yasaya göre 1 yıl sinyal alınmayan imeiler kapanıyor bu yüzden her sene en az kaç defa diğer sime hattı takup arama falan yapın sinyal alıp versin. |
Bildirim
yasaya göre 1 yıl sinyal alınmayan imeiler kapanıyor bu yüzden her sene en az kaç defa diğer sime hattı takup arama falan yapın sinyal alıp versin. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
14t proyu en başa koyardım. Yok MTK işlemci takıntınız varsa o zaman 14 le s23u arasında seçim yapardım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi versamaxx -- 26 Aralık 2024; 15:28:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar merhaba şöyle bi sorunum var belki basit bir ayar ama bulamadım bir türlü misal aimp, youtube vs ses dosyası açtığım zaman kilit ekranında bunları kontrol edemiyorum kilidi açıp bildirim sekmesini indirmem veya uygulamaya girmem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne güncellemesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu var en son gelen, başka mi geldi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALyCho -- 27 Aralık 2024; 1:19:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Günaydın, aynı yazılım sürümüne sahibiz sende mi thl csc sini kullanıyorsun ? |