Koyu olan duvar kağıdını paylaşabilir misin çok beğendim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2083. sayfa)
-
-
Duvarkağıdı Linki
Duvarkağıdı Koyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 7 Ocak 2025; 12:25:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş vaktimde Widget hazırlıyorum. Saat, Hava Durumu, Player mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok güzel gerçekten. Bir uygulama olarak var mı sizde. Paylaşabilir misiniz? Play storede varsa onun linkini alalım.
Çok pahallı, ben geçen ayalrda 1700 liraya 100 watt gan tipi şarj aleti aldım. 2 tane type*c portu var 1 tanede tam boy usb portu var. Markası da mcdodo pps pd qc3 4 falan hepsini destekliyor. https://www.akakce.com/sarj-adaptoru/en-ucuz-mcdodo-ch-8101-100-w-3-port-type-c-usb-fiyati,1449277260.html fiyatları benzer ama en azından biraz bilindik lisansı olan bir adaptör. Globalde de satışı olan bir marka vs. Bunla s23 ultrayı 45 watt şarj ediyorum, o da yetmiyor asus rog ally'ı da şarj ediyor saatimi de şarj ediyorum tek adaptörle her işi yapıyorum ve öyle de 100 watt dahi çekseniz alet ısınmıyor. E şimdi bunun yerine 300 500 liraya samsung'un çakmasını da almak saçmalık o yüzden. Birde zam muhabbeti de şundan oldu yeni yılda stopaj diye birşey eklendi galiba her satışı olan şeyden firma artık direkt stopaj vermek zorundaydı diye hatırlıyorum. Normalde bu vergi dilimine göreydi onu da kaldırdılar e haliyle fiyatlar yükselecek bu normal. İnternette rekabet var en azından burada tüketici olarak bizim seçimlerimiz var ona göre bakmamız lazım. Gene de tabi çok pahallı ama yapacak birşey yok. Eskisi gibi çinden aliexpressten vs de alamıyoruz çok sınırladılar. Vergi inanılmaz arttı.
-
Merhaba bende baya bir alış veriş yaptım iyi ki de almışım diyorum şimdi almak hayal oldu. 2 şer tane aldım farklı zamanlarda, birde çakmak şarj aleti aldım daha sonra lenova 68w olanı da aldım deneme için o da iyi çıktı ama daha sonra fiyatı arttı.
aliexpress.Baseus 140W GaN şarj USB tip C şarj PD 3.1 hızlı şarj 4.0 3.0 USB C hızlı şarj MacBook dizüstü bilgisayarlar için iPhone 15 14 13 - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005005425954553.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.12aa3d12cBaABb&gatewayAdapt=glo2turaliexpress.Baseus 65W GaN şarj hızlı şarj 4.0 3.0 tip C PD USB şarj taşınabilir QC4.0 3.0 hızlı şarj Laptop için IPhone14 13 - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005005368198990.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.39.12aa3d12cBaABb&gatewayAdapt=glo2turaliexpress.Baseus 140W araç şarj hızlı şarj PD 3.1 QC 3.0 için Macbook Pro dizüstü USB tip C araç şarj için iPhone 13 14 Samsung - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005005314072486.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.70.311d3d12e988rh&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 7 Ocak 2025; 15:34:17 >
-
Hocam ne karar verdiniz? Ben de s20 fe kullanıcısıyım ve aynı şekilde kararsız kaldım, iş için kullanmıyorum gerçi ama özellikle kaç sene gider konusu kafamı kurcalıyor çünkü 2 android güncellemesi ve 1 guvenlik güncellemesi kalmış önünde cihazın, s24 tarafında ise dediğiniz gibi daha 6 sene güncelleme var? Bu konuda mevcut kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum? Bir başka konu kafama takılan fotoğraf çekerken gecikme şikayetleri (shutter lag), hareketli çocuk/hayvan/obje vs çekimlerinde bulanıklık, acaba son güncellemelerle düzeldi mi bilen yaşayan var mı?
iyi akşamlar arkadaşlar. Acil yardıma ihtiyacım var. S23 ultra artık üretilmiyormuş.
Trendyol da falan samsung türkiye garantili sıfır satılanlar güvenilir midir?
Baldız telefonu kırmış acil telefon almalıyız:)
-
Hocam selam bende s20 fe kullanıyorum bende sizin gibi geçiş yapmayı düşünüyorum ama s20 fe nin kamerası ve kullanım süresi artık yeterli gelmiyor
S20fe güzel cihaz bende 3 seneye kadar kullandım. S20fe'den de s23 ultraya geçtim 1 sene olacak. En büyük artılarını yazayım.
