Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mikarichi , Freddy Krueger Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.783
Cevap
659
Favori
2.119.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İraga kimlikle gidildigini bilmiyordum pasaport istiyorlar diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Mağaza kendi cebinden veremez onu bu şekilde talimat gelmiştir onlara ama benim anlamadığım mağazadan verdiğini internet sitesinden neden vermiyor benim olduğum ilde mağazası yok teknik servisi bile yok yani mağazasından alma şansım yok burda gerçekten bir adaletsizlik var Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• dimitradon kullanıcısına yanıt

Cihazı düşük fiyata alırsa verebilir. Ama Samsung webdeki fiyatlara alıp ta, üzerine saat vereceğini sanmıyorum.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Müşteri Hizmetleriyle görüştüm bu konuyu ve kampanya içerisinde kulaklık hediyesinin olmadığı söylendi bende mağazalarınızda verildiğini söyledim bundan haberlerinin olmadığı söylendi nasıl iş yapıyor bunlar anlamadım mağaza kafasına göremi veriyor kulaklığı Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• magazalar özel fiyat verebiliyor ben 21 fe almıştım 1yıl önce her yerde en ucuz 9500dü vatan vb yerler 10.000 üzerinden işlem yapıyordu samsung magazası 8600tl fiyat üzerinden ek indirimller ile 6100tl s21 fe 128gb almıştım. başka magaza 7500 altına inmiyordu magazaya göre ekstralar olabiliyor. vatan vb yerlerde 7500e düşüyordu en fazla.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Merhaba, S22 Ultra çıktığı zamanda ayrı konu oluşturulup öyle devam edilmişti. Bu yılda aynı şekilde olması için bir çok arkadaşımızın görüşü var. O sebeple ultra için ayrı bir konu açtım. Diğer konuda başlık düzenlendiği zaman herhangi bir sorun kalmayacak.

• dimitradon kullanıcısına yanıt

Fiyat konusu ayrı birşey hediye konusu ayrı. Samsungun internet sitesinde verdiği saati mağazasıda veriyor ama ekstradan kulaklığı nasıl veriyor bunu faturaya hediye olarakmı yazıyolar eğer hediye olarak yazıyolarsa ve mağaza samsungtan bağımsız böyle bir kampanya yapıyorsa samsung buna nasıl müsade edebiliyor çünkü netten baktığım kadarıyla kulaklığın fiyatı 3 bin tl civarı bu kimin cebinden çıkıyo samsungunmu yoksa mağazanınmı ki mağazanın böyle birşeyi kendi cebinden karşılayacağını sanmıyorum.

• Galaxy Buds Pro kullanıyorum ve S23 Ultra, S22 Ultra'ya göre sesi kesinlikle daha detaylı ve ayrılmış şekilde veriyor, işlemcideki sesle ilgili kısımda da farklı galiba. Placebo falan değil bir fark olduğuna eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 5 Şubat 2023; 15:9:29 >
  • iphone alın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ramo34 kullanıcısına yanıt

Hayır

• dokucan kullanıcısına yanıt

40-45 bin TL ye sattıkları amiral gemisi cihazın yanında hızlı şarj vermiyor muymuş samsung Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

5-6 bin TL ye satılan giriş seviyesi cihazların yanında 65W adaptör veriliyor, samsung iyice b*kunu çıkarmış. Bir de utanmadan sitelerinde 1500 TL ye itelemeye çalışıyorlar.

• ramo34 kullanıcısına yanıt

:))

• Cevahir mağazasına sordum, bizde yok mağazaya özel olabilir diyorlar.

• Kablosuz şarz cihazını mobil uygulamaya özel yapmışlar sanırım önceden böyle değildi. Mobil uygulamadan sipariş vermek lazım o zaman.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende Emaar mağazasına sordum lansmana özel ilk gün kulaklık hediyesi verildi fakat şuanda sadece saat veriyoruz dediler

• S23 Ultra almak için S22 ultra cihazımı kargo ile Samsung'a göndereceğim. Sipariş verdiğim yeni cihazı Samsung benim gönderiyi aldıktan sonra mı kargoya veriyor? Bir de eski cihazın faturasını da göndermem gerekir mi?

• Orijinal ekran filmi ile alakalı Samsung mağazasının bilgisi yok. Böyle markalar film satmaz diyor bilmiş bilmiş. Açtım Samsung web sitesini gösterdim inandı işimiz gücümüz bitti, maaşlı profesyonellere yaptıkları işi öğretiyoruz

Ben de o ekran koruyucuyu arıyorum umarım getirirler doğru düzgün 😬

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.