 watt ve 10 dkda bu pili fullerse, bütün kameraları aynı sensörü kullanır ve aynı kalitede video fotoğraf çekerse beni cezbeder. Özellikle video performansında sıçrama isterim. Nasıl bir sıçrama ? 4k 60 fps oisli işte sensör shiftli vs. bütün sensörleri video çekecek ve ben video kaydına başladığımda istediğim sensöre geçiş yapabileceğim ve gecikme takılma olmayacak. Yok ben bu sensörle 4k 60 çekemem yok onla çekerim yok buna geçemem falan yok. Fotoğrafta 100x zoom yapıyorsa videoda da yapacak. Yok ışık yetmiyor yok bilmemne ben bunları duymak istemiyorum yapay zeka diye martaval okuyup duruyorlar hala daha bunlar iyileşmedi gitti.
Bir uydu görüşmesi lazım artık. Cebimizdeki telefonun gücü ile uzaya gider gelirsiniz hesaplama yaptırarak öyle bir güç var ama ya ben şebeke çekemem arayamam diyor. Arayacaksın kardeşim ben istersem uydu telefonu aboneliği neyse onu alacağım ve kullanabileceğim. İletişim cihazı sonuçta hala daha sene olmuş 2025 yok az çekti çok çekti az çekti bilmemne oldu vs. bunlar olmasın, devamlı full çeksin anteni büyütüver daha yüksek kazançlı antenler koy cihaza adam gibi çeksin. Tamam baz istasyonları dandik bizde olabilir ama ben markete girdiğimde hala edge ile internet çekiyor rezaletin başka bir boyutu.
-
Hocam bu saydıklarıni vivo 200 pro da var ve resmi olarak Geliyor Trye 😁 incele istersen, yazılımda oturmuş diyor yabancı inceleme siteleri, ben Oppo bekliyordum ama resmi gelmicek gibi ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bazı şeyler var ama samsungta olan yazılımsal özellikler eksik ya da yok. En basiti type-c portu tamam 3.2 gen 1 ama dex gibi bir arayüzlü masaüstü deneyimi sunan birşey yok. E şimdi yazılım olarakta goodlock olayı ondan sonra modlar ve rutinler vs bunlar var mı ki vivo da ? yada işte yapay zeka işte bunun getirdiği türkçe dil desteği gibi şeyler ? ha bunları bazı uygulamalar yapıyor androidde ama samsung kadar başarılı değiller ve sisteme de entegre değiller.
-
Yapay zeka özelliklerinin çoğu var , sonuçta gemini=Google dan alıyor hepsi,
Dex modu da, android 15 in içinde desktop modu şeklinde gömülü var, muhtemelen vivodada vardır , bunun dışında belki özelleştirilmede birkaç eksik olabilir, genel olarak %80 beklentiyi karşılıyor diye düşünüyorum
Saat, Player, Hava Durumu kendi yaptığım Widgetlar. Büyük klasör uygulaması ise Folder Widget ücretli sürümü.
play.google.comFolder Widget - Large Folders - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=pub.hanks.appfolderwidget
İşte bütün bunlara sistemi ne kadar uyumlu bilmiyoruz.
gsmarena.comvivo X200 Pro (global model) reviewhttps://www.gsmarena.com/vivo_x200_pro-review-2759p4.phpHani incelemesine bakıyorum çokta iç acıcı bir telefon değilmiş. Benim istediğim gibi mesela bütün sensörleri aynı boyutta değilmiş. Dex muadili birşeyin de sözeden yok. Sadece otg var demiş geçmişler hdmi yada dp alt modu var mı o da belirsiz. 90 watt kablolu şarjı var ancak sorun şu ki kendi standardında, pps yada pd zaten değilmiş. Kendi adaptörü tam boy usbli vs. çinliler yani kabaca xiaomi vs ile aynı mantık bu da pek farkı yok. 90 watt şarj var diyor 6000 mah pil ama gene tam şarjı 49 dk denmiş. İlk 30 dk da yüzde 68 şarj ediyor fena değil ama o 90 watt hissiyatı pek yok gibi duruyor. Malesef bir kullanıcı topluluğu da olmadığından oturup sorma olayı da pek yok. Güzel cihazdır elbette kamerası ekranı hoş tasarım vs iyi ama işte pratikte bazı şeyler göze batıyor. 4 sene os update'i vereceğim demiş vivo ama ne kadar doğru ? Hani 2 sene sonra vivo x500 pro plus ultra çıkınca ondaki sürümü bize 2 sene sonra vermesin yani ?
-
Arkadaşlar merhaba Bir sorum olacak bu s23 ultra'nın ana kamerası kamera uygulaması açılmadı zamanlarda aşağı doğru düşük mü duruyor tamamen ortada hizalanmış mı duruyor
Yercekimi etkisiyle asagi salıyor kendini ois devreye girince merkezliyor.
Bassagi tutarsaniz gene aşağı meyilli duruyor kullanimda olmadigi zaman.
Normal bir durum bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALyCho -- 10 Ocak 2025; 15:17:39 >
Cihazım sigorta kapsamında kasası ekranı bataryası ve ana kamerası değiştirildi umarım sorunsuz kullanırım s23 fe ye elveda hoş geldin s23 ultra
kurtulduğunuz iyi olmuş hem telefondan hem telefonu evde kullanıp şarjını övenlerden :))
-
Hangi sigorta acaba ?
Birde degisim.surecini anlatırsınız sevinirim merak.ettigim bir konu
Guft sigorta. Teknosa'dan cihaz alınırken 1 yıl önce 750 liraya satılan çalıp bastonu teması ve darbe içeren sigorta. Yaklaşık bir buçuk ay önce kasada ve ekranda sorun oluştu darbeye bağlı olarak ürünü İstanbul merkezlerine yolluyorsunuz orada Samsung yetkili servisi ekran kasa batarya değişimi yaptı lakin elime ulaştığımda arka kamera camlarında toz taneleri olduğunu gördüm hemen tekrar sigorta şirketiyle iletişime geçtim proje süresinin bitmesine rağmen bu sorunun kendilerinden dolayı olduğu için dünyada tekrar istediler tabii ben bu sırada ana kamerasından da şüphelendim ve tekrar ürünü yolladım bu sefer söylendiği gibi ana kameraya da değiştirilmiş şu an daha cihaz elime ulaşmadı ama umarım toz tanelerinde temizlemişlerdir Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüğümde cihazının hali hazırda bir yıl daha garantisinin devam ettiğini de doğrulamış oldum yani sigorta kapsamında yapılan işlemler Samsung garantisini bozmuyor sonuçta kendi sattıkları bir sigorta ve bu değişim işlemlerini Samsung yetkili servis yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar one ui 5 deyim.yeni one ui6 ya geçeyimmi en son ekim 2023 de güncellemiştim.telefon çok güncel kalmadı diye düşünüyorum napayım
-
Eğer ki kameradan memnunsan kesinlikle güncelleme.
-
Memnunum neden öyle dediniz.yani çok aşırı anlamıyorum kameradan ama farkı mı var
-
Merhaba. Elinde fazladan ya da kullanmayıp değerlendirmek istediği Monarch Pro Magsafe olan ve satmak isteyen arkadaşlar iletişim kurabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X