Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2075. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.930
Cevap
654
Favori
2.131.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20732074207520762077
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam hepsiburada sitesinde hepsipay limiti ile aylık 12 taksit 750 tl ödeme ile 6400 den 9000 tl ye geliyordu.amazondan Kredi kartı ile 9 veya 12 taksit yapmak daha mantıklı. İyi oldu sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba

s23 ultra 512 gb Amazon 50 bin

s24 ultra 512 gb 65 bin

sizce hangisini almalıyım?

s25 fiyatının açıklanmasını beklemelimiyim?

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

Acele etmeyin. Her iki cihaza da şu an o paralar verilmez.

S23 net

S25 ultra bekle 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam valla ben de siz gibiyim. Karar veremedim bir türlü. Yılbaşından sonra bu iki cihazın da fiyatının artacağını düşünüyorum. S25 ultra da en az 80-90k arası bi fiyatla gelir. Ben telefona o kadar para veremem açıkçası.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Yılbaşından sonra zamlanmaz mı hocam bu telefonlar? Bu fiyatları da mumla aramayalım .

• S23 ultraya 50 k verilmez. Üretimi bile bitmiştir belki de. S25 geliyor 1 aya. Yok illa s23u alacam derseniz yd kayıtlı alın 30 32 arasına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omarcook O kullanıcısına yanıt

hocam vereceğin ücreti dolar yap , s25 bekle , gör, 22 Ocak lansman var tam 1 ay kalmış , s23 veya s24 e 50-60k verilmez bu aşamada bence. çok acil ise server kayıtlı en ucuz s23u 12/256 alıp idareten kullanılabilir.

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Server kayitlilarin belli bir kullanım süresi var mı?
    Uygulamalarda sorun yaşanabilir mi? Veya karsilasabilecegim ekstra maraf ve riskler ne olabilir, bu konularfa bilgin var mı? Paylaşırsan sevinirim..

• gokmay kullanıcısına yanıt

Hocam forum ve telegram da yazıp detaylı anlatanlar var , yapanlar var , tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirsin

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Hocam huaweiyi eledim. Watch 5 pro ile watch 6 classic arasında kaldım. Watch 7 de biraz gözüme çarptı. Watch 5 proyu watch 7 ve watch 6 classic modelinden daha çok övüyorlar. Watch 5 pro 2022 cihazı. Diğerleri 2023 ve 2024. Hepsiburada üzerinden taksitle alacağım için fiyatlara baktım. Watch 6 classic 6400 tlden 8 küsürlere çıkıyor taksitle,watch 5 pro 7300 den 9 küsüre,watch 7 de 7300 tl ve aynı şekiş 9 küsürlere çıkıyor. Aldığım cihazda nabız,oksijen ölçme,uyku ölçümü falan bunları kullanmadığım için kapatırım bu da pile her türlü etkisi olur. Watch 5 pro gibi 2022 cihaza da 9 k vermek biraz bilemedim. Bilginiz varsa aydınlatır mısınız ?

• imei vereceğiniz cihaz klona düşmediği sürece normal telefondan farkı yok

en son samsung pass ve güvenli klasör çalışmıyordu kullanmadığım için bilmiyorum son durumu nedir

onun dışında tr cihazı neyse o

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Dolap ıygulamasına bak hocam.Hocam ben geçen hafta 1 aylık 6 classic astro edition saati dolaptan 5100 liraya aldım.yanında bir orjinal samsung hasır kordon bir de orjinal samsung extreme sport kordonuyla geldi peşin paran varsa dolaptan pazarlıkla al çıkma o fiyatlara. Çeşitli kampanyalarla telefonun yanında verilen ürünler olduğu için insanlar satıp paraya çeviriyor saati,kulaklığı..değerlendir derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiwy7 -- 21 Aralık 2024; 15:53:52 >
  • Kiwy7 K kullanıcısına yanıt

Hocam nakitşm yok. Taksitle alacağım

• balomer kullanıcısına yanıt

Bende serverlı var. İntelligent hub ı kurmak gerektiği zamana kadar bende hiç bir sorun yok diyordum ama iş hattı ve iş yerinize özel uygulama kullanacaksanız serverlı telefondan uzak durun.

Bu seçenekler arasında watch 6 classic de bir fark var. O da ekranın çevresindeki tekerlek yani çerçevede crown çemberi var. Uygulamalar arası işte kartlar vs baya bir işlevi var. Diğerlerinde bu yok. Ha bu özellik tabi tercih meselesi ama ben watch 4 classic kullanıyorum baya memnunum. Dediğim gibi pilleri büyük sorun çünkü herşeyi dahi kapatsan öyle sandığın gibi bir etkisi olmuyor. Max 2 gün ucu ucuna gidecek. Yani yanlış anlama lütfen ama onu kapat bunu kapat şunu kapat ekranı kıs işte bildirimleri kapat güç tasarrufunu aç vs böyle gitse gitse 3 gün gider e o zaman normal saat al yani niye bu kadar para vereceksin ki ? Akıllı saat almanın yani mantığı yok o yüzden. Burada da vardır bazı arkadaşlar yargılamıyorum tabi ki ama s23 ultra kullanıyor ekranın parlaklığı en düşükte asla açmazlar, işte güç tasarruf modunda kullanıyorlar asla normal açmalar. Karanlık modda kullanırlar sonra arkaplanı oled ekran diye renkli değil siyah tonlarda sadece simsiyah wallpaper seçerler. Ayarları kurcalayıp animasyonların hepsini kapatırlar falan. Sonra gelirler 10 saat ekran süresi aldık diye burada paylaşıyorlar. :D E iyi de ben bunları yapmadan herşeyi açık ve rahat rahat kullanıp 7 saat zaten ekran süresi alıyorum, niye bu kadar şeyle uğraşayım ki ? herşeyi kıs kıs kıs e o zaman da adama sorarlar abicim niye 3310 almadın ki onun da pili 10 gün gidiyor diye derler yani haklı olarak. :D

• liberta50 L kullanıcısına yanıt

Evet böyle şeyler olabilir ama bu çok uç bir örnek. Bu intelligent hub işverenleri kullandığı telefonu resmen uzaktan o kişilere emanet ettiğiniz bir sistem değil mi ? yani telefon fiziken sizde ama uzaktan herşeye erişimleri birine veriyorsunuz ? O kadar bela bir aplikasyon ki onu yüklemesini geçtim silmesi dahi bela birşey. Normal s22 ultraya mesela bir arkadaşta bana sordu kuramadık. Türkiye cihazı yani cihaz ama kurulmuyor. Huawei yada honor cihazlara da kurulamayabiliyor. Bence şahsi cihazda böyle bir aplikasyonu anca işte işverenler çalışanları için kullansın diye şart koşuyorlardır ama size şirketinizin bu yazılımın yüklü olduğu cihazı kendisi vermesi lazım, şahsi cihazınıza böyle bir aplikasyonu kurmamanız gerekiyor.

Bence iki telefonada çok bu rakamlar ama 15 bin farka tabiki s23u alınır

• 
Sayfa: önceki 20732074207520762077
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.