Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2077. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.930
Cevap
654
Favori
2.131.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20752076207720782079
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buradaki rehberi yapman lazım. Ki o zaman baya iyi pil ömrü elde edesin ama dikkat etmen gerekiyor. Yüklü ve arkaplanda çalışan çok samsung servisi var bunlardan lazım olmayanları yada sistemi çok bozmayanlar zaten listede var deneyip duruma göre pil ömrünü iyileştirebilirsin.

Cihazın pil yönetimi kullanım alışkanlığına göre değişiyor. Kullandığın operatörün çekim kalitesi vs. hepsi farkeder mesela pil ömrü için. Az çekiyorsa hattın çok pil yer mesela. Çinli cihazların genelinde özellikle xiaomi bunlarda servislerin çoğu hatta cihazda olmayanlar vs. hiç çalışmıyor o yüzden de pil ömürleri ekran süreleri iyidir. Arkaplanda çalışan uygulamalar aslında çalışmaz uyku modunda bile değillerdir. Çalışıyorlarmış gibi görünürler ama bir süre sonra uyku modundan direkt sistem otomatik öldürür. Samsungta böyle değil. Sistem biraz daha farklı o tam öldürmüyor mesela o servisler devamlı çalışıyorlar. E birde şimdi spen olayı var, cihazın içindeki kalemi bile şarj eden ufacık wireless şarj sistemi bile var. Kalemin bile ufak bir pil gibi sistemi var bt ve kontrol için o bile cihazın pilinden yiyor aslında. E buna bağlı da siz kalemi taktınız çıkarttınız arkada çalışan sistem uygulamaları dahi var. Daha kulaklık için buds için ayrı sistemler saatleri için ayrı servisler ohooo zebilyon tane sistem arkaplanda çalışıyor. Çinlilerde malesef böyle birşey yok. O yüzden pil yönetimi konusunda sisteme entegre çok serviste olmadığı için daha iyilerdir.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Hocam ben cihazla birlikte Watch 5 proda almıştım. Bunun şarjı hep uyku süresinde veya sabah uyanmak için alarm gerektiği zamanlarda bitiyordu. Telefon zaten hali hazırda yanımda olduğu için minicik ekranda bir şeyler yapayım şeklinde uğraşmak istemiyordum. Baktım bu çekilecek dert değil maks 1 ay dayanıp tekrar fit 2 bilekliğe döndüm. Sonrasında Huawei gt3 pro aldım kafam çok rahat. Ekstra özelliklere ihtiyacım yok. İçerisindeki sağlık paketi gayet beni tatmin ediyor. Cihazdan oluşan beklenti ve kullanım senaryosuna göre tercih bu şekilde yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harmonyoa kullanıcısına yanıt
    S25 ultra serisini bekle çok az kaldı çok şahane çıkar tek serili samsunglar s23 ultra gibi. 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Hocam her şey aktif, ekran 120 hz qhd, Bluetooth sürekli açık ve watch 5'e bağlı, sürekli mobil veride kullanılıyor, oyun oynadığım halde ekran süresi 6-7 saat altına asla düşmüyor. Cihaz yaklaşık 1 buçuk yıldır bende ve format filan da atmadım sadece Server kayıt esnasında rom atıldı malum. Sizin cihazda kesinlikle birşey var. Daha günü çıkaramadığı olmadı bataryanın ki ortalamam da oyun oynamazsam 7 saat üzeridir. Sabah şarjdan alır akşam takarım gün içinde hiç şarj sıkıntısı yaşatmadı. Cihazın en beğendiğim özelliği kamerası ve şarjının uzun gitmesi zaten. Bundan önce ben de sürekli xiaomi kullandım. 11t satıp bunu aldım hatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 5.5 saat ekran suresini aldigimda daha %30 civari sarjim kalmis oluyor ara ara bt acik muzik dinliyorum kulakliktan %90 mobil veri kullanim.Parlaklik %60 seviyesinde herhangi bir guc kisitlamasi vs yok. Cihazin bosta kalma sureside 15 16 saat civari . Daha yogun kullanimim olsa 7 8 saat ekran suresini rahat gorurum cihazda 2 yillik temiz kurulum vs de yapmadim. Sizin cihazda sarji somuren baska birseyler var .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • T Square kullanıcısına yanıt

