Bazen dinlemek gerekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Online siparişi bende iptal ettim, mağazadan aldım, saat ve kulaklık hediye ettiler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana vermediler, yarın gidip isteyeyim kulaklığıda...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hem saat hem kulaklık hediyesini nereden aldınız bu paketi ?
-
Antalya samsung bayii, özel etkinlik varmış. Saat ve telefonu teslim aldım, yoğunluktan kulaklık bitmiş 2-3 güne temin edip teslim edecekler. Buds 2 pro veriyorlar
O zaman bir cesaretle kılıfsız kullanalım
Bence tek sararmayan kılıf spigen de var
Benim eski Spigen şeffaf kılıfım sararmıştı ondan Spigene tekrar o kadar para veresim gelmiyor şu an.
-
Gene en kaliteli şeffaf kılıf spigen bana göre
Arkadaşlar güzel dokunma hassasiyeti ve s-pen kullanımını etkilemeyecek cam filmi bulursanız bilgilendirebilir misiniz?
Bir de kullanmaya başlayanların pil ve ısınma hakkındaki yorumlarını merak ediyorum s22 ultra almama sebebim buydu.
WQHD+'da mı kullanacaksınız telefonu FHD+'da mı ? Ben WQHD+ yaptım şu an, ama bu bahsedilen yeni mükemmel batarya sadece FHD+ için mi geçerli olur bilmiyorum.
-
Hem saat hem kulaklık hediyesini internetten alabiliyor muyuz. Bulunduğum şehirde samsung bayisi yok. Teknosa ve vatan bilgisayar var
Isınma hiç yok, hava buz gibi zaten :)
Spigen'in iki ayrı şeffaf kılıfı 3 ayda sarardı. Kesinlikle o paraları hak etmiyor. Neyse ki iade aldılar.
-
Bir iPhone 13 veya 14 Pro Max değil ama s22 serisine göre batarya kullanımını çözmüş Samsung 👏 güle güle kullanın cihazlarınızı.
Güzel sonuç gerçekten. Yoğun kullanımda bile günü çok rahat çıkartır gibi. Elimdeki iphone yd cihaz olmasa bende s23u geçiş yapabilirdim.
@BombSquad34 @Mhmtbey muhtemelen bu süre artar, henüz ilk tam şarj ve optimize edilmemiş halde. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Hocam çok çok iyi, heyecanla bekliyorum cihazı. S20 plusla şu ekran süresinde şuan şarjım bitmişti.
S20 plus vardı geçen pazartesi tanıdık birinin başını yakmamak için easycepe yolladım. 3,5 saat ekran süresi zor alıyordum. O cihazı aldığım arkadaşa s21 plus verdim dünya varmış dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X