Hocam watch 7 almaya karar verdim. Madem taksitle alacağım aldığıma değsin uzun süre kullanayım dedim hemde güncel olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2076. sayfa)
-
-
80-90 bende vermeyi düşünmüyorum.
50 aydır mi10t 8/128 kullanıyorum.
son zamanlarda açılıp kapanmaya başladı.
8 gen 2 veya 8 gen 3 bir cep telefonu almayı düşünüyorum.
çift uygulama mevzusundan xioami ve samsung bakıyorum.
xiaomi ler aşırı pahalı.
samsung s serisinin kablo ve dex desteği benim hoşuma gidiyor.
telefonu 4 yıl sonra tv box olarakta kullanma şansım var.
s23 ultra eğimli ekranından istemiyorum pek.
s24 ultra da 65 bin lira çok.
mi 15 ve mi 15 ultrayı da merak ediyorum. fiyatı ne olacak.
-
S23 ultra resmen bataryayı emiyor, hayatımda gördüğüm en kötü batarya performansı bu cihaza ait.
Konum kapalı, bluetoth kapalı, oyun vs. oynanmıyor, 10 gün önce sıfır temiz kurulum yapıldı ve kurulum yapılırken arka plan izinleri-konum kullanımı vs. kapatıldı, çözünürlük 1080p, tema sürekli karanlık, AOD kapalı yani cihazı bildiğin ölü mod da kullanıyorum halen daha dışarıda 4.5G de aldığı ekran süresi 5.5 saat daha hiç üstünü göremedim.
Abi nasıl bu kadar leş ötesi bir batarya yönetimine sahip bu cihaz aklım almıyor. Bir de utanmadan IOS dan sonraki en stabil, sorunsuz işletim sistemi diyorlar. Yıllarca xiaomi kullandım inanın MIUI fersah fersah daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 21 Aralık 2024; 21:20:54 > -
Şirket iphone verdi ben hanıma verdim :) şimdi geri istemem bana daha pahalıya maal olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben s23u dan mi14u ya geçtim. YD server kayıtlı tek hat 36500 e geldi. TR fiyatı 80 bin TL şaka gibi. Üstelik yanında 90w da değil 120w şarj aleti yollamış satıcı arkadaş. Normalde s24u deneyecektim ama s23udan sonra sarmayacağı belliydi. Olmadı düz mi 15 falan bekleyin derim tabi global olanını. Samsung tarafında exynoslu s24 ve s24+ dan zaten uzak durun.
Ya da vivo x100 pro TR diycem ama o da 55k civarı.
-
55 bin lira o cihaza vermeyi düşünmem. işlemci mediatek.
-
Mediatek işlemciler eskisi gibi değil. O işlemci şu anda 8gen3 den bile iyi bir işlemci. Ama o cihaz kamera odaklı bir cihaz. Kamera önemliyse alınır yoksa diğer ihtiyaçları karşılayacak bir sürü cihaz var tabi ki.
Honor Magic 6 Pro
Mi 14 Ultra
Mi 14
Oneplus 12
Bunlar 8gen3 lü makineler. Bunlardan başka aklıma gelen güncel cihaz yok maalesef.
-
Merhaba arkadaşlar şuanda yurtdışı 14pro kullanıyorum bataryadan dolayı artık illallah ettirdi birde yıllardır ios hep aynı sıkıldım öncesinde p30 pro kullandım. Satıp server kayıtlı s23 ultra düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz yoksa başka cihaz ne önerirsiniz. Üstüne çok vermeden böyle bir değişime gitmek istiyorum
-
mi14 fiyatı 40 bin bandında olsaydı düşünürdüm.
oneplus da çift uygulama olayı yok.
xioami de var. samsung da güvenli klasör ile oluyor.
biraz daha bekleyelim bakalım.
ultra aşırı pahalı.
dirençli düşünmüyorum.
server a güvenmiyorum.
bankacılık uygulamaları var 9 tane
dolandırılma riskine gerek yok.
sonra deriz 100 vereydım de bu iş olmasaydı.