Tabi bu da bir tercih meselesi. Bende bileklik ondan sonra en son gt2 muadili honor mg2 kullandım daha sonra watch 4 e geçtim. Şarjı büyük problem ama buna göre alışınca aslında çokta dert etmiyorsunuz. Benim için mesela o pratikliği saatin önemli birşey. Tabi ki telefona her an erişebilirim yada kullanabilirim ama saat buna erişimimi dahada kolaylaştırıyor. En basiti spotify da müzik listesini bile saatten kontrol edip istediğimi açıp kulaklıktan dinliyorum. Bunu telefondan da yaparım ama o an saate erişimim telefondan daha kolaysa saatten işimi yapıyorum. Veya işte parça çalıyor bir ortamda birşey de saatte shazam var açıp dinliyor hemen buluyor. O an ufak çantanın bilmemne cebinden telefonu çıkartmayla uygulamayı açmasıyla vs uğraşmıyorum böyle basit ufak tefek şeyler de var.

• Arkadaşlar fikriniz lazım daha öncede kısmen yazdım.

Tel serverlı. S23 ultra

İntellegent hub programını kurarken
    " güvenlik ilkesi, bu vşhaza özel işletim sistemi yüklendiğinden iş prpfili oluşturlması engelleniyor" hatası alıyorum.

Bu forumda başka konuda bir arkadaş csc den kaynaklanıyor olabilir dedi ama sonrasında sağlıklı iletişim kuramadım. Sizce csc olabilir mi? Yada başka ne olabilir fikri olan varmı.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• liberta50 L kullanıcısına yanıt
    Bence onunla alakalı değil. Server kayıtlı cihazda güvenli klasör çalışmadığı için kurulamıyor tahminimce.

• versamaxx V kullanıcısına yanıt

Bu güvenlik klasörünü çalıçtırtamazmıyız. Yokmu yolu yordamı. Başıma iş aldım resmen

Bende çift hat takılı.

Sim 1 Vodafone

Sim 2 T. Telekom

Herşey açık 5 saati geçmiyor ekran süresi.

Temiz kurulum falanda yapmadım. 2. El aldığım cihaz 14 at oldu kullanıyorum. İlk gün ile aynı ekran süresi var.

Yok kral malesef.

Cihaz hangi bölge csc ki ? samfw ile hemen 2 tık ile onu tur yaparsan türkiye olur. Ama tabi rom da önemli, türkiye romu var değil mi cihazda ?

TR romu yoksa onu da böyle indirip yükleyebilirsin ancak bütün bilgilerin vs gider yedeklemen lazım. Önce csc'i dene baktın olmuyor romunu türkiye indir kur o da olmazsa çare yok.

• Server kayıtlı S23 Ultram bugün elime ulaştı iPhone 12'den sonra çağ değiştirdim resmen Yalnız merak ettiğin bir konu var güncellemeleri yapınca cihazın imeisinin uçma olasılığı var mı

• Nimotech kullanıcısına yanıt

Serverda imei hiçbir şekilde uçmaz.

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    dilediğiniz gibi güncelleme ve sıfırlama yapabilirsiniz cpid kayıtlı cihazlarda imei uçma derdi yok

• arkadaşlar selamlar. aktif olarak s20 fe kullanıcısıyım cihaz değiştirmeyi düşünüyorum öncelikle sorularım:

1-) S25 çıkınca S23 Ultra ve S24 Ultra'nın fiyatı sizce düşecek mi? (TR ve YD cihazları için yorumlarınızı ayrı ayrı bekliyorum)

2-) S23 Ultra'ya mı geçsem S24 Ultra'ya mı aşırı aradayım. S23 Ultra daha yakışıklı duruyor ve 512 GB 12 GB RAM'lı versiyonu Amazon'da 50 bin TL S24 Ultra'nın 256 GB 12 GB RAM versiyonu 62 bin 500 TL. Aradaki farka değer mi bir türlü emin olamıyorum almışken en güncelini alayım diyorum ama aradaki fark çok az gibi. Benim için gözüken iki artısı var 24U'nun birincisi yansıma yapmayan ekran ikincisi de 7 yıl güncelleme desteği bu kadar. S23U'nun tipi daha çok hoşuma gidiyor. Benim telefondan en büyük iki beklentim var birincisi kamerasının mükemmel olmasını istiyorum gece de gündüz de çok fotoğraf çekerim ön kamerası da çok güzel olmalı, ikincisi de çok yoğun bir kullanım senaryom var bu senaryoya 7-8 saat ekran süresi vermesi.