Pil s20 fe'den çok çok daha iyi gidiyor.
Kamerası s20 fe'e göre fersah fersah üstün.
Ekranı s20fe'e göre abartmıyorum ama 2 3 misli daha iyi, biri güneşte rahat görünmezken s23 ultra güneşte cayır cayır çok rahatça görünüyor.
Hız olarak böyle aşırı uçar kaçar farklar yok ama gene de s23 ultra daha hızlı. Kameraları daha iyi ancak şu da var hızlı obje işte kedi köşarken arabanın camından bir yere odaklayıp araç giderken çekerken biraz flu oluyor, bunun da olmadığı android telefon zannediyorum ki pek yoktur. Mesela dün otobüsle gelirken bir ilana odaklandım e otobüs titriyor birde görünsün diye 10x zoom yaptım e haliyle flu çekti. Ha taramalı gibi basılı tuttum onu farkedince o aradan daha düzgün olanı kullandım.
-
Samsung Shop'lara bakın. Biraz pahalı olabilir ama diğerlerinde yenilenmiş/kullanılmış ürünle karşılaşma olasılığınız var.
-
Baldiza hediyen olsun 10k sen koy s24u al geç:)
Baseus un 140w şarj cihazını bende almıştım amazondan 1000 tlye. Samsung note 10 plus ta super hızlı şarj 2.0 ı desteklemiyordu. S23 ultra da super hızlı şarj 2.0 destekliyordu.
120w destekleyen xiaomi cihazda 30w tek verebiliyor. Hala kullanıyorum. Tek artısı, 2 tane Samsung cihazı super hızlı şarj 2.0 desteği bozulmadan şarj edebilmesi. Fakat stabilitesi yok malesef. Normalde xiaomi cihazı 100 w ile şarj edebilmesi gerekiyordu. Şarj kablosu 120w destekleyen çeşitli kablolarla denemeler yaptım. Hepsi de Orijinal kablolar. Malesef desteklemiyor.
Lenovo bilgisayarımı 100w ile şarj ediyor mu diye denedim. 35-40w maksimum şarj desteği vardı. Vaat ettiğinin çoğunu veremeyen bir cihaz.
Tekrar söylüyorum, evde Samsung cihazlarınız varsa onlar için iyidir. Gerisi şişirme.
Amazonda hangi ara 1000tl olduki ? vaat ettiği demeyelimde şarj protokolleri ile alakalı bir durum, benim eski nesil 45w şarj aleti vardı onunla süper hızlı şarj 2.0 edemiyodum. xiomi, oppo yada honor olsun onların hızlı şarj larını desteklemiyor kaldı ki onların şarj aletleri de bizim telefonda hızlı şarj yapmıyor. notebooku gelince onu test cihazları ile test ederek gözlemleyebilirsin. baseus 30000mah 65w olan power bankımda 65w ile şarj edebiliyorum. notebook denk gelirse deneme yaparım.
-
140w diye alınca, insan herşeyden kullanabilirim hissine kapılıyor. Birazda pazarlama taktiği galiba. Onlar da biliyor her cihazda destek olmadığını. Açıkça belirtselerdi daha iyi olurdu. Ben deneyimleyerek öğrendim bunu.
Satın alma tarihime baktım, 5 temmuz 2023 olarak gözüküyor. 975 tl imiş o zaman aldığımda.
aynı üründen bahsediyorsak çok iyi fiyata almışsın ben 12 kasım 2023de aliexperesden gümrük dahil 61 dolara almışım o günkü kur ile bana 1750tl mal olmuş o dönemlerde trde yoktu sanırsam bilemedim benim bahsettiğim gan5 olan 140w
-
Hanım honor 200 pro dan sıkıldı, şimdi pembe veya krem renginde S23 Ultra istiyor :) Telefonlarımız aynı olsun diye tutturdu. Yana yana temiz 2.el S23 ultra arıyorum. Satacak olan varsa bana ulaşabilir mi
-
Aynı üründen bahsediyoruz. Gan5 olan şarj cihazını aldım.
Günaydın çok iyi fiyata almışsınız, bende ucuza alıyorum diye hep yurtdışından aldım. ben o muazzam ucuzluğu kaçırmışım, şimdi şarj aleti fiyatları uçtu.
-
2023 temmuzda mükemmel indirimler yakaladım. Bilgisayar bileşenleride giyime elektroniğe her türlü ürünü o dönemde aldım stokladım. Çok karlı çıktım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X