Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zayıf Batarya , neonxxl1001 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.928
Cevap
654
Favori
2.131.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20792080208120822083
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server kayıt işleminde knox sayacı tetiklenmez. Aksine knox sayacı tetiklenmiş 0x00000 dışında olan cihazlara serverla işlem yapamazsınız. Server dediğiniz işlemde cihaza sadece combination yani fabrika yazılımı yurtdışından yetki alınarak yüklenir. Fabrika yazılımında yetkililer tarafından repair yapılıp tekrar globale dönülür. Knox sayacını tetiklemesi için cihazınızda bootloader açmak veya root yapmak gibi işlemler uygulaması gerekir. Server işleminde cihazınızda bootloader dahil açılmaz. Bootloader açılan cihazlara da aynı şekilde server işlemi uygulanmaz. Yani sorun olacak bir şey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rahatbek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Model yılı geçmiş olmasına rağmen hâlâ üst düzey telefonlara hem kamera hem hız hem batarya konusunda kafa tutabilecek bir cihaz s23 ultra. Samsung tam olarak komplike bir cihaz olarak bunu çıkardı galiba. Ne arasam bunda mevcut, iki yıl oluyor alalı ve en az iki yıl daha kullanırım heralde. Oldukça memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4X HD kullanıcısına yanıt

Yıllardır alışkanlık, bunlar yarısıSamsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

2-3 gündür whaupda bazı kişilerle yazışmamda sohbet ekranın sağ üst tarafına bir çubu
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]k geliyor ve ordaki 3 nokta işaretine tıklayamıyorum. O 3 noktaya tıklayamadığım için paylaş gibi komutlar gelmiyor. Başına böyle birşey gelen oldumu. Wp yi silip yüklemedim yazışmalar gitmesin diye.

• liberta50 L kullanıcısına yanıt

üstüne basılı tut istediğin yere taşı. o edge bilgilendirme çubuğu. onu ekrana doğru çekersen kısayollar çıkar. goodlock ile egde ayarlarını değirtirebilirsin.

https://www.donanimhaber.com/samsung-good-lock-nedir-nasil-kullanilir--147602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatbek -- 3 Ocak 2025; 14:22:22 >

Ya çok cahil hissettim kendimi. Basıp çekince çeviri diye bir kutucuk açıldı. Kapattığım kutucuğu kaybodu. Saolsın

• Ana konunun tek konusu server kaydı bari başlığı s23ultra server kaydı diye değişelim.

• Arkadaşlar telefonum yeni aldım da iphonun 20w şarj aleti var onunla şarj etsem sorun yaratır mı cihaza

• etmez sadece şarj süren uzun olur.

• ozkan388 O kullanıcısına yanıt

45W SAMSUNG ŞARJI 500 TL YE ALMIŞTIM

• Garanti bitmeden batarya değişimi i için batarya sağlığının %80'nin altına mı düşmesi gerekiyordu.
    Ya da garanti kapsamında neden göstermeden batarya değişimi hakkımız var mı

• ozkan388 O kullanıcısına yanıt

Sorun olmaz. Şarj olması biraz uzun sürer. Ben kullanmıyorum ama kullananlar memnun. Şunu alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-usb-c-hizli-sarj-aleti-orgu-sarj-kablo-samsung-pps-2-0-isi-dusurucu-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-super-hizli-sarj-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach02589-p-HBCV00002YY8JU?ftid=onz881fc5evhh9d2&url_src=and-product-detail

500tlye aldığın 45watt samsung sarj aleti orjinal değildir.

• mikarichi kullanıcısına yanıt

garanti kapsamında bir defa batarya değişimi hakkı olduğu söylendi bana yetkili servisten. bitimine on gün kala değiştirdiler.

• inferior İ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Garanti bitimine yakın batarya değişimi talep ederim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 4 Ocak 2025; 11:58:50 >
  • osamanos kullanıcısına yanıt

bunların yalancısıyız, resmi logo var, mediamrkt ta 750ye gördüm aynısını.

Cihazın fotoğrafını çekip paylaşır mısınız? O sitelerde çoğu satıcı sahte satıyor. Trendyol, amazon, hepsiburada, teknosa, n11 gibi sitelerden Satıcı site adıyla aynıysa öyle alınır. Yoksa çok güvenilir Satıcı bulmak lazım. Orjinalinden ayırmak çok zor. Ama çoğunda belli oluyor.

• osamanos kullanıcısına yanıt

Pazaryeri satışı olan sitelerde güvenilir satıcılar bulmak lazım ama o da çok zor. Hepsiburadadan mesela samsung türkiye veya hepsiburada'nın kendisi satıcı olması lazım. Yada amazon ise samsung tr gene veya amazon hem gönderici hem satıcı olması lazım. Başka türlü öyle abdülrezzak bilişim aş vs ise o işte büyük iş dönüyor. https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/45w-power-adapter-black-ep-t4511xbegww//

Zaten samsung'un kendisi 2500 liraya satıyor. EP-T4511XBEGWW Model kodu bu ama aratınca bin liraya da satan var. İşte onların enredeyse hepsi çakma zaten. Bu çakma işinde öyle ustalaştılar ki yazıları falan artık beceriyorlar yetmiyor adaptörün içine ağırlık koyuyorlar ekstra ağır olsun diye vs. o derece herifler çakma yapıyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]aliexpress.
    Samsung şarj 45W süper hızlı şarj tipi C için orijinal PD adaptörü Galaxy Z Flip Fold 5 4 3 2 S24 S23 S22 Note20 Ultra - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006763378469.html

Adamlar bak kutusuna herşeyine kadar çakmış çakma satıyor. Yorumları da iyi çünkü bilmiyor ki millet. Taktım diyo o şarj ediyo tamam bitti. Ondan sonra pilim niye şişti ? telefonu şarja takıyorum şarj etmiyor ne oldu ? işte vay efendim telefonum bir kapandı birdaha açılmadı ne yapıcam vs. vs. vs.

• Sonklavyebukucu ADLI kullanıcının optimizasyonlarını yaptım açmış olduğu bir konu vardı @Zayıf Batarya olur demi?

• Arkadaşlar selamlar
    S23 Ultra arıyorum
    Yurt dışı 512'lik lazım kayıtlı veya kayıtsız
    Satmayı düşünen varsa yazabilir

• 
Sayfa: önceki 20792080208120822083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.