Kullanım senaryom : full 120 hz + full mobil veri + bluetooth mesai saatleri içinde açık galaxy watch 4 ve galaxy buds 2 pro bağlı sürekli müzik dinliyorum konum ve google maps konum paylaşımı 7/24 açık, iki sim kartım var biri vodafone biri turkcell ikisinin de çekimi genel olarak bulunduğum bölgede iyi.

Sanıyorum ki bu benim için en önemli olan iki konu iki telefonda da aynı o yüzden S23U daha mantıklı geliyor yorumlarınızı rica edeceğim.

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

S25 çıkınca s23 serisinin üretimi biter. Elde kalanları satmaya başlarlar. Eğer illa TR cihaz olacak diyorsanız s23 ve s24 arasında ben olsam s24u seçerdim. Hem ekran yansıma özelliğinden dolayı hem köşeli yapısından dolayı. Fiyat düşeceğini sanmıyorum düşse bile komik rakamlar olur.

Yok benim için TR elzem değil diyorsanız serverlı s23u alın geçin. 30-31 arası fiyatlar değişiyor kayıt dahil sıfır cihazlarda.

Özetle: TR alacaksanız 50k s23u ya verilmez o yüzden s24u mantıklı oluyor. YD alacaksanız o zaman s23u alınır. Çünkü s24unun şu anda kaydı yok ve hiç açılmayabilir.

Ayrıca kamera odaklı cihaz arıyorsanız çok daha iyi cihazlar var. İster YD ister TR.

Vivo x100 Pro

Vivo x100 Ultra

Xiaomi 14 Ultra

Vivo x200 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 24 Aralık 2024; 9:38:46 >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

hocam yd düşünmüyorum ya hem garantisi yok hem uğraşamam server kaydıyla cart curtla iş yerinde aktif kullanıcam onlarla uğraşıcak vaktim yok dediğiniz gibi 24u da server kaydı zaten çok problem 23uda da güvenli klasör falan çalışmıyor işim düşücek fellik fellik uğraşıcam sonra burda o yüzden o topa girmek istemiyorum. ama s24uya da 63k çok gibi geliyor piyasasını tam kafamda oturtamadım kasım indirimlerinde amazonda 57kya bile görmüştüm şimdi saçma sapan fiyatı artmış valla çok aradayım ya aslında benim en büyük derdim batarya dediğim gibi normalde s24 fe falan denemek istiyorum ama sanki onda da batarya işi aynı olacakmış gibi geliyor o yüzden ultra serisine bakıyorum ama bu fiyata hiç içim el vermiyor :D

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

Hocam exynoslu cihazlara hiç bakma. Şebekeleri problemli, çekmiyor cihazlar. Tonla şikayet var.

Madem TR cihazlara döndük size 2 tavsiyem olur ancak. S24U ve Vivo X100 Pro. Kalem önemliyse ve faal kullanıyorsanız mecbur samsung alacaksınız ama kamera, şarj hızı ve batarya dayanımı önemliyse kesinlikle vivo derim. Haa güncelleme önemliyse de samsung. Vivo sanırım 3 yıl android güncellemesi veriyor. Samsung 7 yıl veriyor.

• Ben birkaç aydır s23 ultra kullanıyorum, alır almaz server kayıt yaptırdım. Eski bir cihazın anakartına ulaştım ve onun imeilerini attırdım ama ikinci hatta hiç sim takmadım. Her ihtimale karşı takmalı mıyım imeinin kapanmaması için falan?

• 
Sayfa: önceki 20752076207720782079
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.