Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
41.419
Cevap
665
Favori
2.092.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lütfen düşüncenizi belirtin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reason kullanıcısına yanıt

Abi duyan da Samsung cihaz alan zarar ediyor sanacak. Öyle bir şey yok. Dolar olmuş kaç para.

Mesela şuanda 512'lik S23 Ultra 40.899 BEDAVA. Muadillerine göre çok ucuz.

• Hocam optimize olmamış haliyle ilk gün kullanımım. Ekran çözünürlüğü full, konum, bluetoth vs açık. 4-5 saat wifi gerisi mobil veri.

Cihazınız günü çıkarmıyor ve gün içerisinde şarja takma imkanınız yoksa bence geçiş yapmalısınız.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• Evet fiyatlar iyi 65000 TL deniyordu çıkmadan ona göre iyi tabi sonuçta hala S22 Ultra 38000 TL civarında kesinlikle S23 alınır bu paraları verene kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt

S22 ultra ilk 24 bine aldım, şu an 36 bin galiba.

Bu arada eski bir lg fanı olarak size ne zaman denk gelsem lg'li günlerim aklıma geliyor Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• ramo34 kullanıcısına yanıt
    Hayır ama 2015 girişli bir "çömez" için üslubunuz gereksiz sivri. iPhone bir ekosistem cihazıdır, bu telefon başlı başına bir ekosistem.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi pil performansı beklediğimden çok daha iyi çıktı gerçekten güzel değerler dahada oturur zaten bu değerler biz hala 5 saat ekran süresi ile devam ediyoruz

• Arkadaşlar dün cihazı teknosa içerisinde bulunan samsung standından aldım. Personel Samsungun kendi personeliydi. Bu fiyatların lansman fiyatı olduğunu ve kısa süre içerisinde artacağını söyledi. Düşünen arkadaşlar acele karar versin

Bana bugün hem vatan personeli hem de techno firmasının çalışanı aynı şeyi söyledi, o yüzden hemen alayım dedim

• ramo34 kullanıcısına yanıt

Ooooo... Ramo.. Yavaş ol bakalım.

Buralara gelip kendi kıskançlıklarını-çelişkilerini bastırmaya çalışmanı hadi görmezden geldik de.. Bir de "Android kullanan cahildir" muhabbetine gireceksen.. Orada dur. Cebindeki telefonla seviye atladığını sanarak, gelip güya burada üst perdeden akıl vermeye çalışma.. Kendi başlığına git, orada birbirinizi avutun.

Ayrıcaaa, altın-yatırım tavsiyesini senin standartlarına göre yaptım zaten,, anladın değil mi !?! Kendim için değil.... OK ?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 5 Şubat 2023; 0:12:27 >

Kardesim su an kılıf ile mi kullanıyorsun kullaniyirsan hangi kılıf tan kullaniyirsunilk sayfa ya kılıf ekran koruyucu tavsiyelerine atsan iyi olur bence konunicinde teşekkürler

• Varmış ilk sayfada spigenin

• iPhone'cular neden inatla her yeni S Ultra lansmanında bizim konularda oluyorlar?? onların konularında hiç Samsung fanı görmüyorum bu çok şey anlatıyor bence, yeter artık.

• viranufuk kullanıcısına yanıt

Kılıf kullanmıyorum, orijinal kılıflar çok pahalı. Normalde kılıf pek kullanmam ben, s22 ultrada bir kaç gün kullandım kaygan olduğu için, ama bu cihaz o kadar kaygan değil. Sadece yarın orijinal ekran koruyucu almaya çalışacağım. Bulursam mağaza bilgisi paylaşacağım.

• wholelottared W kullanıcısına yanıt

15 senedir aynı arayüzle, hemen hemen aynı telefonu kullanıp sıkılıyorlar haliye. Canları sıkıldıkça sağa sola sallıyorlar işte Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Burada da veriyor çoğu yer

• LGatakan kullanıcısına yanıt

40 binmi bedava...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.