Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zayıf Batarya , neonxxl1001 , Alonedark_01 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.928
Cevap
654
Favori
2.131.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20782079208020812082
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aranıza yeni katıldım, yd mı diye bakıyordum, yurtiçi yenilenmiş cihazları gördüm, mükemmel kalite hem 12 ay taksit, hem 12 ay garanti, bazı indirimlerle uygun fiyata da geldi. gayet güzel bir cihaz. bir sürü farklı ayarlar varmış. finelock, goodlock, camera asistant, sound asistant, lmc (google kamera) cihazı farklı bir bouyta taşıyor. csc değişimi ile konuşma kaydı da geliyor. tıktık ile ekran görüntüsü almak harika. toplam 400 civarında yüklü uygulama var, akşama en az%20 ile şarja takıyorum. bakalım sonrası nasıl gidecek.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Sim1'de 120 gün kullanıp, o süre bitmeye yakın Sim2'ye geçip bir 120 gün de orada kullanabilir miyiz? Geri kalan 4 ay boyunca da E-Sim kullanarak, yeni yıla giriş yapmış oluruz.

• Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    2 tane sim var 4 ay bekleyeceksin. E sim 2. Sime kayıtlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMEI'ler sabaha kadar sıfırlanır mı acaba? Yoksa yarını mı bekleyelm?

• Kiymalipide kullanıcısına yanıt

S24u konusunda gece 00.15 de açıldığını söyleyenler var.

Benim s23u hala açılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar dün itibariyle bende bir s23 ultra sahibi oldum. Bi türlü WhatsApp ı icluddan yani iostan aktaramadım nasıl olacak bu.

• ozkan388 O kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]Sabri ALYUyoutube
    iPhone'dan Galaxy'ye WhatsApp dahil tüm verilerinizi aktarın
    https://www.youtube.com/watch?v=4yoUDolk24s&t=227s
  • Kiymalipide kullanıcısına yanıt
    7-10 gün sürebilir yeni yılın ilk gününde açılanda oluyor bir hafta sonrasındada..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

7-10 gün sürebilir yeni yılın ilk gününde açılanda oluyor bir hafta sonrasındada..

Ben cihazımı eylül ortasında aldım ve aralık ortasına kadar sim1 kullandım. Aralık ortasında sim2 ye kullanmaya başladım. Dün gece 23:00 de cihazdan sim kartı çıartıp, o haliyle saat 00:30 kadar kapalı tuttum ne olur ne olmaz diye ( ne olur ne olmaz diye Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] ) . 00:30 da sim kartı cihazın sim1 yuvasına taktım fakat cihaz o haliyle saat:05:00 a kadar hiçbir şekilde şebeke alamadı. Sonra o an sim kartı çıkarıp tekrar sim2 ye taktım hemen şebekeye bağlandı cihaz. İnşallah sim 1 de şebekeye bağlı olmadığı süreyi, başlama süresi olarak değerlendirmez. Yoksa boş yere 4 ay gitti Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

hocam mesela devretmez dediniz ya,

benim sim1 kapandı, sonra 3 ay kadar da sim2 kullandım,

kullanımlar diyelim ki 10 ocakta yenilenecek,

benim sim2 de 10 ocakta ilave 120 gün süre alacak mi? yoksa 10 ocağa kadar aldığım şebekeyi 120den mi düşüyor?

düşmüyorsa ilave 10 gün kullanmış olacağım,

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    son kullanımda olan sim ile devam etmek gerekiyor hocam örneğin sim2 kullanıyordunuz diyelim şebeke 10 ocakta gitti aynı simi çıkarıp aynı slotta devam etmek lazım en sağlıklı yöntem bu çoğu kişi bu hataya düşüp sim 1 takıp eş zamanlı aktive ediyor bilmeden ayrıca şebeke kapanana kadar geçen süre sonraki 120 günlük hakkınızdan gitmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

son kullanımda olan sim ile devam etmek gerekiyor hocam örneğin sim2 kullanıyordunuz diyelim şebeke 10 ocakta gitti aynı simi çıkarıp aynı slotta devam etmek lazım en sağlıklı yöntem bu çoğu kişi bu hataya düşüp sim 1 takıp eş zamanlı aktive ediyor bilmeden ayrıca şebeke kapanana kadar geçen süre sonraki 120 günlük hakkınızdan gitmez..

valla dün gece sim1 e taktım az önce tekrar sim2 ye aldım.

sim1 de hala şebeke yoktu, BTK da da kayıtsız olduğu tespit edilen cihaz olarak görünüyor hala.

inşallah ters köşe yapmazlar :)

120 gün yenilendiğinde otomatik şebeke gelmiyor mu hocam, illaki simi çıkarıp takmak mı gerekiyor yine.

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Ağ ayarlarını sıfırlayarak yada mevcut simi çıkarıp takarak deneyeceksiniz kullandığınız sim aktif olduğu sürece kapanana kadar bekleyin.

• Hattı takmam lazım ya, kesin bana 1 hafta sonra gelir şebeke.

• Wp den yedekleme yaparken yuzde 99 da kaliyor 1 haftadir cozumu nedir

• Arkadaşlar merhaba. Elimizde s24 ultra var. Server hala açılmamış diyorlar. 8 ay daha süremiz var idare eder amas23 ultra gibi sürekli açık duruma ne zaman gelir ?

• 1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..

• rahatbek kullanıcısına yanıt

400 Uygulama ne hocam ne yapıyorsunuz öyle :)

• Samsung One UI 7 ile Knox güvenlik sistemini daha da geliştirmiş. Acaba bu durum server kayıtlı cihazları etkiler mi? Servislerin kısıtlanması veya farklı sorunlar gibi...

Hatta güvenlik ayarlarına knox sayacına bakan bir bölüm dahi eklemişler. Muhtemelen bu fotoğrafta tik olan server kayıtlı cihazlarda x olacak. Knox sayacı tetikleniyor server kayıtlı cihazlarda.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 20782079208020812082
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.