Bildirim
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2082. sayfa)
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba pilinden memnun musunuz ekran süreniz nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Good Guardians önerir misiniz? Galaxy app boster
Kamerası ve pili en çok beğendiğim özellikleri zaten. Pili en yoğun kullanımda dahi günü çıkarıyor. Ortalama ekran sürem 7 saat üzeri oluyor gün içinde. Akşamdan akşama şarja takarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuda daha önce pek fazla değinilmedi galiba ama bu pwm dimming olayı benim epey kafamı kurcalıyor. Zaten vertigom var. Anladığım kadarıyla S23 ultra ların pwm değerleri epey düşükmüş ve bu yüzden de göz rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi rahatsızlıklara yol açabiliyormuş bu durum. Gerçekten de bazen telefona biraz bakınca gözlerim aşırı yoruluyur ve gözlerimi ovuşturma-kırpma ihtiyacı duyuyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu durum ile ilgili ? Ne yapmak lazım bu pwm dimming düşüklüğünün vereceği zararların etkilerini azaltmak için sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 5 Ocak 2025; 23:27:57 >
Sizin verdiğiniz 2500 tl fiyat abartılı gerçekten. Bu şarj cihazlarını uzun süre takip ettim. 1000 ila 1200 tl arasına satılıyordu. Orijinal. Ancak yıl başından sonra orantısız bir zam verilmiş. Milleti söğüşleyen söğüşleyene.. Devlet bu şekilde zam verenlerin tepesine binmezse bu düzen böyle devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 5 Ocak 2025; 22:55:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende defalarca yaşadım bu olayı. Ara ara böyle güncelleme hatası veriyor en iyi çözüm, fazla vakit kaybetmeden wp yi tamamen silip yeniden yüklemeniz gerekiyor. Aksi halde mesajlar geldikçe fotolar videolar geldikçe hepsi gelmemiş gibi silinecek yeni yüklemede.
Tıktık ile ekran görüntüsü nasıl alınıyor? Nereye tıktık yapılıyor?
Ben Trendyol Üzerinden "Vatan Bilgisayar" satıcısından kampanyada 399 Liraya Orjinal 25w olanı almıştım.
Model numarası: EP-T2510N, bu üründen kablo çıkmıyor, telefonun kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum.
Yeterince hızlı sarj ediyor. 15w ile 25w arasında ciddi fark varken 25w ile 45w arasında çok fazla fark yok.
-
Spigen 45w alın geçin, kutudan kablosu da çıkıyor. 400-500 tl arasında satılıyor
Kesin mi bu
Hocam içindeki kablo 45 w 2.0 hızlı şarja uyumlumudur?deneyimlediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiwy7 -- 6 Ocak 2025; 16:43:43 >
Evet uyumlu, deneyimledim. Ayrıca bim markette polosmart marka Typc-c to Typc-c kablo var 60w destekli. Fiyatı 59 tl. Onu da aldım deneyimledim. Hızlı şarj 2.0 desteği yani 45w desteği var.
bana servisten söylenen bu şekilde oldu ve s20 fe cihazın bataryası değiştirildi. başka bir problemden dolayı vermiştim. o problem çözülmedi ama batarya, şarj soketi ve arka kapak değiştirildi
Önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı ?
Arkadaşlar selam s20fe den 23 ultra yd server kayıtlı geçilir mi?
Sorman ayıp kardeşim. Geçilir mi diye sorulur mu. Çağ atlamış gibi olacaksın. Atla gel hemen düşünmeden.
Yenisini hazırladım.
* One Ui 5, 6, 7 uyumludur.
* Hava Durumu farklı arkaplan renk seçenekleriyle ve siyah beyaz yazı renkli yeni widgetlar tasarlandı.
* İlerlemeli barlı playerımız tekrar düzenlendi. Batarya sıcaklığı, Batarya doluluk oranı, CPU kullanım oranı, İnternet anlık kullanım hızı, Ses seviyesi, Çalma listesi kısayolu eklendi. Farklı arkaplan renk seçenekleri mevcuttur. Spotify, YouTube, YouTube Music, Apple Music, Muud vs destekler.
* Saat Widget farklı arkaplan renk seçenekleriyle tekrar düzenlendi.
* One Ui 7 sürümü simgelerine göre sistem ve büyük klasör uygulaması güncellendi.
Kayıpsız Resim Linki
Koyu Resim 1
Koyu Resim 2
Açık Resim 1
Açık Resim 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 7 Ocak 2025; 1:31:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yenisini hazırladım derken?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X