Bence iyi fiyat. Üstüne kayıt parasını eklediğinizde 32.500 TL'ye gelir. Türkiye'de resmi satış fiyatı birkaç ay sonra düşecektir ama nereye kadar düşer. Aradaki fark garantisi eksikliğini karşılar bence. Ayrıca bu telefonu 3 seneden az kullanmıyacaksanız - sonrasında satma konusunda bir sorun teşkil etmez. Çünkü kayıt taihinden itibaren 3 sene boyunca sadece siz kullanabileceksiniz. |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Eskiden olsa düşerdi ama artık öyle olmuyor. S22 ultrayı 24 bine almıştım çıktığı zaman, şimdi 35-36 bin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendeki kılıflar yumuşak değildi, çok zorlamadım. Kamera kısmı halka halka olmayan silikon kılıflar olabilir.
Anladım, benim kare şeklinde komple açık inşallah olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aaa çok iyiymiş.
Peki iki ürünün verilmesi olayı sadece Samsung'un sayfasından verilen siparişler için mi geçerli? Yoksa hepsiburada vb de oluyor mu?
Bugün S22 Ultra 256GB'ımı 27 bin TL'ye verip S23 Ultra 512GB'a geçtim İzmir Hilltown'da. (Websitesi 28 bin TL veriyordu değişim için fakat kargoyla falan uğraşmak istemedim, ve o yöntem daha riskli geldi bana 28 bini gerçekten verecekler mi kesin değil sonuçta). Aranıza katılmış oldum hayırlı olsununuzu alırım :)
Fakat bir sorum olacak, orijinal ekran koruyucusunu bulamadım bir türlü, bulup alan oldu mu? Nerelerde satılıyor bir bilginiz var mı? Normalde Spigen alırdım ama geçen sene orijinal ekran koruyucusu Spigen'den daha iyi diyorlardı ondan Samsung alacağım bu sefer. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 4 Şubat 2023; 18:6:25 > -
Hatta ilk başta 6 cihaz bir arada veriliyordu, sonra sayı 3 oldu. Sadece web sitesinde öyle galiba ama emin değilim.
Web sitesine göre cevahir mağazada var, yarın gideceğim.
Hocam s22 ultra ile ayni ekrana sahip degilmi s22 ye uyan ekran koruyucu 23 e olmazmı
S23 Ultra'nın ekranı daha az kavisli. Yani farklılar ama ekran koruyucu da o yüzden farklı mıdır bilmiyorum.
-
Buradan devam edelim artık bizde, bugün bende 512gb yeşil rengi aldım çok güzel bir renk tavsiye ederim
Bende yeşil 256 ile katıldım aranıza..Renk güzelde kılıfsız kullanmak zor,yeşilden odun vermemek icin
Hocam hoşgeldin. Sende benim gibi dayanamadın dimi :)
Aynısını düşünüyorum ben de yeşil aldım o yüzden kılıf almak istemiyorum Keşke sararmayan şeffaf kılıf olsa
-
Hocam s22 bundan daha kaygandı, bu yine iyi bence.
Bende iptal ettim siparişi siteden, bayiiden aldım, saat ve kulaklık hediye ettiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oluyor hocam akşam denedim.
Orjinal ekran koruyucusu ilk sayfada var fakat şu anda satın alınamıyor fakat bayide olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 4 Şubat 2023; 18:58:18 >
İphone kısıtlamalarından gına geldi çünkü ama eşim dedi sen yapamazsın dedi ama dinlemedik 😂
Her bayide kulaklık hediyesi var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X