bilgi için teşekkür ederim
-
Bende ayni cihazi kullaniyorum,kayit sürem bitmesine daha var bitmiş olsaydi emin değilim belki diyicem ama honor magic 7 pro yada vivo x200 beklerdim..Bekliyeem diyorsan magic 6 pro yada x100 odaklan..Server kayit vs ugraşma derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayıt süremle ilgili bi sıkıntı yok 2025 ağustosa kadar kullanabilirim ama öyle leş bir bataryası varki sabah %100 le çıkıyorum öğlen 2 gibi kırmızıyı görüyorum. Pil sağlıda %89 da daha ona rağmen oyun felanda oynamıyorum işe giderken yarım saat navigasyon sonrasında tüm gün mail ve whatsapp bildirimleri başka ekstra bir kullanım yok o yüzden artık androide geçim diyorum bataryası sağlam akıcı 14t pro yu inceledim biraz fena cihaza benzemiyor ama xiaomiyede bulaşmak istemiyorum reklam vs durumları var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlısı olsun. Aynen öyle güncel almak daha iyi güncelleme açısından da daha uzun ömürlü olacak. @liberta50 O uygulama da zaten özellikle telefona update geldi birşey oldu falan direkt saçmalıyor. Milletin telefonu komple sıfırlanmış falan birsürü şikayetler var. Yeni gelen oneui update'i ile de uygulama çalışmıyormuş falan, markette zaten 10 yorumdan 8'i neredeyse hep sorun. :D
-
Mi 14 YD kayıtlı yanlış hatırlamıyorsam 24-25 bandında satılıyor. Bu arada server kaydında root-rom-BL kilidi açma tarzı şeyler olmuyor. Bildiğiniz yazılımla imei değiştiriyorlar. Yani server kaydında güvenilmeyecek bir şey yok. S23U 16 ay kullandım çift hat serverlı. Güvenli klasör ve samsung pass dışında her şey çalışıyordu. Xiaomide bu ana kadar çalışmayan bir şeye denk gelmedim daha. Belki kurumsal programlar ve mailler olabilir. Banka uygulamaları sorunsuz.
-
14 pro'dan sonra bazı şeyleri aratabilir s23 ultra ama genel olarak memnun kalırsınız. p30 pro kullandıysanız android'e zaten aşinasınızdır. Ama huawei de şöyle bir olay da var emui biraz farklı bir sistemdi, güncelde harmony os oldu ama malum google yok, ama s23 ultra genel olarak ekran kamera cihaz malzemesi premium hissiyatı vs üzecek telefon değil. Biraz eskidi malum s25 serisi gelecek. Onun harici üzüleceğinizi sanmam. Olmadı bir bekleyin s25 ler gelsin belki malum yollu s24 ultralardan kıstırabilirsiniz o süreçte biraz daha iyi olur.
-
Senin cihazda sıkıntı var 6 7 saat ekran süresi veriyor yd s23 ultra s24 ultradada benzer bi tık daha iyi gibi pil. Xiaomi alacaksan reklam meklam çıkmıyor daha önceki telefonum xiaomi idi gayet güzel ya sat kurtul ya pil değiştir bişeyler var o s23 ultrada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşın cihazı s23u değil. İphone 14 pro. Sanırım pili ömrünü doldurmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 14prodan bahsettim hocam batarya sıkıntısını 14proda yaşıyorum s23 ultrayı bayadır araştırıyorum burda gördüm batarya sıkıntısı yaşayan arkadaşı ondan emin olamadım ama s25 serisini beklicem gibi sonrasında 24 ultrayı düşünebilirim server kaydı şuanda ara ara çıkıyor galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xiaomi 14 Global varyantı 25 bandında 23-24 bandında Çin olanları mevcut bahsettiğiniz gibi.. Bu cihaza zaten direnç kaydı hiç çıkmadı server kaydı çıktıktan sonra tekrar revaçta bir cihaz haline geldi malzeme kalitesi, premium hissiyatı ve kompakt yapısı itibariyle..Repair yöntemi sebebiyle kıyıda köşede kalmış Xiaomi'nin mücevher nitelikli modellerinden server kaydı ile çalışmayan hiç bir uygulama yok ifade ettiğiniz gibi tek handikabı tek sim kayıt olması sim1 pasif kalıyor onun haricinde çift sim kullanıcısı değilse tercih eden kişi sağlam bir imei ayarlarsa atıl vaziyette duran faturalı bir cihazı varsa Türkiye garantili cihazdan zerre farkı olmuyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 21 Aralık 2024; 23:26:25 >
Kesinlikle şu piyasada global olan modeli 25 liraya bedava. X6 pro bile 18 19 olmuş yurtiçi. 8gen3 lü alınabilecek en kompakt cihazlardan. Magic6 Pro da kullandım. Tadı tuzu yok. Hele kamera mi14 ultranın yakınında geçemez. Dxomark full palavraymış onu anladım şu son 2 haftada.
Kesinlikle haklısın üstad kıyaslama çok yerinde olmuş..Benchmark,Dxomark ve İnceleme videoları vb parametreleri inceleyenler artık bilinçli kullanıcıya bunlar palavra geliyor haklı olarak ki defalarca ayyuka çıkan durumlar oldu yani kısacası parayı veren düdüğü çalıyor en güzel kıyaslama forumlarda kullanıcıların geri bildirimlerinin sentezini baz almak..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X