Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zayıf Batarya , neonxxl1001 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.928
Cevap
654
Favori
2.131.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi modeli 16+4 e sayıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imtr kullanıcısına yanıt

İrak her zaman ucuzdur zaten diger ulkelerden vergi falan almiyorlar sanirim😅

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• whitelated kullanıcısına yanıt

Pro degil watch 5 veriyorlar duz modeli ama asil avantaj telefonun fiyati 512 gb 1050 dolar

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

Zaten ülkede satılan kaçak cihazların tamamına yakını ıraktan geliyor Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]  petrol sayesinde vergiye ihtiyaç duymuyor adamlar Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Çok güzel yazmissin cok haklisinSamsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• Hem kulaklık hem saat hediye eden internet sitesi varmı

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Aynen oyle bide su pasaportla girme zorunlulugu olmasa gidilir. Ama pasaportta irak damgasi sıkıntı.

Hocam gel üstüne petrol kuyusu yapalım deseler de gitmem ben galiba Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

Gürcistan fiyatlarına bakmaya çalışıyorum ama hiç bir sitede s23 yok.

• Amazondan almakla samsung store'dan almak arasında kaldım. İkisinde de ultra 512 ve watch pro 44 bin. Samsung Store'da 3 ay sigorta ve ilk alışverişe şarj adaptörü hediye. Amazonun da hızlı teslimat ve amazon güvencesi var. Baya kararsız kaldım. Ya da vatana gidip alışveriş kredisi ile 3 taksit yaptırabilirim. Tabi onda da bir sıkıntı olursa geri iade dert olur. Sizce hangisi mantıklı?

• greentooth kullanıcısına yanıt
    Evet vatan da verirler. Ben de Samsun'dan aldım internetten, değişim kampanyası ile bakalım hafta içi gelir cihaz sanırım. İade işlerini çok bilmiyorum açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kimlikle giriş çıkış oluyor yeterli ,belge veriyorlar onunla kayıt olur ,eğer imkan varsa toplu alalım 😂

• 01.02.2023 23.48'de sipariş verdiğim S23 Ultra 12/256 dün 13.00 saatlerinde elime ulaştı. Bir ön sipariş ürünün bu kadar hızlı gelmesi beni şaşırttı. Telefon oldukça güzel samsung'a ilk defa geçiş yaptığım için özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. Şuan adaptör, kılıf ve ekran koruyucu bakıyorum. Saat hediyesiyle gelmişti hem saatin hem de telefonun şarj kablolarının adaptöre baglanan tarafı Type-C. Saati laptoptaki type c ile hızlı sekilde şarj ettim, telefonu ise eski telefonumun (mi11 55w ~ s23u 30 çekiyor ampereden baktım ) kablosu ile şarj ediyorum şimdilik.

Kılıf olarak her zaman spigen seçmişimdir. Bu ürünü almayı düşünüyorum. Adaptör olarak da 65Wlık var ama alma konusunda emin değilim.

• Beyler samsung mağazalarında saat hediyesinin yanında kablosuz kulaklıkta veriliyormuş bu konuda samsungun internet sitesinden biz sipariş verenlerin ne suçu var bizlere neden bu hediye verilmiyor burda bir haksızlık yokmu sizcede?

• Ben mağazadan aldım bana da verilmedi, gün içerisinde uğrayıp soracağım.

• Mağaza kendi cebinden veriyordur onu.

Samsung web sitesinden cihaz değişimi kampanyası hariç hiçbir alımın artısı yok zaten. Doğrudan yeni telefon alacak olsam fiziksel mağazaları tercih ederdim.

• Selamlar,

Başlık mesajlarınızda bolca revizyon yaptığınız ve konularınız için çaba harcadığınız bariz. İki konu da oldukça aktif. Bu açıdan katkı ve emekleriniz için teşekkürler ancak kavga etmektense bu meseleyi barışçıl yoldan halletmemiz ve ayrı nitelikte bir cihaz (S23 Ultra) söz konusuysa konuları bölmemiz daha iyi olabilir.

Bunlar hariç durulacak ülke değil zaten hocam :D

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Gidilmezde uygun getirenden alinir onuda bulmak mesele

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Magazalardan alım yaparken cihaz değişimi + saat hediyesi veriyorlar mı ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.