çok teşekkürler ne kadar basit bir şey bulamamışız |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2079. sayfa)
-
-
Evet , ama değiştirdim ins geri döndüm, güncelleme geldiğinde thl ile kontrol edip indiriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de arıyorum neoflex bulursan beni de haberdar et be dostum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamamdır hocam bulursam atarım
Eyw dostum
Arkadaşlar selam. s23u yurtdışı alıp imei kayıt parası 6k iken kaydetmiş biri olarak 2026'ya kadar bu cihazımı kullanıp sonra 2026'da s26u almayı düşünüyorum.
2026'da yd s26u alıp 4+4 ay kullanıp süre bitince yurtdışına gidip telefonu ikinci el olarak yurtdışında satıp sonra yine yeni bir kapalı kutu s26u alıp kullansam nolur? hiç kaydetmeden ve telefonları her 8 ayda bir değiştirerek yani. bence olur gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
-
Ben öyle kullanıyorum uzun zamandır. Cihazı da burada (ilk sim kapanmaya yakın) arkadaşlara filan veriyorum.
yurtdışına sıklıkla çıkma imkanım var ama bir telefoncuya girip selam ikinci el telefon alıyor musunuz diye hiç sormadım açıkçası :D ama kabul edilebilir bir fiyata alırlarsa bu döngüyü sonsuza kadar devam ettirebilirim gibi.
bu saatten sonra ülkemizde imei kaydına para verilmez yani. ama 8 ayda bir telefondaki uygulamaları, her şeyi klonlamak lazım tabi sıfır cihaza geçerken.
peki burada arkadaşlara veriyorum derken, arkadaşlarınız türkiye'de mi? kayıtsız olunca kapanınca kullanamazlar ki, benim yurtdışına tekrar götürüp orada satmayı düşünmemin sebebi yurtdışında gayet de kullanılabilecek olması.
-
İkinci simi yeni sahibine ayırıyorum, 4 ay sonra başlarının çaresine bakıyorlar
Neden satıyorsunuz?1 telefon yerine 2 telefon alınır. 2 farklı renk 16 pro Toplam 80k. İlk 8 ay birini 4 ay diğeri kullanılır. Yılbaşı ikisi sıfırlanır. Böyle devam edersiniz. Sıkıldınız satmak istiyorsunuz yılbaşında sim süreleri sıfırlanınca çok güzel fiyata iphone satılır. Şuan ciddi bir piyasası var kayıtsız da.
Samsung seven s24 ultra alır 30 verip. 8.ayda s25 ultra alır yine sıfır s24 ultra dan ucuza gelir.
İnsanlarda korku var yılbaşı sıfırlama olayı kalkar diye ama bence kalkmaz. Böyle kullanan kesim %1 bile değil. Asıl olay kaçak imei atılan xiaomi redmi tarafında. Doğuda telefoncular yasal telefon satmıyor. Tezgah kaçakla dolu. Bu telefonlar Nusaybine ıraktan kaçak geliyor. Terör örgütü bundan para kazanıyor. Devlet bunu çok iyi biliyor ama bu olaya bile müdahale edilmedi. Mardin Antep Urfa kargolar kamyon kamyon kaçak telefon taşıyor diğer illere.
4 ay süre turist için iş adamı için gerekli. Süreye dokuncaklarini sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tabi, eğer yılbaşında imei süresi sıfırlama olayı hep devam ederse dediğiniz gibi yalnızca 2 cihazla da bu döngü sürdürülebilir.
ama tabi 8 ayda bir yeni veya bir üst model cihaza geçmek de güzel olur ve aynı anda hep 1 cihaza sahip olunur.
bir de 8 aylık cihazı yurtdışında satarken neredeyse sıfır kondisyonunda olacağı için güzel fiyata da alırlar diye düşünüyorum. avrupa'ya sık gittiğim için oralarda mediamarkt, cex, mediaworld, euronics gibi yerler ya da zincir olmayan telefoncular az bir kayıp ile cihazı alabilir diye umuyorum.
-
Size geç düşmüş,cscden kaynaklı olabilir,
Valla devam etmezse gurbetçiler her sene telefon değiştirir, o da sorun olur bence. Ne o Türkiyeye geleceğim 1 sene evvel aldığım canavar gibi S24u çalışmayacak öyle mi? Yok bu olmaz işte. O kadar da değil.
Android için junkman tarzı bir spam engelleyici yok mu? Samsung mesajlar ve Google mesajlar spamları tam anlamıyla engelleyemiyor
-
Merhaba,
Kayıtsız telefona SIM kartı taktım 1 ay kullanıp çıkardım diyelim ve 2 ay sonra yeniden taktım. 4 aylık süreden 3 ay mı gitmiş oluyor, yoksa sadece kullandığım 1 ay mı gitti 3 ay daha kullanabiliyormuyum?
Bilmiyorum anlatabildim mi. Yani sistem SIM i bir kere gördüğü anda 4 aylık sayacı çalıştırmaya başlıyor ister kullan ister kullanma 4 ay geriye saymaya mı başlıyor.
-
sim takıp cihaz şebeke sinyal almaya başladığı andan itibaren 120 günlük süre işlemeye başlar.
biraz daha iyi süreleri alırsınız bir kaç optimizasyon ile fakat göründüğü üzere şebeke probleminiz var gsm operatörünüzün şebeke sinyali zayıf normalde bataryayı en çok sömüren olgunun başında zayıf şebeke sinyali gelir..
Mezo Sms kullan hocam şuanda en iyisi ücretli olarak al arkana yaslan otomatik spam koruması çok başarılı ayrıca çok esnek filtreleme seçenekleri var özelleştirilebilir yapısı ile bir tane bile spam kaçırmıyor parasını hakeden ender uygulamalardan bir tanesi diyebilirim 1 aylık denemek için al memnun kalırsan ömür boyu alırsınız çok cüzi fiyatı var.. Junkman kadar başarılı ve onun Android melezi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X